Selçuk Keleş 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Pikniğe gittik yine. Bir kaç ara giriş var sanırım bisikletçiler kullanıyor sonra bakacaz 😊 Çok dala takıldık bugün 😱 Atılganı da artık bi yıkamam lazım, nasılsa yine çıkacağım diye üşeniyorum 🫣 6 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Her yeni iletde bir heyecan ile açıyorum bakam nasıl yuvarlandı diye. Tek olmadığımı bilmek hakkım 4 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Rutin temizlik listesine deli'yi de ekledik 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim Paylaş 17 Ekim O kadar ağaca çarptı yine de sağlam kaldı bu. güzel aletmiş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim aslında dronu daire yaptırmak istiyordum orda ama olmadı bi türlü 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Cumartesi 08:46 Yazar Paylaş Cumartesi 08:46 Maşallah hızına da yetişilmiyor Ben de bu sabah gördüm. Teknik detay vermiyorlar, sadece ABD kanalında anons edilmesinden biraz huylandım, umarım sadece oraya özel üretilmesi gibi bir saçmalık yapmazlar. Beyaz renk ve özellikle ön far tasarımı çok güzel olmuş. Önde yüksek çamurluk olsaydı dehşet güzel görünürdü. Çok kaliteli malzeme kullanılacak gibi görünüyor. Buraya gelirse benim için okeydir 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 09:22 Paylaş Cumartesi 09:22 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Maşallah hızına da yetişilmiyor Görünce aklıma direkt sen geldin. Bence tam senlik 450cc - sıralı çift silindir - 45bg - 21-17 jantlar. Tam arazilik, hem de çok yakışıklı. Yola da gelir. Avrupa satışı için 2026 baharı deniyor. TR için, getirirlerse o da, en erken 1 senesi var. Selçuk Keleş yazdı: Önde yüksek çamurluk olsaydı dehşet güzel görünürdü Tenere'ye bile uyduruyorlar abi başka modellerden (wr-yz) araya braket yaparak ön yüksek çamurluk. 660'da orjinali bile var, belki bunda da olur. Olmasa bile buna da yapılabilir/uydurulabilir. Cumartesi 10:02 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Yağmurlar bir geliyor bir gidiyor falan derken ya herro ya merro deyip yola çıktık. Feribottan aşağıya İznik gölü'nün etrafından dolanarak aralardan Balıkesir Dursunbey'e gitme planımız var. Hava çok güzel. Zamanlamayı pek iyi yapamadık o nedenle İnegöl - Domaniç üzerinden devam ettik. Topuk yaylası'nda duramadım pas geçmek zorunda kaldım ama içimde kaldı. İnşallah dönüşte... Biraz da akşam sürüşü yaparak Dursunbey'e vardık. 2 günde Mıcırlar köyünden orman yoluna girip aralardan yukarı çıkabildiğimiz kadar çıkacağız. Daha başlangıçta 1 dere geçişine geçip ikinci ile geçerim diye gaza geldim ama maalesef beklediğimden derinmiş. Botun suyunu biraz akıttıktan sonra devam ettik. 1000 metre civarı irtifalarda geziyoruz. Buralar pek de yağış almamış. Sanki yaz gibi hava var. Epey bir drone görüntüsü alıyoruz. Asfalta inip Devecikonağı'nda bir şeyler yiyelim dedik ama açık bir yer bulamadık yanımdakilerle geçiştirdim. Geri dönüş yine dağlık köy yollarından yaklaşık 1 saatten fazla sürdü. Hafif mıcırlı yolda kaydıra kaydıra güzel gazladık Sarımustafa'lar, Çakallar, Durabeyler, Mıcırlar sırayla gidiyoruz. Güneşin batışı+tepe+çeşme+çoban ve koyun sürüsünü aynı anda yakalamışken çekeyim dedim az daha deliyi mundar ediyordum, akşam karanlığında kendisini pozisyonlayamıyor, bulunduğum yerin yanı uçurum olduğundan yüksekliği de ayarlayamadı kafasına göre uçtu gitti, deli ya Neyse ki düşmemiş uzaktan kumandayı açarak bağlanıp geri getirebildim. Geceden itibaren ertesi gün de devam edecek olan şiddetli yağış bekleniyor. Atılgan kuru bir yere alalım. Botları kurutma faaliyetleri. Odamın manzarası. Yağmur hala devam ediyor. Yarın dönüş zamanı. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Güzel yerler gezilmiş, Sana yeni kasa KLE 500 lazım , ben de mi alsam da ben tek başıma böyle yerlere giremem 🫣 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Önde yüksek çamurluk olsaydı dehşet güzel görünürdü. Aynen.. böyle mobilet gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts