Selçuk Keleş 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Emin Önal yazdı: Selçuk abi yorumların ? Belli ki KLE, 60/40 (onroad/offroad) karışımlı bir model olmuş. "Enduro" gözüyle değerlendirmek bizi yanlış sonuca götürür. 86 cm sele yüksekliği ideal. Yerden yüksekliği 17.5 cm, Versys ile niye aynı? Artı yük de yükleyeceğiz, nasıl olacak o iş ? Tamam KTM gibi abartıp 27 olması da mantıklı değil ama hiç değilse 4-5 cm daha yukarıda olmalıydı. Amortisör sertleştirilerek ne kadar tolere edilebilir bilemiyorum. Koruma tablasına çok iş düşecek gibi görünüyor. Eksozun konumuna takılmadım, yükleme kapasitesi ve konforu önceliklendirilmiş, mantıklı da olmuş sonuçta her gün dereden geçmiyoruz, F450 GS de böyle olacak, hatta 390 ADV R'ın eksozu kötü bir tasarım olmuş. İşte bunlar hep ağırlık merkezi yüzünden, aslında aşağıda olması offroad'da da büyük avantaj. 21"/17" lastiklerin dezavantajı daha çok lastik seçiminde alternatifleri azaltacaktır, onun dışında bu motorla sert arazi sürüşü yapılamayacağından pek de farkedilmeyecektir. Ağırlığı açıklanmadı, umarım 180 kilodan çok fazla olmaz. Sürüş geometrisi çok rahat gibi görünüyor. Depo yeterli. Kadran tasarımı düz modelin bile güzel. Aydınlatma iddialı, iki kısa, ortasına da uzun far koymuşlar. Düz modeline neden eski tip halojen sinyal koydun bu kadar mı maliyet farkediyordu ? Lastikler IRC GP410, 60/40 (onroad/offroad) seçim pek de iyi değil, demiştim ya ebat olmadığından seçenekler azaldı ve en azından bir Dunlop Trailmax olmalıydı. Bunların dışında genel olarak "olmuş" diyebilirim, şunu da unutmamak lazım at sahibine göre kişner, önemli olan teknik teferruattan çok bizim pilotajımızdır. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Belli ki KLE, 60/40 (onroad/offroad) karışımlı bir model olmuş. "Enduro" gözüyle değerlendirmek bizi yanlış sonuca götürür. 86 cm sele yüksekliği ideal. Yerden yüksekliği 17.5 cm, Versys ile niye aynı? Artı yük de yükleyeceğiz, nasıl olacak o iş ? Tamam KTM gibi abartıp 27 olması da mantıklı değil ama hiç değilse 4-5 cm daha yukarıda olmalıydı. Amortisör sertleştirilerek ne kadar tolere edilebilir bilemiyorum. Koruma tablasına çok iş düşecek gibi görünüyor. Eksozun konumuna takılmadım, yükleme kapasitesi ve konforu önceliklendirilmiş, mantıklı da olmuş sonuçta her gün dereden geçmiyoruz, F450 GS de böyle olacak, hatta 390 ADV R'ın eksozu kötü bir tasarım olmuş. İşte bunlar hep ağırlık merkezi yüzünden, aslında aşağıda olması offroad'da da büyük avantaj. 21"/17" lastiklerin dezavantajı daha çok lastik seçiminde alternatifleri azaltacaktır, onun dışında bu motorla sert arazi sürüşü yapılamayacağından pek de farkedilmeyecektir. Ağırlığı açıklanmadı, umarım 180 kilodan çok fazla olmaz. Sürüş geometrisi çok rahat gibi görünüyor. Depo yeterli. Kadran tasarımı düz modelin bile güzel. Aydınlatma iddialı, iki kısa, ortasına da uzun far koymuşlar. Düz modeline neden eski tip halojen sinyal koydun bu kadar mı maliyet farkediyordu ? Lastikler IRC GP410, 60/40 (onroad/offroad) seçim pek de iyi değil, demiştim ya ebat olmadığından seçenekler azaldı ve en azından bir Dunlop Trailmax olmalıydı. Bunların dışında genel olarak "olmuş" diyebilirim, şunu da unutmamak lazım at sahibine göre kişner, önemli olan teknik teferruattan çok bizim pilotajımızdır. Bu da mı gol değil yani 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 1290 ne ya.. Koca Qashqai bile 1332 cc Yorum bağlantısı
Servet Aydın 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1290 ne ya.. Koca Qashqai bile 1332 cc Aslında 1301cc motörü 😁 140-200 geçişi 3 sn civarı şerefsizin Kg başına 1.5 bg beybi🔥🔥 Yorum bağlantısı
Recommended Posts