Selçuk Keleş 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Epeydir çıkamadık sıkıntıdan lüzumsuz şeylerle uğraşıyorum Reflektif kol bandı yaptım , kola ya da sırt çantama takılabiliyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 19:27 Paylaş Çarşamba 19:27 Eskiden düşersin böyle yerlerde ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 06:28 Paylaş Perşembe 06:28 Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiden düşersin böyle yerlerde ☺️ Hiç tadı tuzu kalmadı bu konunun 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Zincirimiz bollaşmış alttan tak tak vuruyordu, lastiği az geri aldık. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben seviyorum.. Amacına çok uygun. Benim amacım da tam olarak bu Asfalt motoru sevmiyorum ben. Bildirim geç geldi, hemen sarayım 1 tane 2 zamanlı. 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Bildirim geç geldi, hemen sarayım 1 tane 2 zamanlı. 😎 Bi doy. Bi doy. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bi doy. Bi doy. Duramıyorum, garajda 3 ten aşağı olursa daralıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Oo aks mesafesi artmış Çağlar Bayur yazdı: suya girince mi çekmiş? Orjinal zinciri de bikaç sene önce böyle bollaşınca gaza gelip zinciri değiştirmiştim. Bunlar ne kadar bollaşıyor araştırmak lazım. Güçsüz bir motorda da pek bollaşma olmaz diye düşünüyorum. Selçuk Keleş yazdı: Zinciri ve ön/arka dişliyi değiştirmenin zamanı geldi. Zamanla aşınan dişliler zincirin bollaşmasına neden oluyor. zincir.mp4 5 MB · 0 downloads 950 TL'ye set olarak sipariş verdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts