Selçuk Keleş Salı 11:18 Yazar Paylaş Salı 11:18 Akümüz artık iyice zayıfladı, riske etmeden değiştirmek en iyisi. Nasıl aktive edilir açıklamaları da olan kısa bir video : 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 21:00 Paylaş Çarşamba 21:00 15.saniyede sola kırsaydında eğlenseydik 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce DJI Osmo Nano 128 GB. Minnacık parmak kadar bir şey. Üzerinde kayıt tuşu dışında başka hiçbir şey bulunmuyor. Bataryanın 1.5 saat kayıt süresi var, docka taktığın zaman iki katına çıkıyor. 128 GB iç hafızasına HD modda 6 saat çekim yapabiliyor. 4K video da çekebiliyor ama bataryayı bitireceğinden HD çekmeyi tercih edeceğim. Dock hem uzaktan kumanda görevi görüyor, hem kamerayı şarj ediyor, hem de ayrıca takılan mikro SD karta ekstra depolama yapabiliyor. Fiyat 18 lira. Şapkaya ya da kaska takma aparatı, kolye tipi mıknatıslı göğüse tutturma aparatı ile eller serbest çekim yapabiliyorsun. Vantuzlu ve balljoint vidalı aparatı da arabanın camına, gidona istediğin yere monte etmek mümkün. Kullanılan malzeme, tırnaklar, kontaklar çok kaliteli. Biraz ısınma sorunu var. Benim kask kamerasını 10 yıldan fazla süredir kullanıyorum, Sony'i gerçekten takdir ediyorum ama artık veda etmenin zamanı geldi. Isınınca çektiği video berbatlaşıyor. Durmadan batarya çıkar tak şarj et gerçekten gına geldi , gerçi tüm aksiyon kameraları böyle. Bunu gidona takıp, ayrı bir powerbank ya da USB enerji kablosu ile sürekli şarja takılı tutarak artık batarya konusunu unutmak istiyorum. Ayrıca kask siperinin içine çok görülmeyecek şekilde monte etmenin de yollarına bakacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts