Selçuk Keleş 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Akümüz artık iyice zayıfladı, riske etmeden değiştirmek en iyisi. Nasıl aktive edilir açıklamaları da olan kısa bir video : 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart DJI Osmo Nano 128 GB. Minnacık parmak kadar bir şey. Üzerinde kayıt tuşu dışında başka hiçbir şey bulunmuyor. Bataryanın 1.5 saat kayıt süresi var, docka taktığın zaman iki katına çıkıyor. 128 GB iç hafızasına HD modda 6 saat çekim yapabiliyor. 4K video da çekebiliyor ama bataryayı bitireceğinden HD çekmeyi tercih edeceğim. Dock hem uzaktan kumanda görevi görüyor, hem kamerayı şarj ediyor, hem de ayrıca takılan mikro SD karta ekstra depolama yapabiliyor. Fiyat 18 lira. Şapkaya ya da kaska takma aparatı, kolye tipi mıknatıslı göğüse tutturma aparatı ile eller serbest çekim yapabiliyorsun. Vantuzlu ve balljoint vidalı aparatı da arabanın camına, gidona istediğin yere monte etmek mümkün. Kullanılan malzeme, tırnaklar, kontaklar çok kaliteli. Biraz ısınma sorunu var. Benim kask kamerasını 10 yıldan fazla süredir kullanıyorum, Sony'i gerçekten takdir ediyorum ama artık veda etmenin zamanı geldi. Isınınca çektiği video berbatlaşıyor. Durmadan batarya çıkar tak şarj et gerçekten gına geldi , gerçi tüm aksiyon kameraları böyle. Bunu gidona takıp, ayrı bir powerbank ya da USB enerji kablosu ile sürekli şarja takılı tutarak artık batarya konusunu unutmak istiyorum. Ayrıca kask siperinin içine çok görülmeyecek şekilde monte etmenin de yollarına bakacağım. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: O dere yazın kuruyor mu? Evet, yaza da kalmaz. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Perşembe 18:09 Yazar Paylaş Perşembe 18:09 Hava yağışa ara verince kısa bir tur atalım dedik. Hem kamerayı kaskta ve gidonda özellikle de titreşimli yolda test etmek hem de akünün şarjını kontrol etmek istedim. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Emin Önal yazdı: İki yerdede başarılı bence. Evet, sabitleme işini çözmüşler. Yağmur damlasından kameranın ne kadar sallandığı anlaşılabiliyor. Bu youtube neden videolarımı bozuyor anlamadım Kask siperinin altına taktığım zaman daha az dikkat çekiyor ama görüş alanımda yukarıda küçük de olsa kamerayı görmek hoşuma gitmedi. Galiba hep gidonda kullanacağım. Bu yeni nesil kameralarda alışamadığım bir gariplik var, normalden daha hızlı gidiyormuşum gibi görünüyor ki aslında değil. Gopro vs kullanan herkeste bu şekilde. Sony daha gerçekçiydi. DJI tüm videoları zarar görme riskine karşı 3 dakikalık parçalar halinde hafızaya kaydediyor. Fazla kısa ve kullanışlı değil. Kameradaki görüntüleri docktaki karta (Kingston Canvas Plus U1 V10 ) aktarmak istedim aşırı yavaşladı durma noktasına geldi, wifi üzerinden telefona çok hızlı aktarabilmesi güzel. Genel olarak memnunum bakalım uzun süre kullanımda neler olacak Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Keleş yazdı: DJI tüm videoları zarar görme riskine karşı 3 dakikalık parçalar halinde hafızaya kaydediyor. Fazla kısa ve kullanışlı değil. Benim dji osmo action 3 te ayarlardan döngüyü max yaptığın zaman videoyu parçalamıyor. 40 dk tek parça kaydım var. Ayarları bir kurcala nanoda da vardır belki ayarı. Bu konuda dji da benim sevmediğim özellik loop yok. Kart dolunca ilk videonun üstüne kaydetmiyor. Belki 4-5 te vardır ama 3 te yok maalesef. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: döngüyü max yaptığın zaman videoyu parçalamıyor. 40 dk tek parça kaydım var. yeni mi kamerada da başladı bu sorun ama eskiden yoktu, güncellemede sorun mu var diye düşünüyorum çözemedim vesile ile offroad motoru asfaltta durdurup ceza kesen olmuş videosu var jandarma trafik Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Emin Önal yazdı: yeni mi kamerada da başladı bu sorun ama eskiden yoktu, güncellemede sorun mu var diye düşünüyorum çözemedim Yok bu benim modelde hiç yokmuş. Bilsem 4 alırdım. Çağlar Bayur yazdı: vesile ile offroad motoru asfaltta durdurup ceza kesen olmuş videosu var jandarma trafik Vardır bir eksiği yada kusuru. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Benim 7 bin liralık Akaso gidonda biraz titreşimli çalıştı. Toprak yolda hissettiriyor. Mecburen kaska taktım. Hızlı gidiyor hissi kameranın çekim açısı genişliği ile alakalı olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts