Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan @Servet Aydın Hala düşmemiş.. boşa bekleme, öğrendi artık bu işi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: @Servet Aydın Hala düşmemiş.. boşa bekleme, öğrendi artık bu işi. Eee paçağina sıçayum onun ben 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Emin Önal yazdı: Selçuk abi yorumların ? Adnan Çakır yazdı: Güzel yerler gezilmiş, Sana yeni kasa KLE 500 lazım , ben de mi alsam da ben tek başıma böyle yerlere giremem 🫣 Fiyatı belli oldu, 637 lira. Yere fazla yakın, ama selesi yüksek. Amortisörü sertleştirip tolere ederiz diycem ama malesef ayarsız. Lastikler kötü. Ucuza kaçmışsın yakışmadı sana Kawasaki Bunu alıp acaba altını vurur muyum korkusuyla sürmek ? Bilemiyorum Altan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 06:25 Paylaş Çarşamba 06:25 Geçmiş olsun, inş sadece lastiktir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 23 Nisan tatilinden yararlanıp yola düştük. Gölcük'ün aşağılarında Yalakdere'den içeriye dönüp Eriklitepe civarında orman yollarını gezip İznik'e ineceğiz. Biraz soğuk başlayan günde rotada ufak aksilikler olması dışında bir de lastik patlayınca günü erken bitiri çekiciyle İznik'e indik. Çekici arkadaşın motorsiklet ustası olması (Kawasaki'ci hem de ) sorunları hızlı ve kolay çözmemizi sağladı. Bu tecrübe uzun yolda lastik için alet edevat, yama, yapıştırıcı, pompa taşımamızı zorunlu kılıyor Geceyi otelde geçirdik, ertesi gün daha ılık, Bilecik'in batısındaki köylerden gezerek Bozüyük'e indik. Kınık şelalesi ve ara yollar çok güzeldi. Bir yandan da lastik basıncını sürekli kontrol ederek devam ettim. Bozüyük'te 3. güne güzel başladık, yemeğimizi hazırlatıp Erikli köyü üzerinden Yirce dağları, yaylalar, çeşmeler, Atatürk köşkü derken güzel bir gün geçirip öğretmenevine geri dönüyoruz. Bu bölgeyi çok beğendim yeniden gelmek istiyorum. 4. gün sabahı ise benzincilerin hava pompalarının çalışmaması ön lastiğimin de komple inmesine neden oluyor neyse biraz gerildikten sonra halledip yola devam ediyoruz. Osmaneli, İznik üzerinden yine feribotla dönüyoruz. Yeni kamera ile bayağı rahat ettik, powerbank ile telefon ve kamera günboyu kesintisiz çalıştı. Günde yaklaşık 50 GB kayıt oluşuyor, bunu depolamak için telefona aktarıp ordan flash bellekte depolayacağım. Video uzun oldu ama sıkılmayacağınızı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts