Selçuk Keleş Dün saat 07:42 Yazar Paylaş Dün saat 07:42 Qicycle N3 Otomobil, bisiklet vs hazır modları da var. Optimize edilen yeni nesil silindir teknolojisi ile daha önceki jenerasyonlardan %25 daha hızlı olduğu, 0'dan 35 psi'a 2.5 tane 205/55/16 lastik şişirebildiği belirtilmiş. Ayarlanan değere gelince otomatik duruyor, SOS sinyalli yanabilen led lambası da mevcut. Ek olarak diğer sübapların uçları ve type c şarj kablosu var. Fiyatı 3 lira. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 700-800tl idi bunlar Düşmüş o zaman iyi 3 tl yazmış Selçuk abi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce o fiyata da vardır ama çok param olduğu için pahalısını aldım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Selçuk Keleş yazdı: o fiyata da vardır ama çok param olduğu için pahalısını aldım Çok para bu, Xiaomi al. Oha Xiaomi de 3000 lirayı geçmiş. 4000 liraya yaklaşmış.. daha kaç ay oldu ben alalı ya. 1900 e mi ne almıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts