İçeriğe Yönlendir

Bmw 5.20D Nasıldır ?

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Mustafa Çayır

muhakkak 2007 ve üzeri alınmalı. 2007 nin 6. ayından sonrakiler 177 hp. daha öncekiler 163 lük. 

"nasıldır" sorusu sorulmamalı bile :)  :good1:  lüx, prestij, güç, konfor. daha ne ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu kasanın 5.30d lerine ciddi ciddi bakmıştım, sanayideki ustalar vazgeçirdi beni :(

Çok sevdiğim ve beğendiğim bir kasadır.

İşin ilginç yanı EuroNcap ta 4 yıldız almış nasıl olmuşsa :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

40.300 tl gibi bir fatura gördüm sanki :s 

panayırda abi araba galericilerin mekanı her şey olmuş olabilir  :D

5 serisinin en sevdiğim kasası  :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mercedes bak sen, bmw alırken sevindirir satarken zaten batırmıştır ve üzer :)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Konuyu açma sebebim koleos a bir musteri çıktı gibi. Eğer satılırsa bu kasa BMW bakıyoruz sadece fikirlerinizi oğrenmek istedim :)

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Mercedes bak sen, bmw alırken sevindirir satarken zaten batırmıştır ve üzer :)

Ama bu sadece "bakılmazsa" geçerli bir durum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Benim üst katımda oturan doktor bir arkadaşım var  bir Bmw fanatiği...sürekli 530 xd alır ve satar...İkinci araç olarakta 330 xd tourer  ı var...şehir içi gezmek için de megane scenıc ve  c max ı var...ama  bmw den vazgeçmez...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Benim üst katımda oturan doktor bir arkadaşım var  bir Bmw fanatiği...sürekli 530 xd alır ve satar...İkinci araç olarakta 330 xd tourer  ı var...şehir içi gezmek için de megane scenıc ve  c max ı var...ama  bmw den vazgeçmez...

Seçenek baya bir fazlaymış abi çok güzel :) 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bana BMW bir arıza yaparsa zor düzelir birde yan sanayi kabul etmez

Alacaksan garantili al garantisi bitmeden sat demişti. 

Mercedes i bir tamir ediyoruz bir daha görmüyoruz. 

10 ustadan 9u böyle dedi.

Ben ustaların yalancısıyım yoksa kullanmadım, ama bir gün BMW alacağım kısmetse çok beğeniyorum.

İşte garantili biniyor adam :)

Ek olarak temizini ve geçmişini bilirsem düşünmeden alırım söyliyim.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

MB'den sonra Bmw sert gelebilir Furkan abi, E60-E90 kasalar özellikle kütük gibidir, F30 da biraz daha konfora yöneldiler diyebilirim.. Yeni C serisi Test'ini izledim, direksiyon hissi olarak daha önce test ettikleri Bmw'lerden çok daha iyi olduğunu söylediler..

BMW ler çok yahşi ve vahşi duruyorlar ama :)

F30 lar bizi aşar şimdilik, E60 535d ler kalbimi çalıyor ama 2005-6 CLS 350 daha çok çalıyor. Ama şimdi değil daha zaman var çok şükür C320 ile aramız iyi Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Cok guzel alinir cok guzel

Zevklede binilir [emoji106][emoji106]

Bir arkadasimda var. 184 luk benim yazilimli focustan az yakiyor [emoji4][emoji379][emoji379]

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

artık ne chris bangle kaldı ne de poposu. cazibesini çabuk yitirdi bu model sanki. birkaç kez bir tanıdığımın aynı motor ve modeldeki arabasına bindim. hiç kullanmadım ama yolcu olarak bulunduğum bu araçta dikkatimi çeken şey kapı yüzlerinin emsali çoğu araçta deri kaplama iken bunun deri görünümü verilmiş plastikten olmasıydı. (belki de camış derisidir, bilemiyorum.) torpidosu vs. hep beklentimden daha sert ve bence takır tukur bir arabaydı. bu takır tukur kısmında hoyratça kullanan sahibinin fazlasıyla payı vardır elbet. velhasıl: bu modeli sevmiyorum. e39 makyajlı kasa her türlü çok daha hoş geliyor bana.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...