Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 herkese merhaba. malum uydu cihazlarını güncellememiz gerekiyordu.bizim cihaz next minix black modeli uydudan kendi güncelleme yaparken tamamen yazılımı silmiş. araştırdım genel bir problemmiş.ben şimdi yeni yazılım atacağım yanlız buna uygun rs 232 kablosu lazım. sanırım yeniden cihaza göre yapılması lazım.bunu yapabilecek biri varmı. yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 (düzenlendi) Next in sitesinde cihaza uygun olan yazılım olması lazımdı, ve bildiğim kadarıyla usb üzerinden yüklenebiliyor. Şayet benim next minix hd brother bu şekilde.. 20 Eylül 2014 tarihinde Buğrahan Büyükaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Next minix cool hd kullanıyorum, USB'den yazılımı yükleyebilirsin ancak uyduyu ilk açınca da fabrika ayarlarına getir, daha sonra uydudan yeni yazılım bulundu deyince tekrar uydudan indiriyor, ondan sonra yeni kanallar sıralı ve HD olarak yükleniyor. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Next in sitesinde cihaza uygun olan yazılım olması lazımdı, ve bildiğim kadarıyla usb üzerinden yüklenebiliyor. Şayet benim next minix hd brother bu şekilde.. Next minix cool hd kullanıyorum, USB'den yazılımı yükleyebilirsin ancak uyduyu ilk açınca da fabrika ayarlarına getir, daha sonra uydudan yeni yazılım bulundu deyince tekrar uydudan indiriyor, ondan sonra yeni kanallar sıralı ve HD olarak yükleniyor. şu anda cihaz hiç açılmıyor.bu yüzden bu şekilde yazılım yükleniyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=551178#.VB1KiJR_tMw Burada da detaylı bir şekilde anlatılmış. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Bu olay herkesin sorunu. d-smart için geçerli değil Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 ben de de next ye 22000 fta var. sıralmayı yaptım yalnız bulamadığı kanallar oldu. ülke habertürk kanalturk stv kanal 7 gibi. bunları tek tek elle nasıl ekliyoruz bilen var mı acaba? Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=551178#.VB1KiJR_tMw Burada da detaylı bir şekilde anlatılmış. Malesef bizim cihazda yazılım hatası olduğu için konudaki gibi güncelleme yapamıyorum. Tek çare rs 232 kablosu bulabilmek. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Bios uçmuş yani anladığım kadarıyla usb den falan olmaz. Yukarıda bahsedilenler cihaz güncellemekle alakalı. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 bende de next 5000 fta plus var bulduk kanalları ama eksik kanallar var frekansı doğru olmasına rağmen bulmuyor,ne yapmam lazım... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 bende de next 5000 fta plus var bulduk kanalları ama eksik kanallar var frekansı doğru olmasına rağmen bulmuyor,ne yapmam lazım... Benim burda yan tarafta berber in dükkanda next 2000 var o da plus bişey gel gör ki 360 kanaldan fazlasını bulmuyor Demek ki nextler tasarruflu.. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Benim burda yan tarafta berber in dükkanda next 2000 var o da plus bişey gel gör ki 360 kanaldan fazlasını bulmuyor Demek ki nextler tasarruflu.. sorma dizel motordan daha fazlası next'tevar istediğim kanal olsa eyv.ntv olmazsa tv olmasın daha iyi nerde benim ntvim 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Malesef bizim cihazda yazılım hatası olduğu için konudaki gibi güncelleme yapamıyorum. Tek çare rs 232 kablosu bulabilmek. O zaman ya o kablo bulunacak ya da yetkili servis yolunda gidilecek, ne diyelim geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Bios uçmuş yani anladığım kadarıyla usb den falan olmaz. Yukarıda bahsedilenler cihaz güncellemekle alakalı. O zaman ya o kablo bulunacak ya da yetkili servis yolunda gidilecek, ne diyelim geçmiş olsun.. Yetkili servise gittim kaba bir üslubla şu an bakamayacaklarını söylediler. Kanal ayarlıyorlar ya müşteri var şu anda.başka zamanda işsizlikten şikayet ederler.daha gitmem yetkili servise. 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Yetkili servise gittim kaba bir üslubla şu an bakamayacaklarını söylediler. Kanal ayarlıyorlar ya müşteri var şu anda.başka zamanda işsizlikten şikayet ederler.daha gitmem yetkili servise. Doğru diyorsunuz.. Ben sizin yeriniz de olsam 30-35 tl verir yine mini bir uydu alıcı alırdım. Çünkü servis ona yine para isteyecek. Siz de yapmaya kalkınca uğraşıp sinir katsayınızı yükseltebilirsiniz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Yetkili servise gittim kaba bir üslubla şu an bakamayacaklarını söylediler. Kanal ayarlıyorlar ya müşteri var şu anda.başka zamanda işsizlikten şikayet ederler.daha gitmem yetkili servise. Hemen firmaya şikayette bulunun. Yetkili servisliği elinden alınsın da, aklı başına gelsin... 2 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Doğru diyorsunuz.. Ben sizin yeriniz de olsam 30-35 tl verir yine mini bir uydu alıcı alırdım. Çünkü servis ona yine para isteyecek. Siz de yapmaya kalkınca uğraşıp sinir katsayınızı yükseltebilirsiniz haklısınız ama biraz daha uğraşayım belki bir ışık yanar Hemen firmaya şikayette bulunun. Yetkili servisliği elinden alınsın da, aklı başına gelsin... olabilir aslında Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Valla hayırlısı olsun baya uğraştırmış bu konu sizi, Allah sabır versin ben olsam katmıştım orayı birbirine Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Ayhan, eski kayıtlı TP ve kanalların tamamını silinmesi lazım. Muhtemelen cihazın hafızası doludur. Sildik abi ya cihaza reset bile attık ama kanal sayısını az buluyor.. yeter ya eskiden 1 kanal vardı Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Valla hayırlısı olsun baya uğraştırmış bu konu sizi, Allah sabır versin ben olsam katmıştım orayı birbirine işine saygı duymayan birilerine ne deseniz boş. Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Black.html Burada belki bir şeyler vardır. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 21 Eylül 2014 Yazar Paylaş 21 Eylül 2014 http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Black.html Burada belki bir şeyler vardır. İlginiz için teşekkür ederim. Malesef programı bulmak kolay fakat öncelikle kablo lazım rs 232 kablosu. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 21 Eylül 2014 Yazar Paylaş 21 Eylül 2014 Linkteki kablodan lazım http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=702780 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Linkteki kablodan lazım http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=702780 Herşeyi devletten bekleme, kendin yap o kadar basit şeyi de. Kı.ını kaldırma hiç, sonra da dövlet bıze bahmir. Bahmaz tabe. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts