Erdem Bozkurt 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Herşeyi devletten bekleme, kendin yap o kadar basit şeyi de. Kı.ını kaldırma hiç, sonra da dövlet bıze bahmir. Bahmaz tabe. murat abi sen bilirsin bu işleri devlet su işleri ,eksik kanal neden çıkar? devlete başvursam uzun surer kanal eklemeyi yapamıyorum ne dersin? Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 murat abi sen bilirsin bu işleri devlet su işleri ,eksik kanal neden çıkar? devlete başvursam uzun surer kanal eklemeyi yapamıyorum ne dersin? Güçsüz kanallar, anten tam olarak ayarlı değilse çıkmaz. Uyducular en güçsüz kanala göre ayar yaparlar. Mesela "NTV çıkıyorsa, hepsi çıkıyordur" gibi. Kendin ayarlaman zor, bu iş için devletten yardım istemelisin. Etmezlerse o zaman bağrırsın "döğlet bıze bahmiir" diye, daha olmadı silahlanıp dağa çıkarsın, bi ara açılırlar sana da. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Güçsüz kanallar, anten tam olarak ayarlı değilse çıkmaz. Uyducular en güçsüz kanala göre ayar yaparlar. Mesela "NTV çıkıyorsa, hepsi çıkıyordur" gibi. Kendin ayarlaman zor, bu iş için devletten yardım istemelisin. Etmezlerse o zaman bağrırsın "döğlet bıze bahmiir" diye, daha olmadı silahlanıp dağa çıkarsın, bi ara açılırlar sana da. burda devlet bize bahmir die bağrırısam taşlarlar tükkanımı,döverler abi muğladan bodruma 30 dk gelsende kurtaramazsın beni anam babam memur ama hiç işim olmaz devletle gitmem sadece bankalarıyla çalışıyorum ,burdaki çanakçılarıda sevmiyorum 20 tl para vermek mantıklı değil birazcık uğraşmam lazım ntv çıkmıyor başka kanal izlemem Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 burda devlet bize bahmir die bağrırısam taşlarlar tükkanımı,döverler abi muğladan bodruma 30 dk gelsende kurtaramazsın beni anam babam memur ama hiç işim olmaz devletle gitmem sadece bankalarıyla çalışıyorum ,burdaki çanakçılarıda sevmiyorum 20 tl para vermek mantıklı değil birazcık uğraşmam lazım ntv çıkmıyor başka kanal izlemem O halde sabırla çanağı acıcık aşağı oynatıp bakacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık yukarı yapacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık sola alacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık sağa alacan, her hareketten sonra kanal aratacan, olmazsa otur ağla n'apayım? Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 21 Eylül 2014 Yazar Paylaş 21 Eylül 2014 Herşeyi devletten bekleme, kendin yap o kadar basit şeyi de. Kı.ını kaldırma hiç, sonra da dövlet bıze bahmir. Bahmaz tabe. yapabilsem sormazdım hocam. Yokki bacanağımız yapsın. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Sinyal seviyesini ekranda gösterirken çanak anteni sağ sol yapın.. Sinyal seviyesi 80 den aşağı olmayacak kalite 50-60 civarı olursa bulunmayan kanal kalmaz.. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 O halde sabırla çanağı acıcık aşağı oynatıp bakacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık yukarı yapacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık sola alacan, olmadıysa eski yerine alıp acıcık sağa alacan, her hareketten sonra kanal aratacan, olmazsa otur ağla n'apayım? abi verdiğin gazla bir hışım çıktım eve,ne var ne yok sildim cihazdan uydu kanal ne gördüysem,girdim frekansı hallettim çıkmayanı birak extra kanallar bile çıktı çatıya çıkmaktan kurtardın beni ,allah razı olsun senden başımızdan ekslik etmesin ;) saygılar.... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 abi verdiğin gazla bir hışım çıktım eve,ne var ne yok sildim cihazdan uydu kanal ne gördüysem,girdim frekansı hallettim çıkmayanı birak extra kanallar bile çıktı çatıya çıkmaktan kurtardın beni ,allah razı olsun senden başımızdan ekslik etmesin ;) saygılar.... sen adamın dediğini değil,yapman gerekeni yapmışsın,nasıl eksik etmesin ya gözün aydın Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 (düzenlendi) sen adamın dediğini değil,yapman gerekeni yapmışsın,nasıl eksik etmesin ya gözün aydın ilham kaynağımıza teşekkülerimizi borç bilirim kendisini canlı canlı görmekte nasip oldu thanks Mr murat dere çok thanks....!!! 22 Eylül 2014 tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 burada satılıyor kablo incele istersen http://www.nextburada.com/default.asp?git=17&altkategori1=29 Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 sen adamın dediğini değil,yapman gerekeni yapmışsın,nasıl eksik etmesin ya gözün aydın Ne gısganıyon, gısganç! Çekemiyosan seni de ayarlasın Erdem. Nihahohoahaaaa... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts