İçeriğe Yönlendir

Aracım Benzinde Stop Ediyor (Uno 70 sx)

Ergin Keçeci

Recommended Posts

Ergin Keçeci

Merhabalar, Focusumu sattıktan sonra 10 bine kadar bir araç ararken daha önce de 3 yıl kadar kullanıp memnun kaldığım için 98 model Uno 70 sx ie aldım.Araca LPG'yi takalı yaklaşık 2 ay oldu.Dün benzinde çalıştırmak istediğimde çalıştı ancak hemen stop etti.Stop etmesini engellemek için gaz verdiğimde boğuldu gaz yemedi yine stop etti.Acaba sorun nedir.Engin bilgilerinizden faydalanarak aracı ustaya götürmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.  :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun yeni aracınız. Direkt gazda çalışıyor mu? Ya da gazda çalıştıktan sonra benzine geçince hayatına devam edebiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Teşekkür ederim. Direk gazda çalışıyor sorun yok gazda çalışırken ya da direk benzinde çalıştırmak istersem çalışıyor fakat stop ediyor

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Ama Çağlar bey araç çalışıyor benzinde, yine de pompa mı arızalıdır diyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun yeni aracınız. Direkt gazda çalışıyor mu? Ya da gazda çalıştıktan sonra benzine geçince hayatına devam edebiliyor mu?

ölüp yeniden canlanıyor haha :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Teşekkür ederim. Direk gazda çalışıyor sorun yok gazda çalışırken ya da direk benzinde çalıştırmak istersem çalışıyor fakat stop ediyor

stop ediyor? çalışıyor mu?

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Stop ediyor.Yine çalışıyor tekrar stop ediyor çalışıyor stop ediyor ...  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

stop ediyor denebilir :D yine benzin pompası taraftarıyım

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

O zaman ben bi benzin pompasına baktırayım  :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O zaman ben bi benzin pompasına baktırayım  :)

Değiştireceksiniz aman orjinalden şaşmayın ve şamandıra ile beraber değiştirin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...