İçeriğe Yönlendir

Naylon Huzurlarınızda

Uğur Samyeli

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

Sevgili Uğur hocam öncelikle ellerinizden öper bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Sonunda  arabayı görmek nasip oldu.Megane ın en güzel renklerinden birine sahipsiniz araç çok güzel görünüyor.Megane nın tek kötü yanı iç plastik aksamıdır oda karbon  kaplamalar ile çok şık şekilde halledilebiliyor artık. Hocam aracınızı iyi günlerde kazasız belasız cezasız sağlıcakla kullanın.Allah daha iyilerinide nasip eder inşallah. :) 41 :nazar:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sevgili Uğur hocam öncelikle ellerinizden öper bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Sonunda  arabayı görmek nasip oldu.Megane ın en güzel renklerinden birine sahipsiniz araç çok güzel görünüyor.Megane nın tek kötü yanı iç plastik aksamıdır oda karbon  kaplamalar ile çok şık şekilde halledilebiliyor artık. Hocam aracınızı iyi günlerde kazasız belasız cezasız sağlıcakla kullanın.Allah daha iyilerinide nasip eder inşallah. :) 41 :nazar:

Sevgili Öztunç,Bu güzel dleklerin ve önerilerin için çok ama çok teşekkür ediyorum.Zamanla yavaş yavaş her şeyi inşallah halledeceğim.Bende selam ve sevgilerimle gözlerinden öpüyor hayırlı bayramlar diliyorum..

Yorum bağlantısı
Raşit Köksal

Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.Güle Güle kullan Uğur ağbi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.Güle Güle kullan Uğur ağbi.

Çok teşekkürler Raşit Bey,sağolun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Maşallah hocam yakıyor ortalığı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı olsun... :nazar:

Çok teşekkür ederim Serkan..

Maşallah hocam yakıyor ortalığı

Allah razı olsun Ayhan'ım. :flowers:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abicim tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela vermesin. Çok güzel görünüyor. Özellikle multimedya çok hoşuma gitti. Ne kadara mal oldu?. Biz geldik sultan çayımızı ictik, artık sıra sizde. Közde kahveyi gördün, gelin de tekrar yapalım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Abicim tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela vermesin. Çok güzel görünüyor. Özellikle multimedya çok hoşuma gitti. Ne kadara mal oldu?. Biz geldik sultan çayımızı ictik, artık sıra sizde. Közde kahveyi gördün, gelin de tekrar yapalım. :)

Korhan'ım çok teşekkür ederim.Multimedya n11 de kampanyadaydı 469000 tl 9 aya bölüyorlar ücretsiz kargo.40 tl çerçeve 60 tl takma ücreti verdim.Cihaz oldukça güzel ses kalitesi navigasyonu usb ve aux girişleri,uzaktan kumandası v.s. Cuma günü nasipse bi Keşan yapacağım,dönüşte ilk fırsatta ziyaretçiniz olacağız inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olur inşallah.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olur inşallah.  :nazar:

Çok teşekkürler Selçuk,sağol..

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bu arada Saninin uyarılarını dikkate alarak bugün arka stopları inceledim,evet kaplama varmış,hemen söktüm,buyurun son hali,,,

CpU0UX4.jpg?1?8267

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

469000 tl 9 aya bölüyorlar ücretsiz kargo.40 tl çerçeve 60 tl takma ücreti verdim.  Cuma günü nasipse bi Keşan yapacağım,dönüşte ilk fırsatta ziyaretçiniz olacağız inşallah..

Abi 469 tl mi tam anlamadım. Eğer öyleyse bedavadan biraz pahalı. :) Havaları fazla soğutmadan bekliyoruz inşallah. Arka stoplar şimdi daha güzel olmuş. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı olsun

Teşekkürler adaşım,meslektaşım..

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:nazar:  Uğur abi hayırlı olsun tekrardan güzel arabaymış gerçekten tam yazacaktım stop folyolarını sök diye sökmüşsün zaten  :D  ama beyaz kısma 1 ton siyah film çekebilirsin hafif karartır hoş durur fiesta kadar yola hakim olamazsın belki ama en azından konforludur ya :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

:nazar:  Uğur abi hayırlı olsun tekrardan güzel arabaymış gerçekten tam yazacaktım stop folyolarını sök diye sökmüşsün zaten  :D  ama beyaz kısma 1 ton siyah film çekebilirsin hafif karartır hoş durur fiesta kadar yola hakim olamazsın belki ama en azından konforludur ya :)

Eray'ım çok teşekkürler.Film işine bakacağız artık.Bu arada fiestadan daha hakimim yola,daha güvenilir geliyor bana...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah kaza bela vermesin abi, bu renk gerçekten çok yakışıyor Meganlara....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Allah kaza bela vermesin abi, bu renk gerçekten çok yakışıyor Meganlara....

Allah razı olsun Serhan'ım.Evet çok fazla bu renkten de yokmuş sedanlarda...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Hayirli olsun Ugur abi tekrardan araba gercekten guzel :) xenon lar da yakismis

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Hocam hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Ailecek mutlu günlerde güle güle binin inşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

Bu işde bir yanlışlık var :unsure2: :unsure2:  :D :D

6so4iaP.jpg  

WnUlvz9.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Niyet

Hayırlı olsun..! Allah kazadan beladan korusun inşallah..! İlk önce kazasız sonra da arızasız sürüşler..! 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Abi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela göstermesin maşallah çok güzelmiş.  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...