İçeriğe Yönlendir

Fren Tutmama Sorunu

Ersin Özkaya

Recommended Posts

Ersin Özkaya
(düzenlendi)

on dısklerın en dısı  1 mm kadar yuksek 

9pNNz9.jpg[/url]

önemlisi olan bu diye dusunuyorum. cunki arka sağ balatanının biri iiyi iken birisi bitmek üzere.el freni telini  el ile çekince sadece bitik olan balatanın mekanızması diğer balataya göre daha fazla çalısıyor. bu normal mi. diğer tekerim kampana kapağını sökemediğim için kıyaslama yapma imkanım olmadı.

02zzJW.jpg[/url]

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mücahid Çabuk
(düzenlendi)

on dısklerın en dısı  1 mm kadar yuksek 

9pNNz9.jpg[/url]

önemlisi olan bu diye dusunuyorum. cunki arka sağ balatanının biri iiyi iken birisi bitmek üzere.el freni telini  el ile çekince sadece bitik olan balatanın mekanızması diğer balataya göre daha fazla çalısıyor. bu normal mi. diğer tekerim kampana kapağını sökemediğim için kıyaslama yapma imkanım olmadı.

02zzJW.jpg[/url]

İyi bir fren performansı istiyorsan incelen ön disklerini değiştirmeni ve arka fren kampanalarını tornacıda torna yaptırmanı tavsiye ediyorum. İlave olarak ön ve arka balataları yeni fren balataları ile değiştirmen  istediğin fren performansı ortaya çıkaracaktır. Arka kampananın ayarını iyi yapan bir ustanın gerekeni yapası ile arkaların frenlemeye katkısı daha iyi olacaktır. Aracında  fren sistemi ve performansı hayati bir öneme sahiptir. Biraz masraf yapman gerecek. Tüm bunları aynı problem ile uğraşan bir arkadaş olarak yazdım.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262668-kampana-arka-fren-sisteminin-disk-frene-%C3%A7evrilmesi/

tarihinde Mücahid Çabuk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...