Ersin Özkaya 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 (düzenlendi) on dısklerın en dısı 1 mm kadar yuksek [/url] önemlisi olan bu diye dusunuyorum. cunki arka sağ balatanının biri iiyi iken birisi bitmek üzere.el freni telini el ile çekince sadece bitik olan balatanın mekanızması diğer balataya göre daha fazla çalısıyor. bu normal mi. diğer tekerim kampana kapağını sökemediğim için kıyaslama yapma imkanım olmadı. [/url] 11 Ekim 2014 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mücahid Çabuk 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) on dısklerın en dısı 1 mm kadar yuksek [/url] önemlisi olan bu diye dusunuyorum. cunki arka sağ balatanının biri iiyi iken birisi bitmek üzere.el freni telini el ile çekince sadece bitik olan balatanın mekanızması diğer balataya göre daha fazla çalısıyor. bu normal mi. diğer tekerim kampana kapağını sökemediğim için kıyaslama yapma imkanım olmadı. [/url] İyi bir fren performansı istiyorsan incelen ön disklerini değiştirmeni ve arka fren kampanalarını tornacıda torna yaptırmanı tavsiye ediyorum. İlave olarak ön ve arka balataları yeni fren balataları ile değiştirmen istediğin fren performansı ortaya çıkaracaktır. Arka kampananın ayarını iyi yapan bir ustanın gerekeni yapası ile arkaların frenlemeye katkısı daha iyi olacaktır. Aracında fren sistemi ve performansı hayati bir öneme sahiptir. Biraz masraf yapman gerecek. Tüm bunları aynı problem ile uğraşan bir arkadaş olarak yazdım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262668-kampana-arka-fren-sisteminin-disk-frene-%C3%A7evrilmesi/ 12 Ekim 2014 tarihinde Mücahid Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts