Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Fusionu sattıktan sonra ucuz yollu bi araç arayışına girdik babama genellikle mazda bakarken tatilde benzincide golf dizel görünce muhabbet falan bunlara yöneldik ve aracı amcadan diye tabir edebilirim çok iyi bakmışlar kaportada vs sıfır hatası olan sahibine bi bukadar sene daha hizmet edebilicek 94 golfü bulduk ve aldık tam anlamıyla kır kır [emoji1] Hemen aracı ledledim [emoji16] 14 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 App tampon boyası yay deri direksiyon bi xenon bu iş tamamdır.Maşallah harika bir araç hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 maaşallah kardeşim eyvallah Göksel abi App tampon boyası yay deri direksiyon bi xenon bu iş tamamdır.Maşallah harika bir araç hayırlı olsun sağolasın app yolda tampon boyası düşünmüyoruz malum sürtüyolar vs araç koyu renk olduğundan sırıtmıyo açık olsa kaçarı yoktu Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Tek ricam nolur modifiye etmeye kalkmayın. Böylesinden artık kalmadı... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Çok temiz maşallah Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Tek ricam nolur modifiye etmeye kalkmayın. Böylesinden artık kalmadı... ben de öyle düşünüyorum kesinlikle sadece app gelecek ve american bağlıyıcam diğer herşey orjinal kalacak Çok temiz maşallah Allah kaza bela vermesin çok teşekkürler Maşallah, hayırlı olsun. sağolun teşekkürler Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah hayırlısı olsun sağolun Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Efsane bir araçtır .. Güle güle kullan kardeşim .. Eskitilecek bir araç değil .. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Efsane bir araçtır .. Güle güle kullan kardeşim .. Eskitilecek bir araç değil .. sağol Anıl abi şarap gibi mübarekler yumuşacık süspansiyon var benimkiyle çok fark var konfor olarak Hayırlı olsun Eray. Güle güle kullanın Ali abi sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Hayırlı Olsun - Bu arabaları görünce aklıma eski alamancılar gelir üstünde valizler falan eyvallah zafer çeki demiri falan safkan alman ya Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Golf'ün en beğendiğim kasası. Bu aracın gti'ını düşünüyordum bende bir aralar. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Golf'ün en beğendiğim kasası. Bu aracın gti'ını düşünüyordum bende bir aralar. temizi olsa gtilar çok iyi içi falan da baya geniş Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 1.5 sene kullandım bu kasayı. bendeki 1.8 motordu. çok keyifli bir araç. yol tutuşu şimdiki araçlarla kıyaslandıgında kötü denilebilir, ancak konforlu ve yumuşak bir araçtır. sizin ki de çok temiz duruyor, kazasız belasız binmeniz temennisiyle hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 1.5 sene kullandım bu kasayı. bendeki 1.8 motordu. çok keyifli bir araç. yol tutuşu şimdiki araçlarla kıyaslandıgında kötü denilebilir, ancak konforlu ve yumuşak bir araçtır. sizin ki de çok temiz duruyor, kazasız belasız binmeniz temennisiyle hayırlı olsun. teşekkürler baya yumuşak yol tutuş konusunda şöyle diyeyim 195 taban lastik var michelin pilot tabiki fiestamla gittiğim gibi gidemiyorum okula giderken denedim 140-150 ile şerit değiştirirken tedirgin etmiyor değil 20 yaşında araca göre çok çok iyi ama Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 maşallah 94 model ama tertemiz bir araç almışşsınız,müsteriminde de var aynı renkte biraz daha üst model yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir demişti,dizelin ses konusunda hakkını veriyor traktör gibi kır kır kır sesler güle güle kullanın..... 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Araç turbo dizel mi? düz dizel maşallah 94 model ama tertemiz bir araç almışşsınız,müsteriminde de var aynı renkte biraz daha üst model yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir demişti,dizelin ses konusunda hakkını veriyor traktör gibi kır kır kır sesler güle güle kullanın..... çok teşekkürler araç 4 silindir ancak common rail değil pompa sistemli olduğu için biraz gürültülü aslına bakılırsa kır kır sesi çok fazla 1.4 tdci olsun 1.4 tdi ve 1.3 multijet olsun aşağı kalır yanları yok ses konusunda Yorum bağlantısı
Recommended Posts