İçeriğe Yönlendir

Yaşayan Efsane Vw Golf Mk3 1.9 D

Eray Alicikoğlu

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu

Fusionu sattıktan sonra ucuz yollu bi araç arayışına girdik babama genellikle mazda bakarken tatilde benzincide golf dizel görünce muhabbet falan bunlara yöneldik ve aracı amcadan diye tabir edebilirim çok iyi bakmışlar kaportada vs sıfır hatası olan sahibine bi bukadar sene daha hizmet edebilicek 94 golfü bulduk ve aldık tam anlamıyla kır kır [emoji1]

aqy5e4u2.jpg

2ahedype.jpg

azude9u5.jpg

haqynaty.jpg

3apemudy.jpg

8apu5yza.jpg

e4erery6.jpg

y4ure3u2.jpg

9a2ype9y.jpg

demasu5e.jpg

nudunydy.jpg

2edyra6u.jpg

apy6ubyg.jpg

utahebeq.jpg

taha5u9u.jpg

2a2unade.jpg

Hemen aracı ledledim [emoji16]

uganu3ar.jpg

u6ene6yh.jpg

nu5araby.jpg

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

App tampon boyası yay deri direksiyon bi xenon bu iş tamamdır.Maşallah harika bir araç hayırlı olsun :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:nazar: maaşallah kardeşim

eyvallah Göksel abi  :)

App tampon boyası yay deri direksiyon bi xenon bu iş tamamdır.Maşallah harika bir araç hayırlı olsun :)

sağolasın app yolda tampon boyası düşünmüyoruz malum sürtüyolar vs araç koyu renk olduğundan sırıtmıyo açık olsa kaçarı yoktu   :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Tek ricam nolur modifiye etmeye kalkmayın. Böylesinden artık kalmadı...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Tek ricam nolur modifiye etmeye kalkmayın. Böylesinden artık kalmadı...

ben de öyle düşünüyorum kesinlikle sadece app gelecek ve american bağlıyıcam diğer herşey orjinal kalacak  :good1:

Çok temiz maşallah :nazar: Allah kaza bela vermesin :):flowers:

çok teşekkürler  :)

Maşallah, hayırlı olsun.

sağolun teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Maşallah hayırlısı olsun

sağolun 

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Efsane bir araçtır .. 

Güle güle kullan kardeşim ..

Eskitilecek bir araç değil ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Efsane bir araçtır .. 

Güle güle kullan kardeşim ..

Eskitilecek bir araç değil ..

sağol Anıl abi şarap gibi mübarekler yumuşacık süspansiyon var benimkiyle çok fark var konfor olarak :D

Hayırlı olsun Eray. Güle güle kullanın :nazar:

Ali abi sağolasın  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı Olsun  :nazar:

- Bu arabaları görünce aklıma eski alamancılar gelir üstünde valizler falan  :biggrin:

:D  eyvallah zafer çeki demiri falan safkan alman ya 

Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos

Golf'ün en beğendiğim kasası. Bu aracın gti'ını düşünüyordum bende bir aralar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Golf'ün en beğendiğim kasası. Bu aracın gti'ını düşünüyordum bende bir aralar.

temizi olsa gtilar çok iyi içi falan da baya geniş :)

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

1.5 sene kullandım bu kasayı. bendeki 1.8 motordu. çok keyifli bir araç. yol tutuşu şimdiki araçlarla kıyaslandıgında kötü denilebilir, ancak konforlu ve yumuşak bir araçtır. sizin ki de çok temiz duruyor, kazasız belasız binmeniz temennisiyle hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

1.5 sene kullandım bu kasayı. bendeki 1.8 motordu. çok keyifli bir araç. yol tutuşu şimdiki araçlarla kıyaslandıgında kötü denilebilir, ancak konforlu ve yumuşak bir araçtır. sizin ki de çok temiz duruyor, kazasız belasız binmeniz temennisiyle hayırlı olsun.

teşekkürler baya yumuşak yol tutuş konusunda şöyle diyeyim 195 taban lastik var michelin pilot tabiki fiestamla gittiğim gibi gidemiyorum  okula giderken denedim 140-150 ile şerit değiştirirken tedirgin etmiyor değil :D 20 yaşında araca göre çok çok iyi ama 

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

maşallah 94 model ama tertemiz bir araç almışşsınız,müsteriminde de var aynı renkte biraz daha üst model yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir demişti,dizelin ses konusunda hakkını veriyor traktör gibi kır kır kır sesler ;) güle güle kullanın.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Araç turbo dizel mi?

düz dizel 

maşallah 94 model ama tertemiz bir araç almışşsınız,müsteriminde de var aynı renkte biraz daha üst model yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir demişti,dizelin ses konusunda hakkını veriyor traktör gibi kır kır kır sesler ;) güle güle kullanın.....

çok teşekkürler araç 4 silindir ancak common rail değil pompa sistemli olduğu için biraz gürültülü aslına bakılırsa kır kır sesi çok fazla  1.4 tdci olsun 1.4 tdi ve 1.3 multijet olsun aşağı kalır yanları yok ses konusunda  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...