Ali Cihangiroğlu 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Hayırlı olsun, çok temiz duruyor gerçekten, nostalji olmuş resmen 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Hayırlı olsun, çok temiz duruyor gerçekten, nostalji olmuş resmen eyvallah Ali abi öyle oldu biraz Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah,güle güle kullanın.Çok temiz duruyor,Allah kaza bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah,güle güle kullanın.Çok temiz duruyor,Allah kaza bela vermesin... sağolun teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Kardeşim tekrar hayırlı olsun. Yakından inceledim,calistirdik sesin ayrı masallahi var tertemiz cidden,sahibi çok iyi bakmış en ince detaylarına kadar orjinalligini koruyor. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Kardeşim tekrar hayırlı olsun. Yakından inceledim,calistirdik sesin ayrı masallahi var tertemiz cidden,sahibi çok iyi bakmış en ince detaylarına kadar orjinalligini koruyor. Allah kaza bela vermesin eyvallah kardeşim aynen onaylandı orjinalliğide bi mk2 gtd kullanıcısı tarafından :D bi-xenon yedik gözümüze ama Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 hayırlı olsun şu turbosuz dizel olayını emrak ettim biz alıştık 2000 devirden sonra koltuğa yapıştıran dizel ancak bu nasıldır denemek isterim eyvallah Mert abi ben de merak ediyodum bildiğin atmosferik ama 2000 devirde 124 nm tork üretiyo benzinliler 3500 4000 de veriyo max torku bunun tek avantajı o ama turbo candır Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 buna pd 130 turbo ve enjektörü takıp Süha abiyle rolling yapalım Hahah aynen deli olurdu tdi olsa varya off [emoji16] maaşallah[/quoteTeşekkürler Yorum bağlantısı
Enes Ayan 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah hayirli olsun ne kadara aldiniz acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah...Efsane temizlikte.Evladiyelik araç olmuş bu cidden Ufak çapta modifikasyonla çok yakışıklı olur.Gti görünüme ulaştıracak aksesuarlarla mesela 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir ☺ hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Eray abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kullanan kişi çok güzel bakmış birçok yeni model araca göre çok diri duruyor maşaallah. Eski günleri hatırlattın. İlk arabam 95 model otomatik vites 1.8 di. O da canavar içiyordu. İlk defa Türkiye'ye onunla gittim yani iznime. Hızlı kullandım ve sonuc olarak Rize'den Kütahya'ya kadar 80 litre içti. Ama olsun değerdi çünkü dayanıklı arabaydı. tekrardan güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Çok güzel arabadır 1.6 benzinlisini kullanmışlığım var çok güzel gidiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) Çok temiz maşallah iyi günlerde kullanırsınız insallah 12 Ekim 2014 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Nadir temizlikte ve orjinallikte bir araç resimlerinden belli.41 kere 12 Ekim 2014 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Hayırlı olsun eray maşallah... eyvallah Hüseyin sağol Maşallah...Efsane temizlikte.Evladiyelik araç olmuş bu cidden Ufak çapta modifikasyonla çok yakışıklı olur.Gti görünüme ulaştıracak aksesuarlarla mesela sağolasın Alper babam kendine aldığı için sınırlı şeyler yapabilirim buna Efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir ☺ hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... teşekkürler aynen sloganları da o zaten Eray abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kullanan kişi çok güzel bakmış birçok yeni model araca göre çok diri duruyor maşaallah. Eski günleri hatırlattın. İlk arabam 95 model otomatik vites 1.8 di. O da canavar içiyordu. İlk defa Türkiye'ye onunla gittim yani iznime. Hızlı kullandım ve sonuc olarak Rize'den Kütahya'ya kadar 80 litre içti. Ama olsun değerdi çünkü dayanıklı arabaydı. tekrardan güzel günlerde kullanın. Mehmet abi sağolasın 20 yıl öncesini düşünüyorum da gerçekten o yılların çok iyi araçları 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Harika mükemmel ötesi..... çok teşekkürler abi Çok güzel arabadır 1.6 benzinlisini kullanmışlığım var çok güzel gidiyordu. gidişi tatminkar ama turbonun yokluğunu hissettiriyo Sıfır gibi. eyvallah Hüseyin abi bi st koltuk bulsam buna Çok temiz maşallah iyi günlerde kullanırsınız insallah sağolun inşallah Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Nadir temizlikte ve orjinallikte bir araç resimlerinden belli.41 kere çok teşekkürler orjinallik cezbetti bizi de özellikle 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Kocaman maşallah Eray. Gerçekten efsane. Yanıyor mübarek. Işıl ışıl. Kazasız belasız, güle güle kullanın kardeşim. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Kocaman maşallah Eray. Gerçekten efsane. Yanıyor mübarek. Işıl ışıl. Kazasız belasız, güle güle kullanın kardeşim. Eyvallah Kerem abim sağolasın seninkinin de detay resimleri bekliyoruz artık [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Eyvallah Kerem abim sağolasın seninkinin de detay resimleri bekliyoruz artık [emoji1] Konuyu görmedin galiba. Daha ne detay resim olsun. İmzaya bak. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Konuyu görmedin galiba. Daha ne detay resim olsun. İmzaya bak. Hahaha abi hem yazarken dedim konu açtıysa var ya çok fena köşeye yatıcaz [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts