İçeriğe Yönlendir

Yaşayan Efsane Vw Golf Mk3 1.9 D

Eray Alicikoğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, çok temiz duruyor gerçekten, nostalji olmuş resmen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı olsun, çok temiz duruyor gerçekten, nostalji olmuş resmen :)

eyvallah Ali abi öyle oldu  biraz :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Maşallah,güle güle kullanın.Çok temiz duruyor,Allah kaza bela vermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Maşallah,güle güle kullanın.Çok temiz duruyor,Allah kaza bela vermesin...

sağolun teşekkürler  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim tekrar hayırlı olsun. Yakından inceledim,calistirdik sesin ayrı masallahi var :D tertemiz cidden,sahibi çok iyi bakmış en ince detaylarına kadar orjinalligini koruyor. Allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kardeşim tekrar hayırlı olsun. Yakından inceledim,calistirdik sesin ayrı masallahi var :D tertemiz cidden,sahibi çok iyi bakmış en ince detaylarına kadar orjinalligini koruyor. Allah kaza bela vermesin

eyvallah kardeşim aynen onaylandı orjinalliğide bi mk2 gtd kullanıcısı tarafından :D :D bi-xenon yedik gözümüze ama :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

hayırlı olsun :)

şu turbosuz dizel olayını emrak ettim biz alıştık 2000 devirden sonra koltuğa yapıştıran dizel ancak bu nasıldır denemek isterim :)

eyvallah Mert abi  ben de merak ediyodum bildiğin atmosferik ama 2000 devirde 124 nm tork üretiyo benzinliler 3500 4000 de veriyo max torku bunun tek avantajı o ama turbo candır :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

buna pd 130 turbo ve enjektörü takıp Süha abiyle rolling yapalım :)

Hahah aynen deli olurdu tdi olsa varya off [emoji16]
:nazar: maaşallah[/quote

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Maşallah hayirli olsun ne kadara aldiniz acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Maşallah...Efsane temizlikte.Evladiyelik araç olmuş bu cidden :) Ufak çapta modifikasyonla çok yakışıklı olur.Gti görünüme ulaştıracak aksesuarlarla mesela  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir ☺ hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Eray abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kullanan kişi çok güzel bakmış birçok yeni model araca göre çok diri duruyor maşaallah. Eski günleri hatırlattın. İlk arabam 95 model otomatik vites 1.8 di. O da canavar içiyordu. İlk defa Türkiye'ye onunla gittim yani iznime. Hızlı kullandım ve sonuc olarak Rize'den Kütahya'ya kadar 80 litre içti. Ama olsun değerdi çünkü dayanıklı arabaydı. tekrardan güzel günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Harika mükemmel ötesi..... :nazar:  :bravo:  :bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Çok güzel arabadır 1.6 benzinlisini kullanmışlığım var çok güzel gidiyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
(düzenlendi)

Çok temiz maşallah iyi günlerde kullanırsınız insallah :)

tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. :) Nadir temizlikte ve orjinallikte bir araç resimlerinden belli.41 kere :nazar:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı olsun eray ;) maşallah...

eyvallah Hüseyin sağol  :)

Maşallah...Efsane temizlikte.Evladiyelik araç olmuş bu cidden :) Ufak çapta modifikasyonla çok yakışıklı olur.Gti görünüme ulaştıracak aksesuarlarla mesela  :nazar:

sağolasın Alper babam kendine aldığı için sınırlı şeyler yapabilirim buna  :biggrin:

Efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir ☺ hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

teşekkürler aynen sloganları da o zaten  :D

Eray abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Kullanan kişi çok güzel bakmış birçok yeni model araca göre çok diri duruyor maşaallah. Eski günleri hatırlattın. İlk arabam 95 model otomatik vites 1.8 di. O da canavar içiyordu. İlk defa Türkiye'ye onunla gittim yani iznime. Hızlı kullandım ve sonuc olarak Rize'den Kütahya'ya kadar 80 litre içti. Ama olsun değerdi çünkü dayanıklı arabaydı. tekrardan güzel günlerde kullanın.

Mehmet abi sağolasın 20 yıl öncesini düşünüyorum da gerçekten o yılların çok iyi araçları  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Harika mükemmel ötesi..... :nazar:  :bravo:

çok teşekkürler abi :)

Çok güzel arabadır 1.6 benzinlisini kullanmışlığım var çok güzel gidiyordu.

gidişi tatminkar ama turbonun yokluğunu hissettiriyo :D

Sıfır gibi. :nazar:

eyvallah Hüseyin abi bi st koltuk bulsam buna  :D  :biggrin:

Çok temiz maşallah iyi günlerde kullanırsınız insallah

sağolun inşallah  :)

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Nadir temizlikte ve orjinallikte bir araç resimlerinden belli.41 kere 

çok teşekkürler orjinallik cezbetti bizi de özellikle

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Kocaman maşallah Eray.  :nazar: Gerçekten efsane. Yanıyor mübarek. Işıl ışıl. Kazasız belasız, güle güle kullanın kardeşim.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kocaman maşallah Eray. :nazar: Gerçekten efsane. Yanıyor mübarek. Işıl ışıl. Kazasız belasız, güle güle kullanın kardeşim. :nazar:

Eyvallah Kerem abim sağolasın seninkinin de detay resimleri bekliyoruz artık [emoji1]
Yorum bağlantısı
Misafir

Eyvallah Kerem abim sağolasın seninkinin de detay resimleri bekliyoruz artık [emoji1]

Konuyu görmedin galiba. Daha ne detay resim olsun. ;) İmzaya bak. ;)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Konuyu görmedin galiba. Daha ne detay resim olsun. ;) İmzaya bak. ;)

Hahaha abi hem yazarken dedim konu açtıysa var ya çok fena köşeye yatıcaz [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...