Eray Alicikoğlu 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 Eline sağlık Eray çok işlevsel.Sağolasın Sami benim de hoşuma gitti bitince Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Sağolasın Sami benim de hoşuma gitti bitince Şimdi Ali Abi bunun ledini kapı açma ile birleştirip fiestaya da takar [emoji4] Eline sağlık güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 Şimdi Ali Abi bunun ledini kapı açma ile birleştirip fiestaya da takar [emoji4] Eline sağlık güzel olmuş. Sağolasın abi :D balast da takar ona güçlü olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Sağolasın abi :D balast da takar ona güçlü olsunHemde merco balastı [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Maşallah kır kır'a bebekler serisinden desek yalan olmaz..Allah kaza bela göstermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 Maşallah kır kır'a bebekler serisinden desek yalan olmaz..Allah kaza bela göstermesin.. eyvallah kardeşim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Eray abi yine güzel bir iş cikartmissin eline sağlık. Bir ara bizim arabayi da yollayayım ışık işlerine bir el ativer 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 Eray abi yine güzel bir iş cikartmissin eline sağlık. Bir ara bizim arabayi da yollayayım ışık işlerine bir el ativer sağolasın Mehmet abi yolun düşerse uğra Maşallah, aracada yapılanlarada. teşekkürler Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Eray Bey: Mk3 Golf serisinin en sağlamlarıdır. Bizzat ben kaza yaparak denedim .. 98 Model Aft Motor 3 yıl boyunca sorunsuz kullandım. İstepnesi hariç her şeyi çok güzel bir araçtır. Allah kaza bela vermesin. Youtubede bir çok crash testi mevcuttur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Eline sağlık kardeşim motor aydınlatma güzel ve işlevsel olmuş Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Ocak 2016 Yazar Paylaş 25 Ocak 2016 (düzenlendi) Eray Bey: Mk3 Golf serisinin en sağlamlarıdır. Bizzat ben kaza yaparak denedim : . 98 Model Aft Motor 3 yıl boyunca sorunsuz kullandım. İstepnesi hariç her şeyi çok güzel bir araçtır. Allah kaza bela vermesin. Youtubede bir çok crash testi mevcuttur. aynen abi özellikle kaputunun ağırlığı ciddi fazla parmak koparır cinsten Kardeşim maşallah aracın 10 numara sağol kardeşim Eline sağlık kardeşim motor aydınlatma güzel ve işlevsel olmuş eyvallah kardeşim sağolasın 25 Ocak 2016 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 kır kıra salı günü veda ettik hiç aklımızda yokken babamın arkadaşının yoğun ısrarı üzerine verdik aracı atmosferik dizeli de tatmış oldum bunun sayesinde 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 kır kıra salı günü veda ettik hiç aklımızda yokken babamın arkadaşının yoğun ısrarı üzerine verdik aracı atmosferik dizeli de tatmış oldum bunun sayesinde Buda yenisi de hayırlı olsun bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 kır kıra salı günü veda ettik hiç aklımızda yokken babamın arkadaşının yoğun ısrarı üzerine verdik aracı atmosferik dizeli de tatmış oldum bunun sayesinde Hayırlı olur inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 kır kıra salı günü veda ettik hiç aklımızda yokken babamın arkadaşının yoğun ısrarı üzerine verdik aracı atmosferik dizeli de tatmış oldum bunun sayesinde Ciddi emek olan bir makinaydı,alan pişman olmayacaktır.yeni arabada hayırlı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts