Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Tüm gün çalışmasam kesinlikle kacirmayacagim bir etkinlikti. Hakem olarak orada olacaktım sonrasında tabi ocak basi da kaçınılmaz Ayaklarınıza saglik,afiyet olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 formula yarışı halt etmiş, arabalar muhteşem yarı toprak (kedi kumu gibi bişey) yarı asfalt kısmıi beton yanı kum havuzunda 0-100e 2 saniyede çıkan en zayıfı 300 den 600 Ps olan araba benzeri canavalra her yerde metanol, lastik, yanık yağ kokusu... Ford Castrol Team deki muhteşem ağırlama ve çaylar yemekler..... ama iyi yedik Intercity her organizasyonda daha iyi hazırlanıyor. Türk Pilotların yer aldığı Tok Sport a da bundan sonra başarılar. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Gavur yapmış makineyi. Ayaklarınızla sağlık. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) formula yarışı halt etmiş, arabalar muhteşem yarı toprak (kedi kumu gibi bişey) yarı asfalt kısmıi beton yanı kum havuzunda 0-100e 2 saniyede çıkan en zayıfı 300 den 600 Ps olan araba benzeri canavalra her yerde metanol latik yanık yağ kokusu... Ford Castrol Team deki muhteşem ağırlama ve çaylar yemekler..... ama iyi yedik Intercity her organizasyonda daha iyi hazırlanıyor. Türk Pilotlarınyer aldığı Tok Sport a da bundan sonra başarılar. Tüm gün Ford bize bakhiyir diye Mustafa Tüfekçi'yi andım, gerçekten iyi ağırlandık katkısı olana teşekkür ikram sahibinin de kesesine bereket. Göremedik de Mustafa'yı.konuyu kaçırdık. Hayırlısı. mangala yetişmeye calısacam 12 Ekim 2014 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 bu organizasyonda emeği geçen, başta Çağlar ve Servete çok teşekkürler, oturduğum yerden ilk defa gaza frene bastığımı hissetim uzaktan gelen emmiyi ve arkadaşları görmek çok daha güzeldi, benim için mükkemel bir gündü. yarış sonrası bizi karting kurtarırdı ama olmadı. bendede bir kaç resim var eklerim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Çağlar ve Mehmet ayrı bir sürpriz oldu onu unutmuşum. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Bir eksiklik vardı, cosworth motorlu Focus ST yürümüyordu dayanamadım müdahale etmek zorunda kaldım Before After Peter Solberg Abimiz ken block'u esefle kınıyoruz. Dahada gelmesin Tırsak.. Buda oğlu Olsberg. Tribünde eşi kocasınımı tutsun, oğlunumu karar veremiyor. Ne kadar güzel birşey Serdar Bostancı Büyük Fordclubtr Ailemiz Tribünde 10 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Süper bir etkinlik olmuş ayağınıza sağlık sizleri görünce pistte eski F1 günlerimi hatırladım... 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Sen hiç böyle yerli kasa gördün mü Mert ? 9 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 YMN's Angels Ihıhh istemem baksana neler yazmış teki İstanbul İnsanı için dikkatli olun demiş Benden sonra mı oldu bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Ihıhh istemem baksana neler yazmış teki İstanbul İnsanı için dikkatli olun demiş Benden sonra mı oldu bilmiyorum Çok çılgın araba kullanıyorlar demiş kesin senden bahsediyor abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Çok çılgın araba kullanıyorlar demiş kesin senden bahsediyor abi Kesin Gebze/Harem hattında ghia armalı magirus'a binmiş bu 7 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Kesin Gebze/Harem hattında ghia armalı magirus'a binmiş bu A harfi olan adac yazısı olan ghia fiesta da olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Baktım instagramda 1719 kişi takip ediyor bende 1720. olayım dedim Twitter'da iyi resimleri varmış ablanın 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 İyiki paylaştık he gısganıyom ama takip etmesenize ya Beyler dağılın, gelmez bize 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) Ayrıca bir bilgi verelim. Super Car şampiyonu, tabikide Ford oldu.. 12 Ekim 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 (düzenlendi) Castrol çok iyi ağırladı misafirleri. İkramda sınır yok, asık suratlı hizmet personeli yok. Önemli şeyler bunlar.. İstanbulpark seyir bölümünde çok ciddi güvenlik hataları gördüm. Acil durumda kaçış hattı yok, insanların geçiş yaptığı yerlerde kapılar kısıtlı geçişe göre hesaplı. Bastım fırçayı güvenliğe açtılar kapıyı. C:tesi gecesi çok güzel geçti en azından benim için diğerlerini bilmem Günün özeti budur, en yüksek çözünürlükte yükledim ki ihtiyarlar daha net görsün Her iki ekran görüntüsündeki ikonlar çok derin manalar içeriyor 13 Ekim 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Şu iki resim tüm yazdıklarını boşa çıkarttı. Acil mesajı ikiye bölmeni öneririm İlgimi yazdıklarına veremiyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 (düzenlendi) Fakirlerin giremediği yerler buralar Castrol lezzet köşesi Günün fotosu, gerisi hikaye 13 Ekim 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 (düzenlendi) Ay ay canlarım benim yerim hepinizi 13 Ekim 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Ay ay canlarım benim yerim hepinizi Normalde forumda resimli alıntıya müsade etmiyoruz. Ama nedense bu alıntı bi iç açıyor, günü güzelleştiriyor 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts