Servet Aydın 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Her mesaj alıntısında bu fotoyu kullanmayı kural haline getirmek gerek 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Dün zaten nefesimiz kesilmişti, bugünde işe odaklanamayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Güzel bir haftasonu olmuş,şehirdışında olmamdan dolayı katılamadım... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Normalde forumda resimli alıntıya müsade etmiyoruz. Ama nedense bu alıntı bi iç açıyor, günü güzelleştiriyor Olm sen bakma çıtırlarıma, git sen Burcu Esmersoy a bak. Bizi baş başa bırak çıtırlarımla O İlteber'inde alacağı olsun Her mesaj alıntısında bu fotoyu kullanmayı kural haline getirmek gerek Her alıntıda olmaz, forum scripti benim alıntılarıma otomatik eklemeli bunları. Hem senin yaşın geçti ihtiyar kategorisindesin sen, git Ayşen Gruda'ya bak sen lütfen. Hadi cânim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Harika bir hafta sonu geçmiş abi yaa... adınıza çok sevindim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Harika bir hafta sonu idi. Söze gerek yok, yüzümüzden belli her şey.... Tek üzüldüğüm, daha fazla kalamamış olmamdır.. 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Harika bir hafta sonu idi. Tek üzüldüğüm, daha fazla kalamamış olmamdır.. Kızlardan dolayı tüm bu üzüntün di mi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Cumartesi sabah tan pazar aksamina kadar mukemmel bi hafta sonu gecti.Yarislar çok heyecanlıydı ford castrol team e ayrica teşekkür iki gun boyunca yemekler ve icecekler ilgi zaten üst düzeydeydi. 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 yönetim uyuyor, forum ahlakını bozanlara acil kırbaç cezası öneriyorum. kırbacı kim atacak orasını bilmem. 7 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 yönetim uyuyor, forum ahlakını bozanlara acil kırbaç cezası öneriyorum. kırbacı kim atacak orasını bilmem. Abi suçlu Servet Aydın Cezayı hakediyor, bir de İlteber var benim çıtırlara sulanmış 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 yönetim uyuyor, forum ahlakını bozanlara acil kırbaç cezası öneriyorum. kırbacı kim atacak orasını bilmem. Birde kelepçe olursa, tesisatı tamamlarız Abim. Deri pantolon şart ama Abi suçlu Servet Aydın Cezayı hakediyor, bir de İlteber var benim çıtırlara sulanmış Onlar sulandı bana, kendi elleri ile İphonenunu alıp, instagram'da kendini takip ettirdi. İnanmazsında sen şimdi herkes gördü yalansa yalan desinler 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 (düzenlendi) kelepçe arabada hazır, daha önce deneyenler olduydu deri pantolon Çağların işi. 13 Ekim 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Birde kelepçe olursa, tesisatı tamamlarız Abim. Deri pantolon şart ama Onlar sulandı bana, kendi elleri ile İphonenunu alıp, instagram'da kendini takip ettirdi. İnanmazsında sen şimdi herkes gördü yalansa yalan desinler Pehhh Pehh Pehh özrü kabahatinden büyük 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Neyse, güzel yarıştı güzel ford ne çaktı be vosvagen'e Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 (düzenlendi) Neyse, güzel yarıştı güzel ford ne çaktı be vosvagen'e Hatunlar mı Vw Vw yol tutuşu iyi olan bir araç yapsın önce Ne gerek var yol tutuşa ESP rulez daima Elektronik melek 13 Ekim 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Solberg gibi adam tek puan alamadı burda sitroeni ile. 18 yaşındaki fordçu bebeler tokat manyağı yaptı 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Vip izleyenlerin yeri Biletli insanların izlediği yer Ve şimdide FCTR farkı Start-Finish düzlüğü Makinaların 0-100 2sn olunca anca start halinde iki resim çekebildim Dünya klasmanında solberg birinciliği garantiledi diyebiliriz, marka klasmanında ise tabiki 2.0 tsi 565hp polo makinları ile vw birinci 6 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Solberg gibi adam tek puan alamadı burda sitroeni ile. 18 yaşındaki fordçu bebeler tokat manyağı yaptı Sittttrooyen mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Ford Olsberg in 1 pilotu Bakkerud, kısaca bro derim ben ona. imzasını fctr yeleğine aldık şans diledik adam 2. sıraya yerleşti. 1-2 numara daha öğrenince tam olacak 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Ford Olsberg in 1 pilotu Bakkerud, kısaca bro derim ben ona. imzasını fctr yeleğine aldık şans diledik adam 2. sıraya yerleşti. 1-2 numara daha öğrenince tam olacak Ben ona gerekli ayarı verdim ya abi daha hayatta unutamaz beni ) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts