Bulent Halis 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Merhaba arkadaslar, Aux da ara ara problemler oluyor. ses cızırtılı gelıyor, bazen surucu kapısından ses gelmıyor falan. Sebebi kablo sanıp en pahalısından (40 tl kusur verdım) alıp kullandım. en basta sorun cozuldu gıbı geldı ama sonra tekrar aynı sıkıntıları gostermeye basladı. ben onu arastırıken soyle bısı dikkatimi çekti. (altta linki verdim.) Acaba su multımedıya paketı için ne diyorsunuz?? Bileniniz, kullananınız var mı acaba? Geri görüş Kamerası, lastık basıncı kontrolu bıle var. (Lastık basınc kontrolu zorunlu hale gelecek gıbısınden birseylerde duymustum bu arada.) http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=154 Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 bende almayı düşünüyorum 2013 model aracıma ama tavsiye etmediler. tabi herkes farklı düşüncelere sahip olduğundan en kısa sürede alacam Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 2010 fistamda kullaniyorum sony uyumlu olsa saniye bulmaz soker atarim... Goruntu ve geri gorus kamerasindan baska bir ise yaramiyor... Ve benimkinde isik kisilmasi olmadigi icin gece yolculugunda cok goz aliyor... Lcd yi kapatmak zorunda kaliyorsunuz radyo cekim gucu cok dusuk donuyor arayuz gecisleri sikinti oluyor... Olumlu yonu sadece gosteris almayin yani... 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Benimkide ayni marka ama ilk cikanlarda yok... Yinede fiestalar icin dogru bulmuyorum yerini cok yularda gorusu engelliyor... Gece suruslerinde iceride ne kadar az isik o kadar daha fazla ileri gorme imkani... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Orjinalde yoksa hiç uğraşmayın bu tür şeylerle, özellikle de Ford da... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts