İçeriğe Yönlendir

Foruma Yeni Bir Tekno Paket Daha Kazandırdık Hayırlı Olsun :)

Bayram Aktaş

Recommended Posts

İbrahim Can

Allah utandırmasın güle güle kullanın çok güzel maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: zevklidir. yalıtımı da farklı olduğunu tahmin ediyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

:nazar: zevklidir. yalıtımı da farklı olduğunu tahmin ediyoruz.

Valla Çağlar abi tabiri caizse eşekten inip ata binmiş gibi oldum eski arabayla kıyaslarsak :D

Aldığım adam evet öle biraz bahsetti.Motorun sesini içeri vermemesi ve gürültüyü önlemek için yalıtım tarzında birşey söyledi.Birde amartisörlerden bahsetti çukurlardan geçişlerde vb yerlerde çok rahat tarzında fakat pek anlamadım arabanın heycanından ötürü :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun  :nazar: tekno pakette yanılmıyorsam sunroof, deri döşeme ve ısıtmalı koltuklar oluyordu güvenlik paketi olması lazım sendeki. Bende de 2005 SW Ghia vardı sunroof ile ön cam rezistansı yoktu. Benimki de güvenlik paketiydi galiba  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
:nazar: Maşallah rengi ve donanımı çok güzel. Benim de ilk gözüme çarpan gündüz ledleri
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sunrrof ve deri döşeme opsiyondu. bu teknopaket. en can alıcı yanı ön cam ısıtma ve atermik olması.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun  :nazar: tekno pakette yanılmıyorsam sunroof, deri döşeme ve ısıtmalı koltuklar oluyordu güvenlik paketi olması lazım sendeki. Bende de 2005 SW Ghia vardı sunroof ile ön cam rezistansı yoktu. Benimki de güvenlik paketiydi galiba  :unsure2:

Sunroof opsiyonel Deri koltuk ve koltuk ısıtması lansman paket de mevcut. Ön cam rezistansı yoksa tekno paketli değildir büyük ihtimal. Atermik ön cam ve ön cam rezistansı tekno paketlerde mevcut.

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız İnşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Sunroof opsiyonel Deri koltuk ve koltuk ısıtması lansman paket de mevcut. Ön cam rezistansı yoksa tekno paketli değildir büyük ihtimal. Atermik ön cam ve ön cam rezistansı tekno paketlerde mevcut.

Bilgilendirdiğin iyi oldu hocam teşekkür ederim.  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, gerçekten kendini gösteren diri bir araç güle güle kullanın.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Öncelikle hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın... :nazar:

Hayırlı olsun. Gökhan Erkenin arabasına kardeş gelmiş.

Bu bizim titaniumdan değil malesef  :i-ih:

Baktım Gökhan arkadaşın arabası forumda tek kalmış dedim yanına bir kardeş alalım iyi oldu :)

Bizi de hep kandırdılar böyle full ghiamız var diye  :biggrin: Taaki Gökhanın titanium aracını görene kadar.. :yes:

Hayirli olsun gule gule kullanin. Arac tekno paket, eksik ya da fazlasi yok ancak TR'de 16 adet olan arac bu degil, Titanium donanimdir. Klima ve teyp ekranini eli yatkin birisi temizleyebilir. Farlar da adaptif xenon degil, halojen fardir.

+1 :good1:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun,aradığın aracı bulmana sevindim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Hayirli olsun gule gule kullanin. Arac tekno paket, eksik ya da fazlasi yok ancak TR'de 16 adet olan arac bu degil, Titanium donanimdir. Klima ve teyp ekranini eli yatkin birisi temizleyebilir. Farlar da adaptif xenon degil, halojen fardir.

Valla kardeşim bana söylenen bu fakat yanlışım varsa düzeltin tabiki.Farlar xenon diye biliyorum sonradan değiştirilmiş de olabilir resimlerini en kısa zaman da ekleyeceğim.Nasıl yani 16 tane modeli olan bu araç değil mi ?

Öncelikle hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın... :nazar:

Bu bizim titaniumdan değil malesef  :i-ih:

Bizi de hep kandırdılar böyle full ghiamız var diye  :biggrin: Taaki Gökhanın titanium aracını görene kadar.. :yes:

+1 :good1:

Hakan abi Gökhan arkadaşımızın ki kadar full olmasada buda işimi görür be :) 2005 model araçta bukadar özellik olması beni fazlası ile tatmin etti 3 eksik 5 fazlanın lafı olmaz sanırsam :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan abi Gökhan arkadaşımızın ki kadar full olmasada buda işimi görür be :) 2005 model araçta bukadar özellik olması beni fazlası ile tatmin etti 3 eksik 5 fazlanın lafı olmaz sanırsam :)

Kesinlikle....Güle güle kullan kardeşim.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Sezer

hayırlı olsun güle güle kullan 

bendede aynı paketin sunrooflu olan modeli var

ben alalı 10 ay oldu :nazar:

ayrıca resim ekleyemiyorum 

yardım edermısınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın

hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...