Enbiya çapar 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 slm arkadaşlar ben AĞRI ilinde memurum ağrı da hava şartları baya sert geçiyor. Aracım 2004 ford fusıon 103000 km de lpg li araç, aracımın yağ değişimini yapacaktım. yakın bir arkadaşım hem benzin ve hemde lpg li araçlara uygun yağlar olduğunu söyledi. Böyle birşey varmı yok mu? onu öğrenmek istiyorum.. birde aracıma yağı 10/40 mı? yoksa 5/30 mu ? kullanmam gerekiyor..bir ustaya danıştım o usta ford aracların motorla mı yakıtla mı alakalı filtresinin gözneklerinin küçük olduğunu ve bundan dolayı 5/30 yağı önerdi..bu konular hakkında bilgilerinizi ögrenmek istiyorummm... şimdiden teşekkürler arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Necat Ertan 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Lpgli motorlara özel olduğu bildirilen yağlar genelde pek bilinmeyen firmaların ürünleri oluyor. Ben olsam kaliteli bir 5/30 yağ dışında bu tarz ürünlere yönelmem. 5/30 yağdan başkasını mecbur kalmadıkça kullanmayın ve benzinli kullanımdaki bakım periyotunu kısaltın. Sadece benzinle kullandığınız dönemde aracınız 15.000 km.de bir bakıma giriyorsa lpgli halde artık bakımlarınızı 10.000 km.de bir yaptırın. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Lpg yağı hiç kirletmiyor,fakat yağı bozan sadece kurum değil yüksek ısı. Bakım aralığını kısaltmaya gerek olmadığını düşünüyorum, 15 bin/1 yıl yeterli Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Yüksek KM'li araçlarda da durum aynı mı? Benim araç 188 bin KM'de ve 10/40 yağ kullanıyorlar, neden 10/40 mesela... 5/30 ford için. Lpg'de yağı ve bakım aralığını değiştirmeye gerek yok. Ben olsam araca uzun yıllar bineceksem bakım aralığını kısaltırdım. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Lpg li araçta yağ, daha geç kirlenir Bende arabanın yağı neden böyle güzel diyordum? Bu bilgiyi ilk defa duydum ama duymadan önce ispatını görmüşüm demek ki. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Yüksek KM'li araçlarda da durum aynı mı? Benim araç 188 bin KM'de ve 10/40 yağ kullanıyorlar, neden 10/40 mesela... Şöyle düşünüyorlar, motor eskidikçe, aşınmalar arttıkça boşluklar büyüyor, kalın yağ(10w 40) bu durumda motoru daha iyi koruyor. Yağ yakma azalıyor. Fakat ford larda 5w 30 dan başkasını tavsiye etmiyor abilerimiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 motoru üreten 5/30 koyun diyor. tdci ve benzin yağı ayrı dioduu yağcılar hatırlayanlar el kaldırsın? lpg ye uyumlu uyumusz yağ yoktur. her yanan carbon türevi kurum yapar. lpg nin ki siyah değildir ve benzinden de daha inatçı olarak kurum yapar. gözle görülmeyen gönülden ırak olur derler... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kanımca LPG ile normalden biraz daha ince yağ koyup azcık yakmasına yol açmak iyi olabilir. Yağ silindir içine kaçarak kuru yakıtın yapamadıklarını yapacaktır. O nedenle yağ yakan lpg li araca aşırı kaçırmıyorsa kaçırmasına devam edecek şekilde davranmak iyi olabilir. (bujileri karartmayacak kadar tabi) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kanımca LPG ile normalden biraz daha ince yağ koyup azcık yakmasına yol açmak iyi olabilir. Yağ silindir içine kaçarak kuru yakıtın yapamadıklarını yapacaktır. O nedenle yağ yakan lpg li araca aşırı kaçırmıyorsa kaçırmasına devam edecek şekilde davranmak iyi olabilir. (bujileri karartmayacak kadar tabi) teoride katıldım ancak hidrolik tapet . hidrolik triger iticisi varsa? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 motoru üreten 5/30 koyun diyor. tdci ve benzin yağı ayrı dioduu yağcılar hatırlayanlar el kaldırsın? lpg ye uyumlu uyumusz yağ yoktur. her yanan carbon türevi kurum yapar. lpg nin ki siyah değildir ve benzinden de daha inatçı olarak kurum yapar. gözle görülmeyen gönülden ırak olur derler... Sorma abi, hala 2tip yağ kullanıyoruz. Benzinli, dizel. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) teoride katıldım ancak hidrolik tapet . hidrolik triger iticisi varsa? Yani tabi içine gazyağı karıştıralım demedim. Krank çırpmasından silindir çeperine çıkanlar asıl etken olmaz mı burda sence? 14 Ekim 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 bence olmaz pratike. gaz yağı da iyidir eski motoru temizlemek için kısa süreli, sakın evde denemeyin. partikte görülen: motor üreticisi ne önermişse 500bin km de de olsa viskozite ile oynanmamalı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Mazot la yıkasak onu da yapıyorlar. ama gaz gibi çözmez. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Filtre içi boşaltılıyor ve hatta öyle çalıştırılıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Filtre içi boşaltılıyor ve hatta öyle çalıştırılıyor sanayi bunu tavsiye de ediyor mümkünse 30 dak falan Yorum bağlantısı
Enbiya çapar 22 Ekim 2014 Yazar Paylaş 22 Ekim 2014 slm arkadaşlar aracıma castrol 5w-30 yağ koymaya karar verdim yağ alacaktım bazı yağ açıklamalarında ''PARTÜKÜL FİLİTRESİZ ARAÇLAR İÇİN BENZİNLİ MOTOR YAĞI'' diyor bu ne demek ben anlamadım...birde kutuların kapakları bir kısmı kırmızı bir kısmı yaşil bunlar değişik yağlar mı oluyor yoksa aynı türden yağlar mıı kafam karıştııı... ama edge ve magneti karıştırmayın ben magnetten söz ediyorum... bilgileriniz için teşekkür ederimm.. Yorum bağlantısı
Enbiya çapar 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 model motor nedir arabanzın? 1.6 benznli ford fusıon 2004 model Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 (düzenlendi) LPG için ayrı yağlar vardır.Ancak bunlar psikolojik etki hariç bir fayda sağlamazlar. 24 Ekim 2014 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 (düzenlendi) Benzinli motorlarda kullanılan yağlar için mutlak surette araç üreticisinin belirttiği yağ kullanılmalıdır. Motorun yapısına göre viskozitesi yüksek veya düşük yağlar yağlama ve soğutmaya olumsuz etki yaparak motorlarda hasar oluştururlar. LPG için üretildiği belirtilen yağların içindeki katkı maddeleri, rastgele çalışan LPG sistemlerinden dolayı oluşan yüksek ısılar nedeniyle yağın viskozitesinin bozulmasını engellemek için ilave edilmişlerdir. Düzgün yapılan LPG hava/yakıt ayarıyla sorunsuz şekilde aracınızı kullanabilirsiniz. ÇOK ÖNEMLİ: LPG benzindeki gibi yağın içine nüfuz ederek yağı kirletmez. Piyasadaki pek çok kullanıcı bu nedenle yağ değişim aralığını daha uzun tutmaktadır. Kesinlikle yanlış bir uygulamadır. Yağın kirlenmemiş olması özelliklerini aynen koruduğu anlamına gelmez. Ona bakarsanız dizel araçta sarı renkli koyduğunuz yağ - ertesi gün simsiyah renk almaktadır. Bu nedenle yağlama aralığına dikkat edip azami her 15.000 km de yağ değiştirmenizi tavsiye ederim. Yağ değişimi ile ilgili araç üreticisinin yönergeleri en doğru kaynaktır. Unutmayın ki aracınızı hem LPG hem de benzinde kullanıyorsunuz. 24 Ekim 2014 tarihinde Cemal Cangöner tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts