İçeriğe Yönlendir

Ford Fusion Yakıt Tüketimi


Taner Gündüz

Recommended Posts

Taner Gündüz

evet arkadaşlar uzun bir süre sonra geçen bayramdan dolayı aracıma binebildim. genelde haftasonları kullandığım için net bir tüketim hesaplayamamıştım. aracım 1.6 tdci şuan 53 bin kmye geldi.  bayram arifesi depomu fulledim. gırtlağına kadar :D arefe trafiği  bayram gezmesi derken bayram bitti hep şehiriçinde ve dur kalklı bir trafikteydim. ama çok dikkatli kullandım yani ekonomi modundaydım :D toplam 382 km olmuş ve bugün gene gırtlağına kadar depomu fulledim. 80 tl doldu buda km 210krş yaklaşıyor ki ş. içi trafiğinde iyi bir rakam olarak düşünüyorum.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

yakıt tüketiminiz gayet güzel şehir içinde üstelik,ben geçen hafta 120 tl yakıtla 550 km yaptım hız ortalamam 65km'ydi,şehir içinde bu km'yi yakalamam zor,siz gayet iyi kullanmışşınız aracınızı...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Kamanoğlu

Babama aracı alınca Giresun'dan İstanbul'a götürdüm otoban 130 bölünmüş yol 110 km lerde seyirettim.Yol bilgisayarı 4.6 göstermişti.Ertesi günde İstanbul Gölcük yaptık 100 km hızlarda gittim genelde yol bilgisayarı 4.0 gösterdi benzinli 1.6 ecoboost kulanıcısı olarak benim için çok iyi değerlerdi.Yanlış anlaşılmasın fusionla Giresun-İstanbul yaptım.:)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

biz aracımızı her türlü eziyete maruz bırakarak kullanıdığımız halde karma ortalamamız 4.9 gösterir.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bizim arac 1.6lt benzin+lpg.

Bursa yolculugu yaptim haftasonu; tamamen bos olan depoyu ipragazdan fulledim 42lt gaz aldim sayaci sifirladim ve ciktik yola bagaj full, 2yetiskin ve 1 bebek, yolun %75inde klima 1.konumda acikti ve hizim 85-95km arasiydi. Bursaya vardik ve dugun dolayisiyla devamli gotur getir olacak diye ertesi gun depoyu bu sefer totaldan fulledim sayac 374km yi gosterirken 27lt gaz aldi. km sayaci sifirlamadim ve kullanmaya devam ettim. Cekirge(hertaraf yokus) , niluferde biyerde kuafor, nilufer nikah dairesi, korupark, bademli, metro market (artik hangi semtse) arasi gitgel yaptim devamli toplamda sehir ici 150km yaptim. neyse depodaki yakit bittigi yerde alirim diye izmire donuse gectik dun. Donuste aracta gelise gore 1kisi fazlaydik ve 1adet daha fazladan valiz vardi arka koltukta. klimada susurluk akhisar arasi yine acikti. izmire geldik ve bugun km sayaci 896,4 u gosterirken depodaki gaz bitti.

uzun lafin kisasi; 167tl lik gaz ile(lt fiyati 2.44tl) 896,4 km yol yaptim. :nazar:

yorumlari alalim.

(klima acmamin sebebi, hava cok sicak olmasada gunes devamli caprazdan vurdugundan arac ici cok sicakti)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...