Murat Okan 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Arkadaşlar gece sol dikiz aynamı dağıtmışlar.. Yan sanayisi 100 lira orjinal sanırım 300-400 arası.. Yan sanayi alsam sıkıntı olurmu? Birde kendim söküp takabilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Peki yeni aldığımızı Araç rengine boyatmak yerine,eskisinin kapağını alsam yenisine taksam sök tak yaparken riskli olurmu? Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Daha önce fiesta dikiz aynası söken yokmu arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kapıya bağlı kısmı sağlamsa sadece ayna gövdesini değiş yeter, şu resimler faydalı olur, ayna kapağını çıkar ve ayna baglantısını çıkar, yeni aynayıda dağıtıp eskisinin ayağına tak. Bu resimde sağ alttaki segmanı çıkart, ayna koldan ayrılsın, yeni aynayı bunun yerine tak Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Ali abi söylediğin çok mantıklı sabah detaylı bakamadım ama sinyal lambası kırılmıştı kapak,ayna ve gövde sağlam gibiydi.. sadece sinyal lambası içinde olsa ayna komple alınıp yeniisinden sinyal lambası alıp araç üzerindeki lambaya takılacak değilmi=? Galip bey fiyat farkı çok fazla olduğu için yan sanayi mecburi oluyor.. ama Ali abinin dediği yöntemle yarı yan sanayi yarı orjinal bir şey ayarlayabiliriz sanırım.. yarın detaylı resimleri çekip eklerim olası durumda aynayı gövdeden ayırmak için kapı içini açmak lazım değilmi=? videodaki gibi komplemi yoksa saniye 3.38 yeşil kare mi ? 14 Ekim 2014 tarihinde Murat Okan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Sadece dış parçalarsa dediğim yöntem olur sanırım, değilmi Galip? Bu arada sizin aynalarda amma tırt yahu, peco aynası gibi kapıda, dipten kırılsa kapı sacı duman.... bizde içteki ayar düğmesinin kapağını cama paralel çek çıkar, direk vidalar karşında, komple sök al tarzı Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Resim çektim geldim.. Kapak sağlam,ayna camı sağlam,gövde sağlam,elektrik sistemi çalışıyor. Sadece sinyal lambası ve tırnaklar kırılmış.. Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Peki sinyal lambası tek satılırmı? Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Mangl benim işim Galip bey yalnız sizinle zamanlama konusunda sıkıntı yaşarız Ben parçayı alsam, araç üzerinde değilde evde tamir etmek istesem, kapı pandizotunu sökmeme gerek varmı yoksa sadece resimde kare içindek vidayı açıp soketleri çıkartıp aynayı gövdeden ayırbilirmiyim? Yorum bağlantısı
Murat Okan 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Tırnak kırmaktan korkmasam videoda izlediğim kadarıyla 4 vida tutuyor .. Neyse yarın gündüz gözüyle tekrar bakarım.. Tşk ederim cvplar için. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 yan sanayi kesinlikle almazdım. Hyundai e jant kapakları aldım, bir günde kaldırıp attım. Fiyat farkı kadar kalite farkı vardır. Yorum bağlantısı
Murat Okan 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Yardımcı olan herkese tşk ler.. Galip bey ve Ali abiye ayrıca tşkler.. Ben yan sanayi almayı düşünürken sizlerin sayesinde sadece 15 liraya sinyal lambasını alıp tamir ettim :)fikirler için çok saolun 1 Yorum bağlantısı
Murat Okan 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Tşk ederim galip bey.. İnşallah çarpmazlar,çarpmayız:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts