İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Ayna Isıtma Rezistans Düğmesi Nerede?

Ahmet Ok

Recommended Posts

Ahmet Ok

2011 Fiesta Ayna ısıtma rezidans düğmesi nerede hangi düğme acaba? Tüm düğmeleri denedim ısıtmaların çalıştığına dair bir gösterge bulamadım acaba gösterge mi yok?

Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

Aynalar için özel bir düğme yok arka cam ısıtmayı çalıştırırsanız devreye girerler.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ok

Aynalar için özel bir düğme yok arka cam ısıtmayı çalıştırırsanız devreye girerler.

Kalorifer ayar düğmesinden mi bahsediyorsunuz hocam ? Ben onu ısıyı ön cama verecek şekilde çevirmiştim arka cama mı çevirmeliyim? 

Yorum bağlantısı
Misafir

Isıtmalı yan aynalar şu şekilde çalışır : Arka cam rezistansını çalıştırdığınızda otomatik olarak yan aynaların ısıtması çalışmaya başlar,bu şekilde kışın yan aynalarda oluşan buzu,buğuyu eritebilirsiniz.Arka cam rezistansını da klima dijital ekranının hemen altındaki tuşa basarak çalıştırabilirsiniz. 

A7A335EFB7D3E9EE7D81870AAE29EEC4.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Ok

Isıtmalı yan aynalar şu şekilde çalışır : Arka cam rezistansını çalıştırdığınızda otomatik olarak yan aynaların ısıtması çalışmaya başlar,bu şekilde kışın yan aynalarda oluşan buzu,buğuyu eritebilirsiniz.Arka cam rezistansını da klima dijital ekranının hemen altındaki tuşa basarak çalıştırabilirsiniz. 

Teşekkürler hocam yarın bir inceleyecem

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

2009 Trendlerde ayna ısıtma olayı yok değil mi?

Yorum bağlantısı
Ahmet Ok

düğme budur

arka cama paralel olarak çalışmaktadır.

Hocam çok saolasın aradığım düğme oydu :)

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Hocam çok saolasın aradığım düğme oydu :)

Yuvarlak olarak işaretlenen yerde klima on/off düğmesi ve sıcaklık ayarından başka birşey var mı ?

işaretli olan yerin ayna rezistansları ile alakası olduğuna eminmisiniz?

Yorum bağlantısı
Rahmi Nural

saga sola cevirirseniz sıcak soğuk.ortaya basarsanız rezistans devreye girer.arabada bizzat bakarsanız anlarsınız zaten.

Galip bey ile Atakan bey trend titanyum farkindan dolayi sanirim uzlasamadilar.Konuyu baslatan Ahmet beyin araci trend oldugu icin Galip bey sanirim  dogru yonlendirmis...Atakan beyin aracida benim arac gibi titanyum x oldugu icin bahsedilen ayna isitma rezistans i isaretli bolgede degil..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ok

Benimki 2011 trend ve 2. resimdeki yerde yer alan ortadaki düğme işimi gördü tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Galip Bey teşekkürler.. Evet titanium farkında oldu anlaşamamazlık ama Galip Bey söyleyince farkettim..

Bu arada ben o dügmenin sadece arka cam için olduğunu biliyordum.. Yan aynaların ısıtmalı olduğunu bu başlıkta öğrendim.

Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...