Emrah Şut 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 s.a 2000 ambient var. aracımda kme sıralı sitem lpg var. sorunum şu araç sabahları çalıştığında ilk marşa bastığım da çalışır çalışmaz stop edıyor gaza bassam bıle stop edıyor. zaten gaza basınca araba devrı boğulacak gıbı düşüyor. ikıncı çalıştırmamda çalışıyor fakat gene gaza basınca ilk boğulacak gıbı devır düşüyor sonra yavaş yavaş yükselmeye başlıyor. genellıkle sabahları yapıyor araç soğuk olunca. her zaman yapmıyor o yüzden ateşleme sıstemı olduğunu düşünmüyorum zaten gecen yıl değiştirdim komple ateşleme sıstemını bujileri, kabloları bobını. tamıre götürdüm fakat motor sıcak olduğu için tamırcı sorunu görmem lazım felan dedı. bır kaç temızlık yaptı felan ama gene de duzelmedı. lpg de sıkıntı desem zaten sıralı sıtem ılk benzınde çalışıyor. tamırcı aksamdan bırak sabah sorunu goreyım dedı ama hiç vaktım olmuyor araba sureklı lazım. dırekt sorunun ne olduğunu bılsem gıdıp hemen değiştıreceğim. acaba nedır problem. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Forumda çokça konuşmuştuk bu konuyu. LPG ile alakalı olduğu çıkıyor genelde. Aracı durdururken benzinde 1dk çalıştırıp bir de öyle sabahları deneyin derim. Yorum bağlantısı
Emrah Şut 19 Ekim 2014 Yazar Paylaş 19 Ekim 2014 tamam bı deneyım bakalım yarın sabah ne yapacak bakalım Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Daha önce buna benzer bir olay başıma gelmişti. Benzin pompası sorunu olma ihtimali yüksek gibi.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Forumda çokça konuşmuştuk bu konuyu. LPG ile alakalı olduğu çıkıyor genelde. Aracı durdururken benzinde 1dk çalıştırıp bir de öyle sabahları deneyin derim. Bunun bize ne gibi bir faydası olacak ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Bunun bize ne gibi bir faydası olacak ? Motor dururken genelde LPG kaçırıyor deniliyordu bu tip durumlarda. Benzinle durduğunda bu sorun ortadan kalktığı için lpg'nin böyle bir sorunu olup olmadığını anlıyor olacağız. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Motor dururken genelde LPG kaçırıyor deniliyordu bu tip durumlarda. Benzinle durduğunda bu sorun ortadan kalktığı için lpg'nin böyle bir sorunu olup olmadığını anlıyor olacağız. Buna gerek yok. Düğmeden LPG kapatılır 1-2 gün o şekilde kullanılır.Araç normalse LPG kitiyle alakalı arıza araştırılır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Buna gerek yok. Düğmeden LPG kapatılır 1-2 gün o şekilde kullanılır.Araç normalse LPG kitiyle alakalı arıza araştırılır. E tamam, farklı bi şeyden bahsetmiyoruz ki işte Yorum bağlantısı
Emrah Şut 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 aracı denedım aksamdan lpg yi kapattım lpg sigortasını bıle çıkardım aracı benzınde 3-5 dk çalıştırdım ve öylece stopm ettım. sabah bir ümitle çalıştırdım sorun ene aynı araba ilk defada calısır çalışmaz stop etti. ıkıncı çalıştırmamda araç calstı fakat gaza basınca araba iyice boğuluyor. benzınle ılgılı bı sıkıntı galıba inşallah bır an önce bulurlar sorunu.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts