Latıf Kaya 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Hepinize merhaba arkadaşlar benim şöyle bi sorum olacak araç 110ps motordan söyle bi ses geliyo gaza basıp devir 2000 lere ulaşınca cızırtı şeklinde ses geliyo şöylede anlatiyim mesela boş bişeyin içinde ufak bi parça varmış gibi ve o parçanın sağa sola değmesi gibi acaba böyle bi sorunla karşılasan varmi yada bu 110luk larin hepsindemi var saygılar.. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Bence video veya ses kaydı olursa daha açıklayıcı olabilir. Benim araba da 110 luk ama öyle bir ses duymadım sanki hiç.. Yorum bağlantısı
Latıf Kaya 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 abi doğruda ben video çektim fakat ses pek anlaşılmıyor videoda, arabayı aldığım günden beri bu ses var bide ,farkettim araba soğukken ses yok tam ısındımı ses oluyo rölantide gaza basıp devir 2000lere ulaşınca ses var onun dışında hareket halinde falan yok devir düştümü ses kesiliyor Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 Bahsettiğinize benzer bir ses benim 106 tdci 90ps fusionumda da 9 aydır var.(Sanki metal bir pul metal bir kab içinde motor devri 2000 devire geldiğinde o pul tireşimle baraber küçük bir zil sesi gibi ses çıkartıyor.)Vitesde de boşta da aynısını yapıyor.Aracın sağ tarafından geliyor.Geçtiğimiz yıl şarj dinamosunu değiştirdim.Ondan sonra farkettim.Şarj dinamosuna bağlı kasnağın gergisinden gelebilirmi diye düşünüyorum.3 farklı ustaya dinlettim,hatta yetkili servisteki baya uğraştı malesef sökmeden dinleme ile bulamayacağını söylemişti.Ses arttığında gelirsin demişti,nasipse çarşamba günü tekrar göstereceğim. Yorum bağlantısı
Latıf Kaya 20 Ekim 2014 Yazar Paylaş 20 Ekim 2014 Bahsettiğinize benzer bir ses benim 106 tdci 90ps fusionumda da 9 aydır var.(Sanki metal bir pul metal bir kab içinde motor devri 2000 devire geldiğinde o pul tireşimle baraber küçük bir zil sesi gibi ses çıkartıyor.)Vitesde de boşta da aynısını yapıyor.Aracın sağ tarafından geliyor.Geçtiğimiz yıl şarj dinamosunu değiştirdim.Ondan sonra farkettim.Şarj dinamosuna bağlı kasnağın gergisinden gelebilirmi diye düşünüyorum.3 farklı ustaya dinlettim,hatta yetkili servisteki baya uğraştı malesef sökmeden dinleme ile bulamayacağını söylemişti.Ses arttığında gelirsin demişti,nasipse çarşamba günü tekrar göstereceğim. valla aynen benim arabayı anlatmışsınız benimkide sağ tafaftan geliyor sonucu paylaşırsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts