İçeriğe Yönlendir

2005 Toyota Avensis

Zafer Bakar

Recommended Posts

Zafer Bakar

2005 Toyota avensis 1.6 benzinli araçlar nasil kullanan veya bilen varmi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

2005 Toyota avensis 1.6 benzinli araçlar nasil kullanan veya bilen varmi

Ben çok uzun süre kullanmadım. Ancak kullandığım kadarıyla yol sesi yol rahat konforlu bir araç elegance modellerine bakın. İç tasarım  benim pek hoşuma gitmesede almak istediğim araçlardandı. 1.6 lpg uyumu gayet iyi. Performans olarak zayıf derler ancak neye göre zayıf ? D segment araç ya dizel ya 2.0 olduğu için 1.6 zayıf geliyor. Ancak geyet yeterli bir motora sahip. Pek sorunlu değiller.

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Ben çok uzun süre kullanmadım. Ancak kullandığım kadarıyla yol sesi yol rahat konforlu bir araç elegance modellerine bakın. İç tasarım benim pek hoşuma gitmesede almak istediğim araçlardandı. 1.6 lpg uyumu gayet iyi. Performans olarak zayıf derler ancak neye göre zayıf ? D segment araç ya dizel ya 2.0 olduğu için 1.6 zayıf geliyor. Ancak geyet yeterli bir motora sahip. Pek sorunlu değiller.

Abi bizim mondeo ya gore kiyaslama yapsak hep benzinli binecez biz bizim mondeo malumunuz artik yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

1.6 manuel alacaksanız sorun olmaz.Lpg uyumlu,performans açısından tatminkar bir motor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

1.6 motor corolla ile aynı.Motor ve mekanik olarak sıkıntısız araçladır.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

2 litre benzinli motorları lpg ile sıkıntılı. Dizelini de çok sevmiyorlar ama sorunsuz bir araç. Ayrıca güncel kasa avensisten daha oturaklı bir görüntüsü var.  

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yüksek km ve lpgli vvti almayın. sübab yiyorlar. benzinli kullananlar 200 binlerde bolca görüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Kanatlı

zafer kardes ben 2.0 dizelini kullandim 2006,  muhtesem bir arabaydi masrafsiz seri sessiz suratli.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...