Mehmet Güleç 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Arkadaşlar bu araç için ne dersiniz yorumlarınızı alabilirmiyim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-xsara-otomatik-vites-183303000/detay Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Ben olsam alırım. Güzel ve sağlam bir araba. Yorum bağlantısı
Mehmet Güleç 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Ben olsam alırım. Güzel ve sağlam bir araba. Valla bende öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşlara sorayım istedim Cevap için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Xsara güzel araç. Otomatiğini bilmiyorum ama manuel olanını arkadaşım uzun yıllar kullandı. Fransız dan beklenmeyecek kadar memnun kalmıştı. Hiçbir sorunu yok kronik denilecek. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Çok yakın arkadaşım aynısının manuelini kullanıyordu lpg yoktu ve çok tasarruflu idi. . Yorum bağlantısı
Mehmet Güleç 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Çok yakın arkadaşım aynısının manuelini kullanıyordu lpg yoktu ve çok tasarruflu idi. . Xsara güzel araç. Otomatiğini bilmiyorum ama manuel olanını arkadaşım uzun yıllar kullandı. Fransız dan beklenmeyecek kadar memnun kalmıştı. Hiçbir sorunu yok kronik denilecek Verdiğiniz bilgi ve yorumlar için çok teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Xsara güzel araç. Otomatiğini bilmiyorum ama manuel olanını arkadaşım uzun yıllar kullandı. Fransız dan beklenmeyecek kadar memnun kalmıştı. Hiçbir sorunu yok kronik denilecek. katılıyorum bir yakınımız yaklaşık 4 yıldır manuelini kullanıyor bir sorunu yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts