Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Yine dostlar ile bir aradayız.. Gökhan ERKEN Uğur ÇINAR Şafak ACAR Eray ALICİKOĞLU Mert can ÜZGER Erdem DOĞAN .... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Yine dostlarla bir aradayız Lokman CERİTLİOĞLU Süha DEMİRTAŞ Şafak ACAR Eray ALİCİKOĞLU Bahadır DEMİR Uğur ÇINAR Fatih KESKİN Erdem DOĞAN Mert Can ÜZGER Gökhan ERKEN Hakan ERKEN ... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Selamlar herkese, mekanı da özlemedim değil Hakan hele kahvesi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Selam olsun dostlara Aleykümselam hocam. Selamlar herkese, mekanı da özlemedim değil Hakan hele kahvesi Aleykümaselam ağam,mekan her zaman emrinde ağam Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 gelen arkadaşların ayaklarına sağlık, yedik, içtik, çektik (nargile) sohbetinde kralını yaptık. Bahadır'ada bizi götürüp getirdiği için ayrıca teşekkürler. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 gelen arkadaşların ayaklarına sağlık, yedik, içtik, çektik (nargile) sohbetinde kralını yaptık. Bahadır'ada bizi götürüp getirdiği için ayrıca teşekkürler. Ne demek abim.herzaman emrinize amadeyiz Pisler terstesin abi yoksa seni de alırdım,Gerçi fatih abi sığmakta biraz sıkıntı yaşadı ama :) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Bahadır fiestanın konforundan memnun kaldı mı abilerimiz Mert Maşallahı var arabanın, yazılım düşünmeye başladım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Bahadır fiestanın konforundan memnun kaldı mı abilerimiz Gazlama izni yoktu pek bişey gösteremedim ama Fatih abi arkada gayet rahattı sanki,en son uyuyordu Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Fatih abi arkada gayet rahattı sanki,en son uyuyordu Birde bana der nereye gitsek arkada uyuyorsun diye Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Arkada kapısı olmayan araba binmek bana göre değil. Bi ara fena bunaldım şoförü tokatlamama az kalmıştı. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Arkada kapısı olmayan araba binmek bana göre değil. Bi ara fena bunaldım şoförü tokatlamama az kalmıştı. Abi seni iyi anlıyorum,arabada sport insanın gerilmemesi elde değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Arkada kapısı olmayan araba binmek bana göre değil. Bi ara fena bunaldım şoförü tokatlamama az kalmıştı. Alıştın kangoo rahatlığına, yapacak bişey yok 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Arkada kapısı olmayan araba binmek bana göre değil. Bi ara fena bunaldım şoförü tokatlamama az kalmıştı. Abi ben sana dedim ama gel sen kullan istersen diyee Abi seni iyi anlıyorum,arabada sport insanın gerilmemesi elde değil Valla ben hakimim masum bey valla bişey yapmadım, 80 i geçmedim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Valla ben hakimim masum bey valla bişey yapmadım, 80 i geçmedim Eminim öyle gitmişsindir. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Eminim öyle gitmişsindir. [emoji3]Co pilotum Lokman abiydi.o da şahit.bir iki bastım,ondada 130 oldu arkadan bi HOOOOOPPPP sesi duyunca duruldum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Co pilotum Lokman abiydi.o da şahit.bir iki bastım,ondada 130 oldu arkadan bi HOOOOOPPPP sesi duyunca duruldum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 gidip geleyimde, paşaoğluna bir uğrayalım. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Bidaha ne zaman toplaniyoruz bu gidisle lokman abiye 18 jant aldiririz☺☺☺ 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Bidaha ne zaman toplaniyoruz bu gidisle lokman abiye 18 jant aldiririz[emoji5][emoji5][emoji5] Bizi takip et yeter Yorum bağlantısı
Recommended Posts