İçeriğe Yönlendir

Citroen C4 Picasso 7 Kişilik

Cihat Küçükay

Recommended Posts

Çağlar Bayur

motor ve maknik aksam da ne parça ne de rakam sıkıntısı olur. yumuşak karakrterli. iç döşemesi biraz hızlı yıpranan bir model

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Otobüs gibi valla. Geniş aileler için ideal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Güven

Ya arkadaş madem arabandan bu kadar memnunsunda niye satıyorsun üşenmedende yazmış klasik bir memur satıcısı. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Evren abide var. Grand değil ama aynı araçlar. Yardımcı olacaktır. Bence bakılası, alınası bir araç. C-Max ten sonra.  :D

...

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur

Ya arkadaş madem arabandan bu kadar memnunsunda niye satıyorsun üşenmedende yazmış klasik bir memur satıcısı. :D

Ayrıntılı açıklama yazmakta ne gibi bir sakınca olabilir ki. Merak edilecek konuları yazmış ne güzel. "Muhayyerdir, eğirbek vardır, full+ fulldur" yazsa daha mı iyi?

Her aracını satan kişi şikayetten ya da memnuniyetsizlikten satmayabilir. Model yükseltiyordur, paraya ihtiyacı vardır vs.

Ayrıca klasik memur satıcısı derken ne demek istediniz açıklarsanız sevinirim.

Not: Güzel dilimizin basit kurallarına uyarak ileti yazmak hiç de zor değil.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bulunduğum yerdeki bir arkadaş otomatikleştirilmiş şanzımanlı picasso almıştı. Konforuna diyecek yok. Deneme sürüşü yaptım. Tek kelimeyle berbat. Vites geçişlerinde sanki araba fren yapıyor, vites değiştikten sonra bir süre kendini toplayamıyor. Bu arabaya güvenip de insan sollamaya çıkmaya korkar. Aynı şeyi kardeşim corolla D4D otomatik aracında da yaşamış, iki ay sonra sıfır aracını satıp başka araba almıştı.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Araç bize çok yakın. Hergün önünden geçiyorum isterseniz bakabilirim. 
Yarı otomatik auto 6r şanzıman. Sarsıntılı ve kararsız vites geçişleri var. O da alışılmayacak kadar kötü değil. Bence alınabilir araç. 

"FAZLA SÖZE GEREK YOK. " yazmak daha güzel tabi. Kolay kazanıyorsunuz sanırım? Birşey satın alırken incelemeden mi alırsınız? Ayrıca belli bir meslek grubunu zan altında bırakmanız hoş olmamış. 

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Arkadaşlar yanlış anlaşılma oldu  sanırım kimseyi zan altında bırakmak gibi bir niyetimiz yoktur . Elbette kimse kolay para kazanmıyor bunu biliyoruz burada benim demek isteğim genelde memurların aracları altın değerinde oluyor herkesin malı kendine göre kıymetli fakat ne hikmetse memurların malı dahada kıymetli oluyor demek istediğim buydu .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Araç bize çok yakın. Hergün önünden geçiyorum isterseniz bakabilirim. 

Yarı otomatik auto 6r şanzıman. Sarsıntılı ve kararsız vites geçişleri var. O da alışılmayacak kadar kötü değil. Bence alınabilir araç. 

"FAZLA SÖZE GEREK YOK. " yazmak daha güzel tabi. Kolay kazanıyorsunuz sanırım? Birşey satın alırken incelemeden mi alırsınız? Ayrıca belli bir meslek grubunu zan altında bırakmanız hoş olmamış. 

Mert sakin ol. Erol bey birşey demedi. Sen şu anda gereksiz bir yanlış anlama içindesin.

Konuyu açan arkadaşa da birşey demedi. Ben de memurum ben hiç alınmadım. Bildirdin sen niye müdehale ediyorsun. Araç tanıdığın akrabanın aracıda mı bu kadar sinirlendin.

Sakin ol.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Merhaba

Aşağıda linki olan araç hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Nasıl araçlardır, dayanıklı mı, parça fiyatları pahalı mı vb.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-7-kisilik-full-plusfull-aile-araci-memurdan-183278815/detay/

Cihat Bey,

Linkte benim aracımla ilgili yazdığım bilgiler var. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/242906-citroen-c4-grand-picasso-dizel-otomatik-hakkında-bilgi-isteği/?p=2266622 

Bulunduğum yerdeki bir arkadaş otomatikleştirilmiş şanzımanlı picasso almıştı. Konforuna diyecek yok. Deneme sürüşü yaptım. Tek kelimeyle berbat. Vites geçişlerinde sanki araba fren yapıyor, vites değiştikten sonra bir süre kendini toplayamıyor. Bu arabaya güvenip de insan sollamaya çıkmaya korkar.

Siz kaç km test sürüşü yaptınız bilmiyorum. Ben 1,5 yıl 25 bin km'dir picassoyu kullanıyorum. Aldığım günden beri ne sollamaya çıkmaya korktum, ne de vites geçişlerinden rahatsız oldum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Evren bey maşallah oto haber dergi muhabiri gibisiniz, resmen kullanmış kadar oldum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Tipi tip değil arkadaş,citroen  adam gibi bi tasarımcı bulamadı gitti senelerdir eziyet ediyor insanlara,adamların araçları arasından bir tek DS serisi güzel diğerlerinin tipleri bakımından at çöpe gitsin,heleki C4'ün en yenisinin tipi ne öle arkadaş ya,yazık günah.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tipi tip değil arkadaş,citroen adam gibi bi tasarımcı bulamadı gitti senelerdir eziyet ediyor insanlara,adamların araçları arasından bir tek DS serisi güzel diğerlerinin tipleri bakımından at çöpe gitsin,heleki C4'ün en yenisinin tipi ne öle arkadaş ya,yazık günah.

Zevk meselesi tabiki.

Ancak c4 , c5 yeni kasaları ve c4 eski kasaları benim de hoşuma gidiyor hele ki siyahı ve beyazı ise ayrı bir güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Tipi tip değil arkadaş,citroen  adam gibi bi tasarımcı bulamadı gitti senelerdir eziyet ediyor insanlara,adamların araçları arasından bir tek DS serisi güzel diğerlerinin tipleri bakımından at çöpe gitsin,heleki C4'ün en yenisinin tipi ne öle arkadaş ya,yazık günah.

Hangi aracın tipi Güzel merak ettim doğrusu.

İnsanlar bilgi soruyor nasıldır diye siz direk  tipsiz diyorsunuz. Siz bu aracı kullandınız mı? Heves kırmaya bence gerek yok.

Bende C4 otomatik kullanıyorum yaklaşık 10000 km.dir.  yakıt konusunda çok cimri. Şanzımanın ne zaman ne yapacağını öğrenirseniz yığılma kalmıyor. Kararsızlık olmuyor. Sadece araç yüksek viteste gitmeye programlı az yakması için o nedenle kulakçıktan vites düsürmek gerekebilir .  Hill holder vs. görevini yerine tam olarak yerine getiriyor. Dikkat etmeniz gereken şey debriyajı değiştimi diye sormak bence. onun harici sorun olacağını sanmıyorum. Ben şehiriçi 4,9-5,1 civarı yakıyorum.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yeni C4 u incelemistim kac sene once, hala aklimdadir cok begenmistim. picassonun ilk modeli tipsiz dense anlayacamda bu kasalar asiri guzel.

ilan sahibinede helal olsun ne guzel aciklamis herseyi, keske her ilan boyle olsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...