İçeriğe Yönlendir

Göstergedeki Kırmızı Uyarı Işığı

Murat Okan

Recommended Posts

Murat Okan

. Arkadaşlar daha önce dikkatimi çekmemişti.. Sabah aracı stop ettiğimde resimde işaretlediğim yerde kırmızı nokta belirdi ve 1-2 saniye aralıkla yanıp sönmeye başladı.. Araçtan indim,kilitledim ve dışardan baktığımda yanıp sönmeye devam ediyordu.. Seyir halinde yanıp yanmadığı dikkatimi çekmedi..
Bu ışığın immobilizer olduğunu düşünüyorum ama bi arkdaşım hararet göstergesi,conta sıyırmaya başlamış dedi kafam karıştı ve size sormak istedim.c28fd4b3e04c2cc72ccc06479daa17ed.jpg

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Böyle arkadaş düşman başına :biggrin:  İnsanın kalbine iner.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arabaya saatli bomba koymuşlar dese bundan iyiydi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

bi arkdaşım hararet göstergesi,conta sıyırmaya başlamış dedi kafam karıştı ve size sormak istedim.

Fırlatma koltuğu aktif uyarısı  :fiuw:  Çok kafa arkadaşlarınız var. :biggrin:  :D

Neyse yanıltmayalım sizi immo ışığı rahat olun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Okan

Ben immolayzır diye ısrar etsemde ,hararet ışığı olduğu konusunda ısrarcı oldu :) saoluno arkadaşlar..

Peki hararet ışığı nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Hararet ışığı yok aracınızda..hararet göstergesi var..

düzeltiyorum yeni fiesta da sanırım gösterge de ışıkta yok :)

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Okan

Hararet olduğu zaman uyarı ışığı yakıyor ama bu ışığın neye benzediğini bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Motor arıza ışığını yakıyor olması lazım. Önce uyarı amaçlı sarı daha da ilerlerse kırmızı olması lazım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Benim araçta var. 2012 altında yok sanırım. Hareret yükselirse hareret yükseldi uyarısı sizinki sadece. Benim araçta anlık tüketimin üstünde 8 küçük kare ile gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Çok merak ettim bu fiesta neden Sıcaklığı Fahrenhayt Km bilgilerini Mph cinsinden Veriyor.. Yurt Dışında falan mı yaşıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...