Emre Şimşek 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Evet orjinal, prestij standart Çok şükür ki bizim külüstürde de var artık Dün dayımlara havamı attım Kayaköy'de karanlıkta ) 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2016 Çok şükür ki bizim külüstürde de var artık Dün dayımlara havamı attım Kayaköy'de karanlıkta ) Karanlikta iyi is goruyor aynen. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 eline sağlık dün akşam tükürdüm tekerine nazar değmesin diye 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Sonrasinda Sonax Smokedex sprey ile kokusunu atip kapattim kapilari. Sami bu ne işe yarıyor ? Adından anlaşılacağı üzere sigara kokusu vs. özel bir ürün mü ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2016 Sami bu ne işe yarıyor ? Adından anlaşılacağı üzere sigara kokusu vs. özel bir ürün mü ?Kotu kokulari yok ediyor veya cok azaltiyor. Kendi kokusuda guzel. Dosemede iz birakmamasi da avantaj. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Lastiklerimden birisi eski tarihliydi bir cift lastik alma niyetindeyken 4 tane alayim 235 olan tabani 225 yapayim fikri olustu. 4 tane Goodyear Eagle F1 Asymetric 3 serisini tercih ettim. Ustunde de ayni modelin 2. Serisi vardi ve cok memnundum. 4 lastik yenilenmis oldu. Süha abinin araciligiyla guzel bir rakama mal oldu. Ilk izlenim olarak lastikler daha sessiz ve daha yumusak. Kasis veya kucuk cukur gecisleri daha rahatladi. 4 lastik alinca 1 yilda yol yardim verildi. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Hadi hayırlı olsun broSaolasin janim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Temmuz 2016 Paylaş 24 Temmuz 2016 (düzenlendi) Güle güle kullan Sami bende kurban bayramından sonra mondi almayı düşünüyorum ne dersin fiestadan sonra konfor tutulması yaşarmıyım 24 Temmuz 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2016 Güle güle kullan Sami bende kurban bayramından sonra mondi almayı düşünüyorum ne dersin fiestadan sonra konfor tutulması yaşarmıyım Fikkat etmek gerekir, bagimlilik yapabilir. Saka bir yana sinif farki gercekten belirgin. D sinifi daha ayri.. Yikandi paklandi bugun. 2 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Sami dostum mondeoyu satarsam ne alırım diye kara kara düşünüyorum..bu arada lastiklerden memnun musun yol tutuş duruş mesafesi vs. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2016 Sami dostum mondeoyu satarsam ne alırım diye kara kara düşünüyorum..bu arada lastiklerden memnun musun yol tutuş duruş mesafesi vs.Aynen bende bunu satsam ne alirim acayip konu.Lastiklerden cok memnunum bir onceki takimda asymetric 2 serisiydi bu 3. Seri. Islak yolda durma mesafesi ile unlu. Gayet yumusak ve heran hazir. Ben begeniyorum. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Mart 2017 Yazar Paylaş 28 Mart 2017 Bu haftasonu bir bakım yapalım, bayadır ilgilenmemişiz koca oğlan ile. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Mart 2017 Paylaş 28 Mart 2017 1 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu haftasonu bir bakım yapalım, bayadır ilgilenmemişiz koca oğlan ile. Çocukla ilgilen nabacan arabayı 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Mart 2017 Yazar Paylaş 28 Mart 2017 1 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Çocukla ilgilen nabacan arabayı Hehehe haklısın abi, ama bi bakım yapalım. Tam lazım olduğu zamanda çelme takmasın bize. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Mart 2017 Yazar Paylaş 28 Mart 2017 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Sami = babaCAN Aynen cuk oturdu bu lakab. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Nisan 2017 Yazar Paylaş 1 Nisan 2017 Perşembe günü bakımları yapıldı. Mobil 1 ESP 5 lt 5-30 Yağ, Hava, Polen ve Mazot Filtresi değişti. Kışlıklar sökülüp yazlık lastikler takıldı. 10K kafamız rahat olur artık. 2 Yorum bağlantısı
Burak Değer 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Perşembe günü bakımları yapıldı. Mobil 1 ESP 5 lt 5-30 Yağ, Hava, Polen ve Mazot Filtresi değişti. Kışlıklar sökülüp yazlık lastikler takıldı. 10K kafamız rahat olur artık. Sami abi aracını kazasız belasız kullan inşallah ? Yaptığın bakım ne kadar tuttu? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Nisan 2017 Yazar Paylaş 1 Nisan 2017 2 dakika önce, Burak Değer yazdı: Sami abi aracını kazasız belasız kullan inşallah ? Yaptığın bakım ne kadar tuttu? Saolasın Burak. Yağ internetten aldım, 135 TL, filtreler parçacıdan orjinal 140 TL, işçilik 80 TL 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ekim 2017 Yazar Paylaş 1 Ekim 2017 (düzenlendi) 19 Ağustos'ta 220K bakımına girdi. Askı Rot, Ön fren balataları, Hava, Polen, Yağ ve Mazot filtreleri ve silecekler değişti. Canavar gibi yollara devam. Onceki hafta ise motoru temizledim. 1 Ekim 2017 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 REGNUMUN kapalı otopark girişinde ara ara kesiyorum VIA'yı 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 2 saat önce, Erdem Çağla yazdı: REGNUMUN kapalı otopark girişinde ara ara kesiyorum VIA'yı Aynen doğrudur, yerim orası çoğu zaman orada oluyor. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 On 05.10.2017 at 13:19, Sami Demirpaz yazdı: Aynen doğrudur, yerim orası çoğu zaman orada oluyor. regnumda aitlar uçmuş indiren yok eski hırsız yönetim gitti deniyor, hayırlısı. En güzel kapalı otopark binanın tam altında olacak c2 bloktan senin arabanın oraya yürümek 10 dk alıyor. Benim kediye yeme garantili mama va mı? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ekim 2017 Yazar Paylaş 5 Ekim 2017 7 saat önce, Erdem Çağla yazdı: regnumda aitlar uçmuş indiren yok eski hırsız yönetim gitti deniyor, hayırlısı. En güzel kapalı otopark binanın tam altında olacak c2 bloktan senin arabanın oraya yürümek 10 dk alıyor. Benim kediye yeme garantili mama va mı? Yeni yönetim aidatları düşürdü, benim ufak dairede 50 tl azaldı yine çok tabi ama düştü İlk proje tünelli direk geçişti ama sonradan yapılmadı. Mama buluruz o kolay 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts