Sami Demirpaz 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Ampuller nedir Sami, bir de nasıl yaptığını resimleseydin iyi olurdu. Güle güle kullan. Al sana puddle light. http://www.talkford.com/community/topic/187320-changing-puddle-lights/ Harikasin abi Hic aklima gelmedi plaka lambasini fotograflamak. Icerisinde ince bir tutucusu var ince tornavida ile bastirip cikartiyorsun sonra plaka lambasi kutusuyla birlikte cikiyor disariya. Led ampuller Starclips ten aldim tanesi 5 lira, tek yonunde led var sadece. Beklemedigim sekilde guzel bir renk verdi. led sözüm vardı, erken davranmışsın Maşallah Led herzaman lazim abim. Dun dayanamadim taktim.. Sendekiler sofit saniyordum bunlar dipsiz cikti.. Dipsiz de var abim diyorsan, onlarida aynalara takarim Sami Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Gönlünüze göre bir araç bulduğunuza sevindim[emoji4]Maşallahınız eksik olmasın. Cok saol Ibrahim 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Ampuller nedir Sami, bir de nasıl yaptığını resimleseydin iyi olurdu. Güle güle kullan. Al sana puddle light. http://www.talkford.com/community/topic/187320-changing-puddle-lights/ Ayhan abi simdi inceledimn ayni mantikta plaka olanlardan. Kutusu ile birliket cikiyor, kutuyu kablonun ucundan tutup bir tur cevirince cikiyor hemen duy ve ampul bir elinde kutu bir elinde kaliyor. Sende yok ise eger, bir cift alayim hediyem olsun abi.. gelecek partiden veririm Tamam Lokman abim.. Onlar ile de aynalari yapariz artik 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Ayhan abi simdi inceledimn ayni mantikta plaka olanlardan. Kutusu ile birliket cikiyor, kutuyu kablonun ucundan tutup bir tur cevirince cikiyor hemen duy ve ampul bir elinde kutu bir elinde kaliyor. Sende yok ise eger, bir cift alayim hediyem olsun abi.. Tamam Lokman abim.. Onlar ile de aynalari yapariz artik Bende yok, sarı da güzel. Farlar halojen+amerikan park da var ondan değiştirmiyorum. Teşekkür ederim yine de. Ayak aydınlatmaları taktım bak onlar güzel oldu makyajlı kasada iç aydınlatmalar led. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Hayirli uğurlu olsun güle güle kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Hayirli uğurlu olsun güle güle kullanin. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin... Saol Furkan abi. Bu araçta patates çıksa idi, seninle konuştuğum konuda ilerleyecektik. Bu böyle olunca Ford iyidir dedik 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Ornegi var mi abi ? Buna benziyor, bu konunun bir uzmanı da Sani. Ona sormak lazım. http://www.reyondanal.com/ampul-dipsiz-led-5w-mercekli-can-bus-pmu14004 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Buna benziyor, bu konunun bir uzmanı da Sani. Ona sormak lazım. http://www.reyondanal.com/ampul-dipsiz-led-5w-mercekli-can-bus-pmu14004 He dipsiz led ampül tamamdır abi anladım Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Dipsiz deyip geçme bun tipler iyi diğerleri kısa süre sonra göz kırpmaya başlıyor, Toker'lerin Serkan iyi bilir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 41 kere Maşallah Allah kaza bela vermesin.Hayallerimdeki mondeo nasipse focustan sonra inşallah. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Dipsiz deyip geçme bun tipler iyi diğerleri kısa süre sonra göz kırpmaya başlıyor, Toker'lerin Serkan iyi bilir Tamamdır abi çok saol 41 kere Maşallah Allah kaza bela vermesin.Hayallerimdeki mondeo nasipse focustan sonra inşallah. Teşekkür ederim. İnşallah hayaliniz gerçek olur. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Az once fark ettim. Plakaliklara taktigim led ler arac kapaliyken cok kisik da olsa yaniyor. Gece ucusundan okudugum kadariyla akim gidiyor ve diyot baglanmasi lazimmis. Baglatmasak, boyle kisik bir sekilde yansa problem yaratir mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Gece modu: ) Direnç bağlamak gerek normalde ama sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Gece modu: ) Direnç bağlamak gerek normalde ama sıkıntı olmaz Az once baktim forumdasin. Dedimki insallah Servet abi gorur cevap verir. Harikasin abi tamamdir. Varsin yansin simdilik bakalim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Sami kusura bakma kardeş arabamız olmayınca aklımızda yok oldu geç gördüm konuyu, harika bir seçim ve harika bir makine gönlünüzce kullanın kazasız belasız hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Yarın kurcalarız Ya evde is yapacagiz Gelemiyorum Sami kusura bakma kardeş arabamız olmayınca aklımızda yok oldu geç gördüm konuyu, harika bir seçim ve harika bir makine gönlünüzce kullanın kazasız belasız hayırlı olsun Serhan abi cok saol :) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 dün koltuk ısıtmasını kademeli olarak test ettim maşallah bu zamana kadar denediklerim arasında en iyisi idi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Kasım 2014 Yazar Paylaş 16 Kasım 2014 dün koltuk ısıtmasını kademeli olarak test ettim maşallah bu zamana kadar denediklerim arasında en iyisi idi Koltuk isitma candir.Araba kocaman ilk calistirmada isinmiyor ama koltuk isitma ile sicacik seyehat Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 bro mk4 ün koltuğu benimkine oluyor mu ilk araştırmam bu konuda olacak inşallah Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Kasım 2014 Yazar Paylaş 16 Kasım 2014 bro mk4 ün koltuğu benimkine oluyor mu ilk araştırmam bu konuda olacak inşallahArkayada takmak lazim.Olmaz bence arka koltuklarin yatmasi farkli iki aracta.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts