Sami Demirpaz 23 Nisan 2015 Yazar Paylaş 23 Nisan 2015 Siz nasil temizlediniz abi, benimki cok etkili olmadi gibi icini silmek biraz zor.. Yorum bağlantısı
AHMET ONUR 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Aracınız çok güzel maşallahı diyelim Bende son bakımda aynı yağdan esp 5-30 kullandım gerçekten çok farkettiriyor,bizim araçlar için tek seçenek bencede... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Nisan 2015 Yazar Paylaş 24 Nisan 2015 Aracınız çok güzel maşallahı diyelim Bende son bakımda aynı yağdan esp 5-30 kullandım gerçekten çok farkettiriyor,bizim araçlar için tek seçenek bencede... Bende biraz daha sessizlik hissettim gibi yağda ama piskolojik olabilir. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2015 Haftasonu yine bir bakıma daha girdik, Mobil 1 ESP 5lt yağ, oem hava, yağ ve polen filtresi değişti. Saolsun Osman abiler güzelce motoruda yıkadılar. Rot balans, plaka aydınlatmaları, far ayarı vs ile 10 bin km daha kafamız rahat. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) 31 Ağustos 2015 tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Ne ile yapıştırıyorsunuz bu plakaları ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Ekim 2015 Yazar Paylaş 26 Ekim 2015 Bu arabaya tek gerekli olan pioneer teyp ve far temizligi plaka ledleri cozuldu mu? Plakayi tekrar mi yapistirdin? Benimde ön plaka birakti kendini Pioneer ve far temizligi aynen lazim Yok ilk yapistirdigim hali bu foto eski. Senin on zaten kasarak tutuyordu.. Ne ile yapıştırıyorsunuz bu plakaları ? Kara silikon 6 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 Arabanin muayene icin gerekli olan egzoz emisyonu yapildi. Emisyon testini VW bayisinde yaptirdim 3 sene once 0.71 cikan ortalama deger bu sefer 0.43 olarak azalmis. Yani 3 sene onceden daha az cevreyi kirletiyor arac. Bunu neye yormak lazim acaba. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 kat tıkanmaya başlamış olabilir mi acaba ? daha fazla filtre görevi görüyordur kurumlar Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 kat tıkanmaya başlamış olabilir mi acaba ? daha fazla filtre görevi görüyordur kurumlar Garip bir mantik ama bence degil tikansa filtreler olusan kurumdan daha fazla zararli duman cikar. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Garip bir mantik ama bence degil tikansa filtreler olusan kurumdan daha fazla zararli duman cikar.Yani evet öyle olması lazım ama bilemedim, hadi diyelim bu süre içinde siz yüksek devir kullanıp temizlediniz kat ı. Ama ne kadar temizlenebilir fiziksel olmadıktan sonra. Ölçüm cihazlarının kalibrasyonu ile alakalı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 Yani evet öyle olması lazım ama bilemedim, hadi diyelim bu süre içinde siz yüksek devir kullanıp temizlediniz kat ı. Ama ne kadar temizlenebilir fiziksel olmadıktan sonra. Ölçüm cihazlarının kalibrasyonu ile alakalı olabilir mi?Das Auto Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2016 Yazar Paylaş 5 Mart 2016 Cevap burda [emoji1] Maşallah Sami mondeoya Eyvallah abi Yorum bağlantısı
Murat Gök 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Cevap burda [emoji1] Maşallah Sami mondeoya Ben de bi egzosa sokayim araci, 0.43 cepte [emoji2] Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Dun yikandi paklandi, saolsunlar kirliydi guzel temizlediler. Bugunde vergileri odendi uzerinden agirlik gitti arabanin resmen. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Bugun muayene islemlerini hallettik. Cam filmi ve geri vites lambasi catlagi hafif kusurlari ile gectik. Muayene sonrasinda yikadim temizledim makinayi odullendirdim. Is yerine gelip yerine cektik. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Tüv sırası bize de yaklaşıyor,güle güle kullanın Sami. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Yani 3 sene onceden daha az cevreyi kirletiyor arac. Bunu neye yormak lazim acaba. Gayet basit, vw da yaptırırsan tabiki daha az çıkar 11 Mart 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Geçmiş olsun 2 sene kafa rahat Aynen öyle abi 2 sene kafa rahat, gerçi bununda 6 7 aydır muayenesi yoktu ben kullanmaya başlayınca yaptırdım. Şimdi kafa rahat. Tüv sırası bize de yaklaşıyor,güle güle kullanın Sami. Hayırlısı abi direk geçer senin araba. 44 lira egzoz, 191 lira muayene. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts