İçeriğe Yönlendir

Vw Golf 7 Hk.

Mert Ender

Recommended Posts

Mert Ender

Günaydın,

Bu başlığı bir yakınımız için açmıştım ama 1.6 TDCI dizel otomatik Focus sedanımızın şanzımanın arızalanması, sonra sorunsuz onarımı ve satmamızın ardından biz de sonunda 1.4 TSI DSG'de karar kıldık. Aracı babam ve annem kullanacak, ben Focus TDCI'a devam :) Onlar adına 1 hafta test edip geri vereceğim.

İzlenimlerim:

- Focus'a göre sonra süspansiyon konforu ve sessizliği muazzam. Sessizliğini duymak için radyo açmıyorum :) , Focus'ta ise hepimiz tersini yapıyoruz, malum :)

- DSG ilginç bir şanzıman, çok pürüzsüz diyemeyeceğim ama sarsıntılı da değil. Gaza yumuşak basmayı gerektiriyor sanki.

- Yakıt tüketimi umarım giderek düşer :unsure2:Dizel Focus'tan sonra ortalama 8 litre civarında. Ürkütücü. :shok:

- Start stop'a bir türlü alışamadım.

- Auto Hold, tüm arabalarda klima gibi standart olmalı. En faydalı bulduğum özellik.

- Farlar maalesef halojen. Biraz da zayıf buldum. Uzunlar, kısa gibi yanıyor. Belki ampulü daha güçlü bir H7 ile değiştirirsek farkeder.

- Ben araba yeni diye çekimser kullanıyor da olabilirim ama Focus (ki benimki Focus 2) sanki daha iyi yol tutuyor, kararsızım. :unsure2:

- Aynaları küçük buldum. Daha doğrusu sağdaki küçük hissettiriyor. Belki doğru açıyı tam bulamadım.

- Kapılarda çıta olmamasından müthiş rahatsızım. Arabayı her parkettiğimde kapılar "gamze gamze bir gülüver şimdi" olacak :(

Başka tespitlerim olursa yazarım. Herkese gönlünden geçeni, daha iyisi nasip olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...