İçeriğe Yönlendir

Hem Küçük, Hem Atak, Hem De Otomatik

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Birçok üyemizin bildiği ve takip ettiği üzere ablam 2011 yılında Lösemi denen bela rahatsızlığa yakalandı. Benden alınan ilik ile yapılan ilik nakli başarılı oldu ancak iyileşme sürecinde kullanılan ağır kortizonlar yüzünden kemik ve kas erimeleri yaşadı. Şimdi ise zorlanarak yürüyor. Bundan dolayı manuel vites araç kullanmak sol diz kapağından geçirdiği ameliyat nedeni ile ölüm haline gelince ani bir otomatik araç arayışına girdik. Bu sırada Forum içinde tanıdığınız aracını satılığa çıkarttığım anda Gülçin&Hüseyin Lafcı Çifti araca talip oldular. Gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra araç kendilerine satıldı. Focus'a  söz kestikten sonra hızlı bir araç arayışına girdik. Şartlarımız küçük olacak, otomatik olacak ve az yakacak. Bu şartlar da araç marka ve modeli oldukça fazla ama fiyatlar da bir o kadar yüksek. Derken bir iki arabaya yerinde baktık. Kimi güzel ama pahalıydı kimisi de ucuz ama binilecek gibi değildi. Pazar günü ilanları araştırırken malum siteye henüz yeni girmiş bir ilan gördüm. Araç sahibini aradım ve görmeye gittim. Araç tam istediğimiz standartlarda düşük km.li küçük motor ve otomatik vitesti. Boyasız değişensiz oluşu garantili oluşu ve vag ailesinden oluşu nedeni ile;

2013 Model 12800 km de 1,2 TSİ motorlu 7 ileri DSG şanzumanlı Seat İbizayı ablama aldık. Bugün Focusu teslim ederken aynı anda İbiz'nın satışını aldık.  Focusa göre küçük olmasının dışında hiç bir eksiği yok.

Dijital Klima 

Hız sabitleyici 

Esp

4 Hava Yastığı

Aleminyum Alaşım Jant 

Lastik Basınç Sensörü

gibi donanımlara sahip.

Araç ile ilgili ilk izlenimlerim en başta çok sessiz. Hafif ve kolay bir kullanımı var. 1,2 motor olmasına rağme bir çok 1,6 ya kafa tutabilecek atak bir araba. Kadıköy Küçükyalı arası yarısı dur kalklı yarısı akıcı trafikte yaıkt ortalaması 6,4. Vites geçişleri ise hiç hissedilmiyor. Ben çok beğendim şahsen. Donanım oldukça doyurucu.

Kazasız belasız güzel günlerde kullan ablacığım

XCIofCU.jpg?1

djLr1pG.jpg

i6Eho6e.jpg

2bBLg9o.jpg

K6r6wPf.jpg

jWTX7TK.jpg

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun Murat bey kazasız belasız iyi günlerinizde kullanın. aracı kaça aldınız acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

hem aracınız hayırlı olsun hemde Ablanıza Rabbim acil şifalar versin abi... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:nazar:

Abi ablamıza allah acil şifalar versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Ablamızada şifalar dilerim.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Renk çok sakat yalnız, malum sebepten ötürü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan

En önemlisi sağlık. Allah şifa versin. Hayırlısı olsun yeni aracınız da 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

öncelikle ablaya çok geçmiş olsun tekrardan, araba hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın abla.  Maşallah.

bu ara senin tatlı borçlarında çoğaldı haberin olsun. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

hayırlı olsun Murat bey kazasız belasız iyi günlerinizde kullanın. aracı kaça aldınız acaba?

Aracı çok uzun bir pazarlık döneminden sonra 39500 tl ye aldık.

Hepinize çok teşekkür ederim sağolun.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Abi hayırlı olsun, Allah'ım güzel günlerde binmenizi nasip etsin. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: atak mı atak

tartlı listesi kabaracak

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman

Ablama öncelikle geçmiş olsun kazasız belasız inşallah  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Acil şifalar diliyorum ablanıza. Araçta hayırlı olsun. İnşallah iyileştikten sonra da kullanmak nasip olur. Ayrıca renk çok güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hepinize çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Allah şifalar versin. Hayırlı olsun güzel araç. Fiyatı ben de merak ettim mahsuru yoksa :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah şifalar versin. Hayırlı olsun güzel araç. Fiyatı ben de merak ettim mahsuru yoksa :)

39500Tl.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun Murat.Çok güzel araç.Sağlıkla kullanmak nasip olsun :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi hayırlı olsun. Allah sağlıkla güzel günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Oncelikle ablaniza acil şifalar diliyorum. Yeni aracınız hayırlı olsun. Tekerine taş değmez inşallah. ☺

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hayırlı olsun.. Bütcemiz daraldığı için takipte olduğun bir araç bu..Kullanım tecrübelerini bekliyoruz arada sırada

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayirli ugurlu olsun abi.

Guzel gunlerde kullanmaniz dileklerimle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Güzel günlerde kullansın insallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...