Mehmet Cihat 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Arkadaşlar foruma yeni katıldım, bir kaç kişiden bazı kafama takılan konularda yardım aldım. Bir kişi hariç hepsine teşekkürlerimi sunuyorum Aracımı alalı 3 hafta gibi bir süre oluyor. 1.6 Comfort 2010 model benzin + lpgli 63.000 km de aldım. Sağ kapıda bir boyası var 700 liralık tramer kaydı var bundan dolayı. 32.500 tl ye aldım aracı. Eski aracım 2000 Symboldu. Ondan buna geçince bilirsiniz işte anlatmaya gerek yok . Aracın arkasını park ederken kestiremediğim için bir park sensörü aldım. Toptan satan bir yerden sentinel marka sadece sesli 35 liraya aldım montajını kendim yaptım. Plaka ampullerimi ledlerle değiştirdim. 50 lirayada titanium panjur alıp değiştirdim. Bir dahaki işim bixenon, cam filmi ve orjinal 16 jant olucak. Plaka ampullerim Panjur Park sensörü montajınıda basitçe anlatayım Geri vites ampulunu tamponun altından söküyoruz. daha rahat çalışmak için bagajın sağ kısmındaki delikten bagaja alıyoruz ampulu. Ampule giden kabloyu sıyırıyoruz ve bağlantıları yapıyoruz. tahmin edebildiğiniz gibi renkli kablo artı siyah kablo -. Kabloları bağladıktan sonra iyice yalıtımını yapıp aynı delikten aşağıya atıyoruz. ve ampulu yerine monte ediyoruz. Tamponu delerken zarar vermemek için maskeleme bandı ile tamponun deleceğimiz kısımını kaplıyoruz. ve üzerinde ölçümlerle işaretlemelerimizi yapıyoruz. daha sonra park sensörünün içinden çıkan matkap ucu yardımıyla tamponu belirlediğimiz yerden delerek monte ediyoruz. kabloları toplayıp geri vites lambamızın kablosunu attığımız yerden bagaja cıkarıyoruz. işlem tamamdır. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Elinize saglik uygulamayi sizin yapmaniz ayri bir olay herkesin elinden gelmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 29 Ekim 2014 Yazar Paylaş 29 Ekim 2014 Tesekkur ederim herkese degerli yorumlari icin. Bu arada belirteyim sensor taktirmak isteyen vs. Olursa montajinda yardimci olabilirim anadolu yakasindayim. Tanismis oluruz hem 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Eline sağlık güzel olmuş gerçekten... Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Güzel olmuş elinize sağlık. Aracı da güzel fiyata almışsınız. Güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 (düzenlendi) Ellerinize sağlık 10 Kasım 2014 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Güney 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Araciniz hayirli olsun gule gule kullanin... elinize saglik park sensoru takmayi dusunuyorum bende ilk firsatta.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts