İçeriğe Yönlendir

Servisin Taktığı Necvox Navigasyon Hakkında..

Harun Kıraç

Recommended Posts

Harun Kıraç

S.a herkese arkadaşlar yeniyim aranızda yeni bir focus kullanıcısıyım 2010 1.6 TDCİ TİTANİUM X araç aldım yeni çok memnunum hep opel kullanıcısıydım fakat ford gerçekten çok farklı resimleri ekleyeceğim en yakın zamanda aracımın.

Şimdi asıl sorum servisin taktığı necvox marka navigasyonda tuşlarda ışık yanmıyor sadece sol alttaki SRC tuşunda kırmızı ışık var ve ben akşam uzun yolda tuşları göremiyorum diğerlerini bunun ışıklarını etkinleştirme gibi birşey var mı acaba yada ışık var mı bu navigasyonun tuşlarında?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Tuşların aydınlatma ve renk seçenekleri mevcut olması lazım..

Yorum bağlantısı
Harun Kıraç

Hocam kurcaladım bayaaa ama bulamadım ya:(

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Aracınız hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Aracınız hayırlı olsun.. ışıksız olan düğme olacağını sanmıyorum. Takan servisi arasanız yardımcı olurlar bence..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Benim arabada da servisin taktığı necvox cihazdan var. Hiç dikkat etmedim tuşların ışıkları yanıyor mu :unsure2:. Lakin mesajınızı okuyunca kullanma kılavuzuna baktım (arabaya gitmek zor geldi :)). Ana menü ekranın da sağ alt tarafta yan yana 4 tuş var. İkinci sıradaki 4 nokta gibi görünen tuştan; tuş renginin değiştirilebileceği ya da tamamen kapanabileceği belirtilmiş. Akşama unutmaz isem cihazdan da kontrol ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kıraç

Çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldum.

Hocam o tuşa basıyorum birşey olmuyor sanırım öyle bir özellik yoktur sizde bir sonuç verirse bilgilendirir misiniz beni ?

Yorum bağlantısı
Zafer Yurteri

Hiç boşuna uğraşma SRC tuşunun haricinde tuş aydınlatması yok. Geceleyin gerektiğinde doğru tuşu bulmak çok zor. Ama her nedense kontağı açarken veya kaparken diğer tuş ışıkları 1-2sn yanıp sönüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

S.a herkese arkadaşlar yeniyim aranızda yeni bir focus kullanıcısıyım 2010 1.6 TDCİ TİTANİUM X araç aldım yeni çok memnunum hep opel kullanıcısıydım fakat ford gerçekten çok farklı resimleri ekleyeceğim en yakın zamanda aracımın.

Şimdi asıl sorum servisin taktığı necvox marka navigasyonda tuşlarda ışık yanmıyor sadece sol alttaki SRC tuşunda kırmızı ışık var ve ben akşam uzun yolda tuşları göremiyorum diğerlerini bunun ışıklarını etkinleştirme gibi birşey var mı acaba yada ışık var mı bu navigasyonun tuşlarında?

Harun bey takılı iken teyp araç farlarını yaktığınızda ışıkların yanması lazım teyp ışıkları kapanmaz ekran kapanır birde renk değiştirilebilir aydınlatmanın diye biliyorum. Bir terslik olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kıraç

Ben şu vol + vol - mute tuşları falan varya sol ve sağda onlarda ışık yanmıyo sadece src de kırmızı ışık var gece o yanıyo diğerlerinde ışık yok ondan bahsetmiştim ama yanlış anlattım heralde

Yorum bağlantısı
Zafer Yurteri

Ben şu vol + vol - mute tuşları falan varya sol ve sağda onlarda ışık yanmıyo sadece src de kırmızı ışık var gece o yanıyo diğerlerinde ışık yok ondan bahsetmiştim ama yanlış anlattım heraldeSorunu

Sorunu doğru anlatmışsın çünkü aynı sorunu ben de iki yıl önce fark etmiştim. kontağı kapatırken ekran kararmadan önce diğer tuşlarda(vol+vol-, mute, band, ve navi gibi) 1-2 sn ışıklar yanıp sönüyor. Herhalde geceleyin uzun yolda ışıklar gözü almasın diye düşünülmüş olabilir. Bence isteğe göre ışıklar açık/kapalı konuma göre ayarlanabilmeliydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...