Mehmet Kaya 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Evet elektroniksel sanırım problemlerimiz var fakat bir türlü çözemedik halen xenondan dolayı abs ile tc ışığını neden yakar bulamıyoruz..Xenonsuzda aydınlatma sevmiyorum,nasıl çözücez bu işi..? 1- forum olarak merceksiz xenona karşıyız 2- çok garip xenondan arıza lambası yanması gerekirken ABS ve tc yanması. Peki ABS ışığı yandığında ABS devredışı kalıyormu. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 (düzenlendi) Evet Mehmet abi abs ile antipatinaj devreden çıkıyor..frenlemede kızaklama ani kalkışlarda patinaja düşüyor. Mercek olayı bunlar buğulu cam, CDX farlarını takınca kasa B1 diye çok sırıtıyor..Angellarıda güzel değil nasıl çözücez bu işi 1 Kasım 2014 tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Evet Mehmet abi abs ile antipatinaj devreden çıkıyor..frenlemede kızaklama ani kalkışlarda patinaja düşüyor. Mercek olayı bunlar buğulu cam, CDX farlarını takınca kasa B1 diye çok sırıtıyor..Angellarıda güzel değil nasıl çözücez bu işi 1- ABS devreden çıkıyorsa çok büyük tehlike. Biryerde kısa devre vardır. 2-özel yaptıracaksın Ankara'da Oktay abi istanbuldan İlker Kemal var. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Tamamda Mehmet abi benimkinin far camı çizgili.. mercek nasıl olucak ,ne kadar verim vericek ki ? Öncesinde şu arızayı halletmeliyim,izmit tarafında işinin gerçekten ehli bi elektrikçi tanıdığı olan var mıdır ? Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Bugün biraz temizlendik detaylı fotoğraflar çektim..Bu arada aracım acil satılıktır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Acil olarak satmanıza değil ama satmanıza sevindim. Kurtulun bu kabustan bir an önce. İnanın arızaları bitiremeyeceksiniz, ben 4 bin tl'de pes etmiştim ve aracı satmıştım. Aynısı vardı bende de. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Acil olarak satmanıza değil ama satmanıza sevindim. Kurtulun bu kabustan bir an önce. İnanın arızaları bitiremeyeceksiniz, ben 4 bin tl'de pes etmiştim ve aracı satmıştım. Aynısı vardı bende de. Ivır zıvır 9000 harcadım. O da çok temiz diyordu herkes. 2.0 motor. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Hani efsane kasa derler ya tamda bu araç için söylenmiş bence, çok severim bu kasayı zamanında liseye giderken bi arkadaşımda GT si vardı çok iyi giderdi namussuz. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Benim ilk ve son Opelim oldu. Bir daha asla... Yorum bağlantısı
Recommended Posts