İçeriğe Yönlendir

Sağ Dikiz Ayna Camını Nasıl Değiştiririm?

Ömür Can

Recommended Posts

Ömür Can

S.A. Arkadaşlar dün bizim hanım malüm acemi :( geri geri evin bahçesinden çıkarken sağ dikiz aynasını bahçe kapısına vurmuş ve sağ aynanın camı fena halde çatlamış,plastik kısımların dış kısımlarında kırık veya çatlak yok yalnız aynanın arka kısmındaki yumurta şeklindeki kapak oynamış onu çıkardım zaten o parça tırnaklı rahat çıktı,lakin aynanın iç kısmından 3 tane küçük plastik parça kırılmış onları çıkardım ayna motoru çalışıyor ve ayna ısıtmalı o küçük parçaları tahminimce japon yapıştırıcısı ile yapıştırabilirim.Şimdi; ben sadece ayna camını alsam kendim söküp takabilirmiyim arkadaşlar, daha önce yan dikiz aynası söküp takan varmı ? 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ömür Can
(düzenlendi)

Oto camcıya götürdüm arabayı çatlak aynayı yerinden söktü aynı kalıpta yeni bir cam kesti çatlak camın arkasındaki rezistansı da yerinden söktü sanırım siyah silikonla rezistansı yeni camın arkasına yapıştırdı  ve yerine aynayı monte etti işlem tamam  :) ilk günkü gibi oldu ve 20 TL verdim.

Not : Bakmayın bu mesajı yeni yazdığıma aynayı , ayna çatladıktan 1-2 gün sonra yaptırdım.

tarihinde Ömür Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...