İçeriğe Yönlendir

Boyasız Göçük Düzeltme

R.Bahadır Irmak

Recommended Posts

R.Bahadır Irmak

Arabamanın alttaki fotoğraflarda görüleceği üzere sağ kapı altı ile arka çamurlukta fotoğrafla işaretli kısımlarda gözümü tırmalayan göcükler vardı, yetkili servis, autoking dahil olmak üzere bir kaç kaportacıya sordum boyanmadan halledilmez dedi, benimde sırf bunlardan dolayı boyatmak işime gelmedi. Daha sonra bir vesile ile dolu hasarlı araçlar ve bu tip göçükler üzerine çalışan bir arkadaş denk geldi ve yaklaşık 3,5 saatlik bir işlemin ardından göze batan yerler % 95 oranında boyasız bir şekilde düzeltildi.

usezva6.jpg

Xp7ZwsB.jpg

k0avlX4.jpg

Wk0Xaj5.jpg

wmvnsdz.jpg

imwoT2m.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

meliyet acısından sanırım boya bedelini almıştır.

Normalde boya bedeli alınıyor dediginiz gibi ama bana maliyeti 125 lira oldu.
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Arabamanın alttaki fotoğraflarda görüleceği üzere sağ kapı altı ile arka çamurlukta fotoğrafla işaretli kısımlarda gözümü tırmalayan göcükler vardı, yetkili servis, autoking dahil olmak üzere bir kaç kaportacıya sordum boyanmadan halledilmez dedi, benimde sırf bunlardan dolayı boyatmak işime gelmedi. Daha sonra bir vesile ile dolu hasarlı araçlar ve bu tip göçükler üzerine çalışan bir arkadaş denk geldi ve yaklaşık 3,5 saatlik bir işlemin ardından göze batan yerler % 95 oranında boyasız bir şekilde düzeltildi.

auto kıng de mı yapıldı?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Abidinpaşa Alim usta üzerine Ankara'da boyasız'cı yok. Geçen sene yağan doluda Borusan adamı Ankara'dan getirtti ve 100 e yakın arabasını boyasız düzelttirdi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

yahu basit bir alet ve sıcak slikon tabancısından ibaret takım lazım, alın kendiniz yapın, dolu için sağa sola gitmeye ne gerek var :) büyük göçüklerde gidersiniz.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak
(düzenlendi)

auto kıng de mı yapıldı?

Sanayide yapıldı..

Abidinpaşa Alim usta üzerine Ankara'da boyasız'cı yok. Geçen sene yağan doluda Borusan adamı Ankara'dan getirtti ve 100 e yakın arabasını boyasız düzelttirdi.

Benim arabamı yapan arkadaşta diğer arkadaşlarıyla İstanbulda Nissan Bayiinde 600 tane dolu hasarlı sıfır Nissan qashqai, Antepte 200 tane sıfır Megane yapmışlar.

yahu basit bir alet ve sıcak slikon tabancısından ibaret takım lazım, alın kendiniz yapın, dolu için sağa sola gitmeye ne gerek var :) büyük göçüklerde gidersiniz.

Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca basit bir işlem gibi görünüyor ama yapacağım diye mındar etme ihtimali de var :)

tarihinde R.Bahadır Irmak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sanayide yapıldı..

Benim arabamı yapan arkadaşta diğer arkadaşlarıyla İstanbulda Nissan Bayiinde 600 tane dolu hasarlı sıfır Nissan qashqai, Antepte 200 tane sıfır Megane yapmışlar.

Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca basit bir işlem gibi görünüyor ama yapacağım diye mındar etme ihtimali de var :)

basit göçükleri canım, dolu basit, gamze basit, köşe yada fazla bükümlü olanları değil tabii :) seninkiler basit sınıfında bu arada, zaten sacıda çok yumuşak senin aracın, kolay olur, tabii el becerisi olmayanlar dokunmasın :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atakan Özkan kurucu

istanbul'da yaptırabileceğimiz bir yer var mı acaba? benimde çok minik 2-3 tane böyle iz var kaputta, bir iki tane'de tavanda var, çok dikkatli bakınca belli oluyor, doludan dolayı olmuştu.

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

istanbul'da yaptırabileceğimiz bir yer var mı acaba? benimde çok minik 2-3 tane böyle iz var kaputta, bir iki tane'de tavanda var, çok dikkatli bakınca belli oluyor, doludan dolayı olmuştu.

İnternette araştırırsan yapan yerler var Atakan, örnek olarak istanbul için

http://www.mtcoto.com/

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Hakkaten birinci sınıf bir işçilik olmuş birde tam balık sırtı bi yerde bi tanesi

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Mustafa Arıkan

Benim tamponumda böyle leğen plastiğinden olsa bende düzeltirim. :):) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
10 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Benim tamponumda böyle leğen plastiğinden olsa bende düzeltirim. :):) 

Plastiğin türünü bilmem de neticede plastik değil mi ;)

Kendi yaptığım çalışmam,

61b0fc02d2bc63b49720840ec3ed7e45.jpg

deca7860a68236718591001660ce887c.jpg

432cdad76d48b8cb874ac2b3526179b3.jpg

f8ede538df89b0ac6a22fbd7e2d0d498.jpg

f3a88644c70c74d08866b449e096a185.jpg

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Bu da leğen plastiği :p Sert plastikler malesef kırılıyor. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
39 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Plastiğin türünü bilmem de neticede plastik değil mi ;)

Kendi yaptığım çalışmam,

Gayet başarılı.:good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Şimdi, Mustafa Özcan yazdı:

Gayet başarılı.:good1:

Yırtık ve tampon arkasındaki metal parçadan dolayı bu kadar becerebildim :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 8 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...