R.Bahadır Irmak 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Arabamanın alttaki fotoğraflarda görüleceği üzere sağ kapı altı ile arka çamurlukta fotoğrafla işaretli kısımlarda gözümü tırmalayan göcükler vardı, yetkili servis, autoking dahil olmak üzere bir kaç kaportacıya sordum boyanmadan halledilmez dedi, benimde sırf bunlardan dolayı boyatmak işime gelmedi. Daha sonra bir vesile ile dolu hasarlı araçlar ve bu tip göçükler üzerine çalışan bir arkadaş denk geldi ve yaklaşık 3,5 saatlik bir işlemin ardından göze batan yerler % 95 oranında boyasız bir şekilde düzeltildi. 1 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 meliyet acısından sanırım boya bedelini almıştır.Normalde boya bedeli alınıyor dediginiz gibi ama bana maliyeti 125 lira oldu. Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Arabamanın alttaki fotoğraflarda görüleceği üzere sağ kapı altı ile arka çamurlukta fotoğrafla işaretli kısımlarda gözümü tırmalayan göcükler vardı, yetkili servis, autoking dahil olmak üzere bir kaç kaportacıya sordum boyanmadan halledilmez dedi, benimde sırf bunlardan dolayı boyatmak işime gelmedi. Daha sonra bir vesile ile dolu hasarlı araçlar ve bu tip göçükler üzerine çalışan bir arkadaş denk geldi ve yaklaşık 3,5 saatlik bir işlemin ardından göze batan yerler % 95 oranında boyasız bir şekilde düzeltildi. auto kıng de mı yapıldı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Abidinpaşa Alim usta üzerine Ankara'da boyasız'cı yok. Geçen sene yağan doluda Borusan adamı Ankara'dan getirtti ve 100 e yakın arabasını boyasız düzelttirdi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Çoğu yer ezbere konuşuyor.Boya kolaylarına geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 (düzenlendi) yahu basit bir alet ve sıcak slikon tabancısından ibaret takım lazım, alın kendiniz yapın, dolu için sağa sola gitmeye ne gerek var büyük göçüklerde gidersiniz. 1 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 (düzenlendi) auto kıng de mı yapıldı? Sanayide yapıldı.. Abidinpaşa Alim usta üzerine Ankara'da boyasız'cı yok. Geçen sene yağan doluda Borusan adamı Ankara'dan getirtti ve 100 e yakın arabasını boyasız düzelttirdi. Benim arabamı yapan arkadaşta diğer arkadaşlarıyla İstanbulda Nissan Bayiinde 600 tane dolu hasarlı sıfır Nissan qashqai, Antepte 200 tane sıfır Megane yapmışlar. yahu basit bir alet ve sıcak slikon tabancısından ibaret takım lazım, alın kendiniz yapın, dolu için sağa sola gitmeye ne gerek var büyük göçüklerde gidersiniz. Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca basit bir işlem gibi görünüyor ama yapacağım diye mındar etme ihtimali de var 1 Kasım 2014 tarihinde R.Bahadır Irmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 (düzenlendi) Sanayide yapıldı.. Benim arabamı yapan arkadaşta diğer arkadaşlarıyla İstanbulda Nissan Bayiinde 600 tane dolu hasarlı sıfır Nissan qashqai, Antepte 200 tane sıfır Megane yapmışlar. Dediğiniz gibi dışarıdan bakınca basit bir işlem gibi görünüyor ama yapacağım diye mındar etme ihtimali de var basit göçükleri canım, dolu basit, gamze basit, köşe yada fazla bükümlü olanları değil tabii seninkiler basit sınıfında bu arada, zaten sacıda çok yumuşak senin aracın, kolay olur, tabii el becerisi olmayanlar dokunmasın 1 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Atakan Özkan kurucu 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 istanbul'da yaptırabileceğimiz bir yer var mı acaba? benimde çok minik 2-3 tane böyle iz var kaputta, bir iki tane'de tavanda var, çok dikkatli bakınca belli oluyor, doludan dolayı olmuştu. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 istanbul'da yaptırabileceğimiz bir yer var mı acaba? benimde çok minik 2-3 tane böyle iz var kaputta, bir iki tane'de tavanda var, çok dikkatli bakınca belli oluyor, doludan dolayı olmuştu. İnternette araştırırsan yapan yerler var Atakan, örnek olarak istanbul için http://www.mtcoto.com/ Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Hakkaten birinci sınıf bir işçilik olmuş birde tam balık sırtı bi yerde bi tanesi Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 http://m.milliyet.com.tr/servis-ucretini-fazla-buldu-bakin-otomobil-galeri-2415606/?PAGE=17 Buyrun kolay gelsin Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 tampona içten bi tekme atsa düzelirdi direk:) Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Benim tamponumda böyle leğen plastiğinden olsa bende düzeltirim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 10 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Benim tamponumda böyle leğen plastiğinden olsa bende düzeltirim. Plastiğin türünü bilmem de neticede plastik değil mi Kendi yaptığım çalışmam, 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Bu da leğen plastiği Sert plastikler malesef kırılıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 39 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Plastiğin türünü bilmem de neticede plastik değil mi Kendi yaptığım çalışmam, Gayet başarılı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Şimdi, Mustafa Özcan yazdı: Gayet başarılı. Yırtık ve tampon arkasındaki metal parçadan dolayı bu kadar becerebildim Yorum bağlantısı
Recommended Posts