Uğur Samyeli 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Değerli dostlar; Bugün bir form sitesinde WD40 ile araç temizliği yapılmış bir araç gördüm.Yorumları okudum,herkesin aracını bununla temizlediğini,hatta yapılan çalışma sonucunda kılcal çiziklerin ve harelerin bile kaybolduğunu yazanlarla bile karşılaştım.Bana çok ilginç geldi,bu yüzden sizlerlede bu konuyu paylaşıp görüşlerinizi almak istedim.Hatta uygulama yapılan bir araçtanda resimler koyuyorum.Bu arada ben yakında uygulayacağım Naylonuma Uygulaması: Önce Araç Tertemiz Yıkanır , Ondan Sonra WD40 Kaportaya Püskürtülür. Sonra Mikrofiber Bez İle Yuvarlak Oluşturarak silnir.. sonra kuru bir bezle tekrar üstünden geçilir. 2 Kasım 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 İlk fırsatta deneyeceğim. Eğer işe yararsa ayda bir 400 ml WD40 gider. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 İlk fırsatta deneyeceğim. Eğer işe yararsa ayda bir 400 ml WD40 gider. Hasan,şu anda hala bu konuyla ilgili yorumları okuyorum,inan en son ben duymuşum bunu be yaaa..Kesinlikle yapacağım bu çalışmayı...Ayrıca boyaya falanda zararı yerine faydası varmış.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Zamanında Bu işlemi sadece tamponda denedim hocam. ne kadar kurularsan kurula ikinci gün toz zereccikleri yapışıyor uygulanan kısma , mıknatıs gibi çekiyor tozu wd40. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Erol,işlem bittikten sonra yarım saat kadar beklenip normal şampuan veya sabunlu su ile yıkanması gerekiyormuş ki toz olayı olmasın diye.. Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 http://www.n11.com/wd-40-cok-amacli-pas-sokucuyaglayici-200-gr-842058-P30953032/?cid=604001_oa-shp-aksesuar-tuning&prod_id=30953032&gclid=CJXhosjr28ECFUPLtAod9h0ARw ürün bu mu ? yağ pas sökücü yazıyor Yorum bağlantısı
Hasan Ergezer 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Evet linkteki ürün .. 1001 derde deva bana göre bu wd40..Aracı baştan aşağı bununla temizlemedim lakin her araç yıkandıktan sonra kapı menteşelerinden tutunda, kilit mekanizmalarına kadar sıkarım temizlerim.. Birkaç defa kontak bölümüne de sıktım Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Ben sürekli yapıyorum abi bu uygulamayı, önce yıkıyorum kuruladıktan sonra wd40 ile her yeri siliyorum , ardından tekrar yıkıyorum sonuç süper.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Krom parçaların temizliği ve parlatilmasinda kullanılabilir de boyalı bir yüzeye surulmemelidir kanaatimce. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Koray bey 1 yıl oldu kullanıyorum ben, tabiki herkesin kendi kanaati fakat ben zararını görmedim inanın, aksine iyiki kullanmışım ve kullanmaya da devam edeceğim.. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 selamın aleyküm hoop denedim şimdi plastik aksamlar muazam parlattı boyıda leval atlayarak bir hafta tozlu durun şekilde yıkamadan w40 kuru kuru giriştim temizledi yahu bekiliyom bakalım toz topluyacakmı 2 Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Çok amaçlı pas ve yağ sökücüsü deniliyor ürünün tanımında ama aracın temiz boyası için uygun mudur ki anlayamadım 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 bende uyguladım eskiden motosikletimi temizlerdim onunla şimdi ise beylik silahımı ve focusumu gerçekten güzel bi ürün 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Ugur abi, umarim kizmazsin ama wd40 ile arac yikamanin herhangi bir faydasi yoktur. Faydasi yok demeyelim de bir anlami yok. Yani oyle kilcak cizik giderme, doldurma olayi imkansiz gibi geliyor. Wd40'nin tek ise yarayabilecegi nokta araca yapisan asfalt ve zift parcaciklarini yumusatmasi ve temizlemesi. Ama bunu yapmak icin Wd40'a gerek yok. 100 ml benzin ile ayni sonucu elde edebilirsiniz. Ama test icin kullanilan arac insani yaniltabiliyor. Oyle bir renk ki araba, hare ve ciziklerin gorunmesi direk gunes isigi altinda bakilmadan gorunmesi imkansiz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Beyaz renkte sonuç kötü olur denemeyin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 bayağı pahalı ve uygunsuz bir temizleme yöntemi. uzun vadede boyya zararı bile olacaktır. kalıcı değil akisne cama falan bulaşacak yağan yağmurla pek fena sarı saarı inatçı lekeler çıkacak. 60 model plymouth falan varsa, gazyağı emdirilmiş bez etkisi yapar aynısıdr. ancak selülozik değilse boya, metalik boayayı zamanla yıpratır. Fısfıs hızlı cila hem daha ucuz hem de olması gereken bu tip geçici parlaklıl için. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 bayağı pahalı ve uygunsuz bir temizleme yöntemi. uzun vadede boyya zararı bile olacaktır. kalıcı değil akisne cama falan bulaşacak yağan yağmurla pek fena sarı saarı inatçı lekeler çıkacak. 60 model plymouth falan varsa, gazyağı emdirilmiş bez etkisi yapar aynısıdr. ancak selülozik değilse boya, metalik boayayı zamanla yıpratır. Fısfıs hızlı cila hem daha ucuz hem de olması gereken bu tip geçici parlaklıl için. Aynen su bazlı boyaya yaramaz. Temizlikte de macera aramaya gerek yok [emoji3] Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Yok artık.. Bu işe de yarıyorsa büyüksün wd40 .. Antep ekibi biraz da Wd 40 almalı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Yağlı kivami olan herhangi bir ürün bu etkiyi yapar wd40 i boyaya faydalı olsun diye sürmek aklıma yatmadı, bunca bol çeşitli koruma ürünleri varken. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Ben motor temizliğinde kullanmıştım yağlanmış yüzey ve plastik aksamlarda çok başarılı olmuştu fakat kaportada ben tercih etmem doğrusu. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Yakinda "Wd40 bel agrisina iyi geliyor" diye cikan olursa sasirmam. Sonucta turkuz biz. 5 Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Botlarımı en son ne zaman boyadığımı hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Değerli dostlar,ben sadece bu işi 1-2 yıldır uygulayıp zararını görmediğini ifade eden yüzlerce kullanıcısı olan kişilerin deneyimlerini sizlere aktarmak istedim.Ha siz gazyağı mı denersiniz,başka ürünler mi denersiniz bu sizin seçiminiz tabiki.Ama ben bu uygulamayı kesinlikle aracımda yapacağım.Çünkü bugünde tesadüfen bu uygulamayı yapan bir araç denk geldi ve gerçekten paylaştığım resimlerdeki gibi pırıl pırıl ve oldukça kaygan duran kaportaya sahip olduğuna tanık oldum.Karar yüce FCTR Ailemin. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Değerli dostlar,ben sadece bu işi 1-2 yıldır uygulayıp zararını görmediğini ifade eden yüzlerce kullanıcısı olan kişilerin deneyimlerini sizlere aktarmak istedim.Ha siz gazyağı mı denersiniz,başka ürünler mi denersiniz bu sizin seçiminiz tabiki.Ama ben bu uygulamayı kesinlikle aracımda yapacağım.Çünkü bugünde tesadüfen bu uygulamayı yapan bir araç denk geldi ve gerçekten paylaştığım resimlerdeki gibi pırıl pırıl ve oldukça kaygan duran kaportaya sahip olduğuna tanık oldum.Karar yüce FCTR Ailemin. [emoji3]Dünya çapında kabul gören araç boya bakim ve koruma ürünlerinin Türk un zekası sayesinde diz çöktügu nokta. [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts