Misafir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Ankara'dan bir arkadaşımızın 96 stratus arcının ciddi manada önünü aydınlatmadan yoksun Depo marka ama çok acayip ışık odaklaması ve çizgisi olan bu farlara yeni nesil İntemo bi-xenon mercek kullanıldı.Gen4 balast takımı Philips 4300k xenon takımı kullanıldı.Sinyal kısmıda mercekli yapıya eş olsun diye Mondeo minik merceği için sarı ledler ile sinyal yapıldı.Audi tarz pleksidende gündüz farı ve park yapıldı.Ayrıca yine ayrıyeten ledler ile amerikan park yapıldı.Rabbimin izni ile oldukça performanslı bir fara dönüş için yaptığım bu çalışma bu araçta beni daha bir başka sevindirdi.Orijinal farın çizgilerini çekmek hiç aklıma gelmedi. Merceğin plastik olan dış kasasını 7.3cm e kadar alttan üstten traşladım.Farın içi 8,5cm civarı.Mercek etrafını kapatma faslı beni fevkalade oyalayan kısım oldu ama işlem bitince arkama yaslanıp izledim dersem yalan olmaz.İşte detaylar. Araç üzerindeki resimler cep teli ile çekildi.Daha iyi resimler olunca ekleyeceğim. 2 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Oktay Bey,döktürmüşünüz gene.Ellerinize,emeğinize sağlık. 2 Kasım 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Başlık bu olacaktı ama sadece tarih çıkmış.Düzeltilebilirse sevinirim. 1996 stratus Hella bi-xenon,audi gündüz farı,power led sinyal. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Eline sağlık abi çok temiz bir iş olmuş ... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Ustam konudaki 9.resimden sonraki siyah kalıp Hella mercek.Sanırım 3inch sınıfına giriyor ama Yeni tip Hella dediğimiz metal kasa mercekteki Lensten çap olarak sanırım 2mm falan daha küçük.Lakin yeni Hella mercekten daha güzel ve özellikle uzun hüzme harika.Halojen uzun gibi etkili diyebilirim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260704-bi-xenon-mercek-%C3%A7e%C5%9Fitleri/ Ustam başlığada bi el atsan üstteki mesajda yazıyor. 2 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Uz 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Yine çok iyi bir çalışma. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Far evrim teorisinin örneğini yaşamış. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Oktay abi çok güzel olmuş Gündüz farının yanarken araç üstündeki halini çok merak ediyorum. Bi de gündüz aydınlatması tek taraflı mı sağlandı, çift taraflı mı? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2014 Yazar Paylaş 3 Kasım 2014 Araç üzerindeki gündüz farı uzaktan görünümü bende merak ediyorum.Resimleri bekliyorum.Çift taraflı Sağ sol uygulama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts