Rıfat Hasar 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Hocam,ben saat 01.00 de ayrıldığımda,arkadaşlar daha yeni başlıyorlardı. Muhabeti kaçırdın abi Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Ah Kardeşim iş olmasaydı sabaha kadar devam ederdik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Gelen herkesin ayaklarına sağlık.. En son saat 03:15 gibi ayrıldık. Sabahlar olmadı. Yanlız performanslarını hiç beğenmedim.. 4 kg tatlının yarısını zor yediler. Kalanını tek başıma yemek zorundayım şimdi. Osman abim, hediyen için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Gökhan kardeşim seninde doğum günün tekrar kutlu olsun.. Saat 19:30 gibi toplanmaya başladık. İstanbul dan önce Osman Abi geldi. Sonra Rıfat ve Fatih Abi ile Mertcan ve 23:00 gibidir diğer ekip, Süha ve Hakan abiler geldi. Güzel bir akşamdı. Üşümesek sabahlardık.. Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Fotoğrafları görünce erken ayrılmak zorunda olduğuma bir kez daha üzüldüm. Kerem cok teşekkür ederiz bu organizasyon için, inşallah daha geniş bir zamanda daha geniş bir kadroyla tekrar bir araya geliriz. 2 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Kerem kardeşim,misafirperverliğin için teşekkür ederim.Güzel bir akşam geçirdik hep beraber.Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Hediyenin lafı bile olmaz.Sizleri tanımak güzel.Tekrar görüşmek üzere diyelim. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Hakan abinin eski halini de bilmiyorum ama göbek baya bir heybetli görünüyor. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Öncelikle gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık .. Önce Orionda biraz muhabbet ettik .. Daha sonra yemeğe dahil olduk .. Herşey çok güzeldi .. Zaman benim için biraz kısıtlıydı daha uzun süre kalmak isterdim .. Artık bir daha ki sefere inşallah .. Gökhan tekrardan doğum gününü kutlarım ... Keremcim yeni aracın tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan .. Organizasyon için çok teşekkürler .. Tatlıları bilerek yemedik gelen arkadaşlarda tok gelmiş sanırım Bilsek böyle olmazdı 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Kerem yemek ve tatlı beleş dedi hız limitlerini alt üst ederek çorluya vardık çok güzel zaman geçirdik maşallah diyelim Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın bizim için her şeyden önce arkadaşlık gelir. Üşenmeyip istanbuldan nargileleri çayı demliği kuruyemişi getiren Hakan abi, Uğur ve Şafağa da helal olsun tebrikler. Çorlulu arkadaşlarıda istanbula misafirliğe bekleriz tanıştık memnun olduk kaynaştık 7 Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Bedava tatli kofte icin ta 130km yol yaptik degdimi derseniz degdi[emoji1] Maksat sohbet gorusemedigimiz dostlar ile gorusmekti gorustuk guzel vakit gecirdik tatli kofta bahane sohbet sahaneydi.. Sohbet icin fizana bile gideriz gerekirse[emoji1] Kerem abi tekrardan hayirli olsun araban rabbim kazabela vermesin.. Bi iki tanede benden resimler var 4 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Kerem yemek ve tatlı beleş dedi hız limitlerini alt üst ederek çorluya vardık çok güzel zaman geçirdik maşallah diyelim Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın,bizim için her şeyden önce arkadaşlık gelir. Üşenmeyip istanbuldan nargileleri çayı demliği kuruyemişi getiren Hakan abi, Uğur ve Şafağa da helal olsun tebrikler. Çorlulu arkadaşlarıda istanbula misafirliğe bekleriz tanıştık memnun olduk kaynaştık Nokta... Hakan abinin eski halini de bilmiyorum ama göbek baya bir heybetli görünüyor. Üşümeyelim diye kalın giyindik o akşam Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Üşümeyelim diye kalın giyindik o akşam abi yalan yok yakışmış giydiklerin! Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 abi yalan yok yakışmış giydiklerin! Eksik olma kardeşim. Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 afiyet olsun arkadaşlar.foruma hergün girmeme rağmen bu konuyu kaçırmış olmanın ve yiyemediğim tatlıların üzüntüsünü yaşıyorum şu an .alacaklar listesine benide yazmanı rica ediciim kerem bey Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Afiyet olsun, yüreğinize, ayağınıza, elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 O kadar adam gittiniz,o kadarcık tatlıyı yiyemediniz mi ? Ben dedim ama Kerem'e ,bir sonraki cuma yap dedim,benim arabanın da tatlısını yemiş olacaktık Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Kerem abi tekrar hayırlı olsun,malum iş sebeplerinden katılamadım ancak fotoğraflardan ağzım tatlandı bile tatlılar bomba Kesene bereket, kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 O kadar adam gittiniz,o kadarcık tatlıyı yiyemediniz mi ? Ben dedim ama Kerem'e ,bir sonraki cuma yap dedim,benim arabanın da tatlısını yemiş olacaktık Seni ayrı tutmak istedik. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Seni ayrı tutmak istedik. Artık diyorum tatlı işi bitsin, ıslatma işi başlasın Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Artık diyorum tatlı işi bitsin, ıslatma işi başlasın Her uygulamaya açığız Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Her uygulamaya açığız Geleneksel beylikdüzü buluşmasında ısmarlar artık 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Afiyet şeker olsun arkadaşlar, yüreğinize sağlık. Yeni araç alanlanlarında araçları tekrardan hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Çok güzel geceydi.Emeği geçenler teşekkür. Bu hafta beylikdüzü buluşması olabilir.Herkes hazır olsun. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Çok güzel geceydi.Emeği geçenler teşekkür. Bu hafta beylikdüzü buluşması olabilir.Herkes hazır olsun. Açmı gelelim tok mu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts