İçeriğe Yönlendir

Trakya Tatlısı- 07.11.2014- Cuma

Misafir

Recommended Posts

Rıfat Hasar

Hocam,ben saat 01.00 de ayrıldığımda,arkadaşlar daha yeni başlıyorlardı.

Muhabeti kaçırdın abi :)

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Ah Kardeşim iş olmasaydı sabaha kadar devam ederdik :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gelen herkesin ayaklarına sağlık.. En son saat 03:15 gibi ayrıldık. Sabahlar olmadı. :D Yanlız performanslarını hiç beğenmedim.. 4 kg tatlının yarısını zor yediler. :p Kalanını tek başıma yemek zorundayım şimdi. :(:D Osman abim, hediyen için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Gökhan kardeşim seninde doğum günün tekrar kutlu olsun.. Saat 19:30 gibi toplanmaya başladık. İstanbul dan önce Osman Abi geldi. Sonra Rıfat ve Fatih Abi ile Mertcan ve 23:00 gibidir diğer ekip, Süha ve Hakan abiler geldi. Güzel bir akşamdı. Üşümesek sabahlardık..

b5633f600b60d9a3583e279ff91e7903.jpg

a82bbaa9a108f03c1ad38656466599dc.jpg

dcf5bc6a189dbd5ddfbca0657195fe55.jpg

c73fad250f5c77e1c7cdd76e09f22d24.jpg

43b4fbd1455283adbdcd8dc8185227ef.jpg

18a211a353cd407d26aa2b7182b9565b.jpg

1db36c196da10b91e90fa7256acb60c9.jpg

14dedf6b5e6f59a08b75db51fbb7049c.jpg

014157cd7852576a26fa041cdbd5d3e0.jpg

9fcf896b0d117412c0cd1f8cde5c2e25.jpg

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Fotoğrafları görünce erken ayrılmak zorunda olduğuma bir kez daha üzüldüm. Kerem cok teşekkür ederiz bu organizasyon için, inşallah daha geniş bir zamanda daha geniş bir kadroyla tekrar bir araya geliriz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Kerem kardeşim,misafirperverliğin için teşekkür ederim.Güzel bir akşam geçirdik hep beraber.Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Hediyenin lafı bile olmaz.Sizleri tanımak güzel.Tekrar görüşmek üzere diyelim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hakan abinin eski halini de bilmiyorum ama göbek baya bir heybetli görünüyor. :D

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Öncelikle gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık ..

Önce Orionda biraz muhabbet ettik ..

Daha sonra yemeğe dahil olduk .. 

Herşey çok güzeldi .. Zaman benim için biraz kısıtlıydı daha uzun süre kalmak isterdim ..

Artık bir daha ki sefere inşallah ..

Gökhan tekrardan doğum gününü kutlarım ...

Keremcim yeni aracın tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan ..

Organizasyon için çok teşekkürler ..

Tatlıları bilerek yemedik gelen arkadaşlarda tok gelmiş sanırım :) 

Bilsek böyle olmazdı :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kerem yemek ve tatlı beleş dedi hız limitlerini alt üst ederek çorluya vardık :) çok güzel zaman geçirdik maşallah diyelim Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın bizim için her şeyden önce arkadaşlık gelir. Üşenmeyip istanbuldan nargileleri çayı demliği kuruyemişi getiren Hakan abi, Uğur ve Şafağa da helal olsun tebrikler. Çorlulu arkadaşlarıda istanbula misafirliğe bekleriz tanıştık memnun olduk kaynaştık

c742fe717a259f4b55c3db19e7ec495e.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bedava tatli kofte icin ta 130km yol yaptik degdimi derseniz degdi[emoji1]

Maksat sohbet gorusemedigimiz dostlar ile gorusmekti gorustuk guzel vakit gecirdik tatli kofta bahane sohbet sahaneydi..

Sohbet icin fizana bile gideriz gerekirse[emoji1]

Kerem abi tekrardan hayirli olsun araban rabbim kazabela vermesin..

Bi iki tanede benden resimler var

aa3f1aada8a11355e11281bfe31b0965.jpg

930e16fd872c5f4cc1d2e0df0d06179b.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Kerem yemek ve tatlı beleş dedi hız limitlerini alt üst ederek çorluya vardık :) çok güzel zaman geçirdik maşallah diyelim Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın,bizim için her şeyden önce arkadaşlık gelir. Üşenmeyip istanbuldan nargileleri çayı demliği kuruyemişi getiren Hakan abi, Uğur ve Şafağa da helal olsun tebrikler. Çorlulu arkadaşlarıda istanbula misafirliğe bekleriz tanıştık memnun olduk kaynaştık

Nokta... :good1:

Hakan abinin eski halini de bilmiyorum ama göbek baya bir heybetli görünüyor. :D

Üşümeyelim diye kalın giyindik o akşam  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Üşümeyelim diye kalın giyindik o akşam  :biggrin:

abi yalan yok yakışmış giydiklerin!  :D

Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın

afiyet  olsun arkadaşlar.foruma hergün girmeme rağmen bu konuyu kaçırmış  olmanın ve yiyemediğim tatlıların üzüntüsünü yaşıyorum şu an :).alacaklar listesine benide yazmanı rica ediciim kerem bey :)

Yorum bağlantısı

O kadar adam gittiniz,o kadarcık tatlıyı yiyemediniz mi ? Ben dedim ama Kerem'e ,bir sonraki cuma yap dedim,benim arabanın da tatlısını yemiş olacaktık :)

Yorum bağlantısı

Kerem abi tekrar hayırlı olsun,malum  iş sebeplerinden katılamadım ancak fotoğraflardan ağzım tatlandı bile tatlılar bomba  :fiuw:

Kesene bereket, kazasız belasız inşallah 

Yorum bağlantısı

O kadar adam gittiniz,o kadarcık tatlıyı yiyemediniz mi ? Ben dedim ama Kerem'e ,bir sonraki cuma yap dedim,benim arabanın da tatlısını yemiş olacaktık :)

Seni ayrı tutmak istedik. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Seni ayrı tutmak istedik. :biggrin:

Artık diyorum tatlı işi bitsin, ıslatma işi başlasın :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Her uygulamaya açığız :biggrin:

Geleneksel beylikdüzü buluşmasında ısmarlar artık ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Afiyet şeker olsun arkadaşlar, yüreğinize sağlık. Yeni araç alanlanlarında  araçları tekrardan hayırlı olsun... :nazar: 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Çok güzel geceydi.Emeği geçenler teşekkür.

Bu hafta beylikdüzü buluşması olabilir.Herkes hazır olsun.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çok güzel geceydi.Emeği geçenler teşekkür.

Bu hafta beylikdüzü buluşması olabilir.Herkes hazır olsun.

Açmı gelelim tok mu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...