Çağlar Bayur 11 Haziran 2018 Yazar Paylaş 11 Haziran 2018 11 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: mangal başında mı teslim edeceksin pirzolayla takas 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 pirzolayla takasTek kişi sana ise tamam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2018 Yazar Paylaş 11 Haziran 2018 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 7 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: pirzolayla takas Tek kişi sana ise tamam yapımda emeği geçen kişi sayısı ile çarparsak Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 yapımda emeği geçen kişi sayısı ile çarparsakAdet sayısı ile doğru orantı kurarız abi fazla da geri gitmesek sayıyı fazla artirmayalim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: yapımda emeği geçen kişi sayısı ile çarparsak Listeyi yazmaya başlayayım. Nusretin orada yiyelim bu sefer Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Listeyi yazmaya başlayayım. Nusretin orada yiyelim bu sefer Afedersiniz siz tanidik bir abiye benziyorsunuz ben sizi taniyormuyum. Siz listede yoksunuz [emoji23]adam söylemiş emeği geçenler diye sorarım sana sen bu arabada bir tane vida sıktın mı birtane kablo bağladın mı [emoji12] hem Nusret nereden çıktı yok daha neler. iki kangal sucuk alıp gelirim ben dükkanın önünde yakarız mangalı oh mis gibi NUSRET YOK NUSRET YOK [emoji34] Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Nusret benim açılın. 1 kuzuya biter bu iş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Nusret benim açılın. 1 kuzuya biter bu iş. Duyan geliyor bu nedir kardeşim kim açık bıraktı kapıyı son gelen kapıyı örtsün ne Nusreti ne kuzusu siz naptıniz anlamadım altı üstü 20 yaşından büyük mondeo alacam sanki Ferrari alıyorum jip alan arkadaşlar var aramızda hem sifir hem ikinci el ama bırak Nusreti, güllü oğlunu mahalle tatlicisindan bile tatlı göremedik daha Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Işık paketini yapana kadar kaç tane sigorta attı kaç sefer komple tesisatı yandı bu arabanın. Anlayamazsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Işık paketini yapana kadar kaç tane sigorta attı kaç sefer komple tesisatı yandı bu arabanın. Anlayamazsınız Şimdi düzeldi mi bari sağlam mı artik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2018 Yazar Paylaş 11 Haziran 2018 50 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Listeyi yazmaya başlayayım. Nusretin orada yiyelim bu sefer herhalde yani onu da mı belirtecez 25 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Şimdi düzeldi mi bari sağlam mı artik ışıklar sağlam Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 İftar topu bu konuda mı atıldı? Sesi duydum geldim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Günaydın da olurdu [emoji4]Hoş geldin İftar topu bu konuda mı atıldı? Sesi duydum geldim Ha bir sen kalmıştın sende hoş geldin Tamam iki kangal sucuk yetmeyecek artık 3 kangal alayım bari 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Oo Köksal beylerde gelmişler sefa vermişler. Buyrun efendim Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Çabi’den araba alıyo, kangal sucuk hesabı yapıyo yahu. Olmadı bu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Çabi’den araba alıyo, kangal sucuk hesabı yapıyo yahu. Olmadı buYok yok hesap yapmıyorum 4 olmazsa 5 olur da Nusret veya günaydın olmaz [emoji6][emoji851] Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok yok hesap yapmıyorum 4 olmazsa 5 olur da Nusret veya günaydın olmaz Bimden 5 liralık tavuk sucuk olmasın da😬 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Şimdi düzeldi mi bari sağlam mı artik Sağlam sağlam. En son antigron kablo ile çözdük işi 54 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: İftar topu bu konuda mı atıldı? Sesi duydum geldim Üç gün üç gece yapacaz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Üç gün üç gece yapacaz Bayram sonuna kadar raporluyum, saati söyle yeter abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Mehmet kredi işini halletsin haber veririm. Etbank ile görüşmeleri sürüyormuş hâlâ 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Mehmet kredi işini halletsin haber veririm. Etbank ile görüşmeleri sürüyormuş hâlâ Abi dana araştırıyorum uygun bulursam alıcam başka türlüsü kesmeyecek sizi anlaşılan ama bu bayramı geçer önümüzdeki bayrama da fiyatlar yükselecek ne yapacam bilmiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2018 Yazar Paylaş 12 Haziran 2018 20 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: önümüzdeki bayrama da fiyatlar yükselecek bayrama gerek yok bizde her gün yükseliyor, dolar kuru halt etmiş o derece. farları xenon yapınca gör bir de fiyatı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 bayrama gerek yok bizde her gün yükseliyor, dolar kuru halt etmiş o derece. farları xenon yapınca gör bir de fiyatıAbi ben dana fiyatlarından bahsetmiştim[emoji3] Gerçi şimdi al desende almam alsam da kullanamam şanzuman değiştirmen gerekecek abi sol ayak bir süre kullanım dışı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts