Ali Gürsoy 16 Kasım 2014 Yazar Paylaş 16 Kasım 2014 Benim düşüncemde bu zaten, eskiden beri böyle, sadece sıkılmam ve rapidi görünce tipinin güzel oluşu motor falan acaba tatmin olurmuyum düşüncesi, 0 fiyatının uygun donanımın iadare eder seviyesi ile tam istediğim sınıf araç alana dek beni mutlu edermi düşüncesiyle konuya girdim vs. başım ağrımadan sıfır alırım belki ama hayalimdeki araç olmuyor ne yazıkki. dediğin gibi, 2. elde çok sıkıntılı, heleki merso da, yani zor, kendim için konuşayım, malum beni bağlayan 2 kredim var, bunlar bittiğinde inşallah rahat edeceğim, bütçe sınırım 2-2.5 ğa katlanınca zaten sıkıntı falanda kalmayacak, sonrası kolay, merso sıfır alamam (merso e200 den başlar çünki ) belki ama Ford Vw gibilerini 0 almakta sıkıntı olmaz, gel vade sonu geeeel Neyse konuyu kendi durumumla fazla karıştırmayayım, kusura bakma Ali kardeş, arabanız hayırlı olsun tekrardan Rapid hakkatten güzel araç , ancak benim güzümde ailenin ikinci aracı olarak kalıcak hep 1-2 sene içerisinde kısmet olursa model düşürerek Mondeo yerine 2003 2005 model aralarında merc. E320 gelecek alçaltmalı yükseltmeli olanlarından 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Rapid hakkatten güzel araç , ancak benim güzümde ailenin ikinci aracı olarak kalıcak hep 1-2 sene içerisinde kısmet olursa model düşürerek Mondeo yerine 2003 2005 model aralarında merc. E320 gelecek alçaltmalı yükseltmeli olanlarından Yapma hocam ya, zaten Furkan a baktıkça kafam karışıyor, sonunda bende merso alacağım zaten, arada zorlamadan daha yeni bir model Mondi alsamda diyorum, tabii genel müdürede sormak lazım, o ikisinide istemiyor, kaşkay al, yüksek jipimsi araç istiyorum diyor, gelde çöz şimdi bunu, neyse kredi bitimini bekleyeceğim zaten, bittiğinde sıkıntıda olmaz, Allah izin verirse istediğimi alırım inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 Dün akşam , uzun yol olmasada sayılacak kadar düz yolda kullandım . Virajlarda beni çok şaşırttı Bilenleriniz vardır belki arıcılardan kemerburgaz yönüne giderken esenler yönüne dönmek için alt geçit gibi birşey var ve çok keskin bir viraj . O virajda çizgisini bozmadan giriş ve çıkış yaptı , firenleri oldukça iyi hoşuma gitti . Bence tek dez avantajı gücü . Ya benim kendi aracım çok güçlü alıştım bana rapid güçsüz geliyor . Ya'da gerçekten öyle , ancak güçsüz olsa dik rampaları keçi gibi tırmanamaz .Yakıt olarak aracın şuanki ortalaması 6,7 lt'de alındığından beri 350 km yaptı . Mondeo ile kıyaslayınca rapid benzinli kadar sessiz geldi bana . 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 Güc yetersiz geliyorsa, ufaktan bi yazilim sart Bana yetersiz . Hanım için normal ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Dün akşam , uzun yol olmasada sayılacak kadar düz yolda kullandım . Virajlarda beni çok şaşırttı Bilenleriniz vardır belki arıcılardan kemerburgaz yönüne giderken esenler yönüne dönmek için alt geçit gibi birşey var ve çok keskin bir viraj . O virajda çizgisini bozmadan giriş ve çıkış yaptı , firenleri oldukça iyi hoşuma gitti . Bence tek dez avantajı gücü . Ya benim kendi aracım çok güçlü alıştım bana rapid güçsüz geliyor . Ya'da gerçekten öyle , ancak güçsüz olsa dik rampaları keçi gibi tırmanamaz .Yakıt olarak aracın şuanki ortalaması 6,7 lt'de alındığından beri 350 km yaptı . Mondeo ile kıyaslayınca rapid benzinli kadar sessiz geldi bana . Güzeel, güçsüz olması dsg yüzünden kısılmış motordan bence, düz vites 105 hp dizel olsa çokta rahatsız etmezdi sanırım. Not: Mondiyi katmasana işin içine, tabii güçsüz gelecek 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 Güzeel, güçsüz olması dsg yüzünden kısılmış motordan bence, düz vites 105 hp dizel olsa çokta rahatsız etmezdi sanırım. Not: Mondiyi katmasana işin içine, tabii güçsüz gelecek Aslında dediğin doğru abi , 3.0 Accord'dan sonrada 2.0 accord hantal gelmişti bana . Mondeo'da 3.0 accord'daki performansı bulunca rapid bana güçsüz geldi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Ocak 2015 Yazar Paylaş 6 Ocak 2015 Araç yaklaşık 1100-1200 km oldu , ve kendine geldi . İlk zamanlar kullanımı zevksizdi , şanzımanı veya vites geçişleri hoşuma gitmemişti . Gaz pedalı oldukça serti , yetkili kişilerin dediği 1000 km sonra bu şikayetler geçecek olmuştu . Hakkaten geçti , yıl başından önceki hafta sonu esenyurt'a gittim arabada 4 yetişkin 2 çocuk vardı . Uzun yolda ve şehir içinde hiç yormadı ve mazot çizgisi yerinden oynamadı neredeyse Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Ali,bizi detaylı fotoğraflardan mahrum bırakma artık.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Ocak 2015 Yazar Paylaş 6 Ocak 2015 Ali,bizi detaylı fotoğraflardan mahrum bırakma artık.. En yakın zamanda abi , havalar biraz düzelsin Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 o Ali bizi diskoya götür olmalıydı Olabilir En yakın zamanda abi , havalar biraz düzelsin Bekliyoruz kardeşim,eksik olma. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 DSG ile ilgili görüşlerinizi yazar mısınız ? Üzerinden dört ay geçmiş Biraz daha deneyim sahibi oldum araç hakkında . Dsg 7 ileri şanzıman şehir içinde kullanım için yapılmış bence , en yoğun trafikte olsa 6 lt yi geçmiyor ortalama . Ancak araç 1. vitesi sevmiyor 100 metre sonra direk ikiye atıyor . Normal otomatikler gibi değil mesela , duyduğum kadarıyla kendini kullanıcıya göre ayarlıyor . Gördüğüm kadarıyla alt devirlerde biraz hissiz kalıyor . Ancak gaza bastınmı 90 hp'den beklenmiyecek iyilikte bir performans sunuyor . Şehir efsaneleri ve zamana yayılmış dsg problemleri nedeniyle 5 sene uzatılmış garantili aldık . Sevmediğim veya alışamadığım bir yanı ise hafif bir rampada mondenun gazına basmasam bile ilerleme yapıyor ve park etmek oldukça kolaylaşıyor. Ancak dsg de illa az'da olsa gaza basmak gerekiyor yokuş olduğu için durunca gaza basıyorsunuz mecburen acemi hissi yaşatıyor biraz Genel olarak bakıldığında hala bana bu fiyat aralığında en mantıklı araç geliyor . İyiki almışız 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Hayırlı olsun rapidi bayide incelemiştim ve çok çok hoşuma gitmişti 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Merhaba Ali Bey; Biraz gecikmeli de olsa yeni aracınız hayırlı olsun öncelikle. Aracınızda 100 km hızı geçtikten sonra sanki cam açıkmış gibi rüzgar sesi duydunuz mu hiç? Ben Octavia'da duyduğumdan dolayı soruyorum acaba Rapid'de de var mı diye? Sağolun , teşekkür ederim . Cam açıkmış gibi değil ama az'da olsa ses geliyor . Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 Ortalama 1 seneyi geçti aracı alalı . 14 ay olmuş , 10 bin km oldu araç . Cumartesi sabah kar lastiği taktırdım rapid'e . Goodyer eagle ultragrip gw-3 Marka ve model aldım lastikleri , 215/45r16 ebatlarında neredeyse kar latiği piyasada yok . 205 Taban aldım bende 205/55R16 alsaydım ortalama adet fiyatı 250 tl civarı olacaktı ama araca uygun olanı 45 yanak olduğu için adet başına 350 tl fiyat ödedim . Ailenin 2. aracıyken şuan 1. sıraya çıktı , haliyle artık ben kullanıyorum . Mondeo'yu sattıktan sonra biraz küçük gelsede . Alıştım sayılır rapid'e , 150 tl ye oldukça fazla km yapmak çok güzelmiş . 400 km Yapmışım ş.içi hala yarım depo mazot var 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ortalama 1 seneyi geçti aracı alalı . 14 ay olmuş , 10 bin km oldu araç . Cumartesi sabah kar lastiği taktırdım rapid'e . Goodyer eagle ultragrip gw-3 Marka ve model aldım lastikleri , 215/45r16 ebatlarında neredeyse kar latiği piyasada yok . 205 Taban aldım bende 205/55R16 alsaydım ortalama adet fiyatı 250 tl civarı olacaktı ama araca uygun olanı 45 yanak olduğu için adet başına 350 tl fiyat ödedim . Ailenin 2. aracıyken şuan 1. sıraya çıktı , haliyle artık ben kullanıyorum . Mondeo'yu sattıktan sonra biraz küçük gelsede . Alıştım sayılır rapid'e , 150 tl ye oldukça fazla km yapmak çok güzelmiş . 400 km Yapmışım ş.içi hala yarım depo mazot var Maşallah güle güle kullan Ali, alıştıysan geri dönüş zor olmasın 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Maşallah güle güle kullan Ali, alıştıysan geri dönüş zor olmasın Teşekkür ederim abi , Yok yok dönmem abi . D sınıfı aklımda hala Güncel resim eklememişim hiç bu konuya. 11 Ocak 2016 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Kocaman maşallah kardeşim,jantlar çok yakışıyor bu araca. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Kocaman maşallah kardeşim,jantlar çok yakışıyor bu araca. Sağol abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Arabayı kaskla mı kullanıyorsunuz Ali? Tekrar maşallah kardeşim. Çok güzel tipi var. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Arabayı kaskla mı kullanıyorsunuz Ali? Tekrar maşallah kardeşim. Çok güzel tipi var. Sağol kardeşim O kadar hızlı ve atak ki kasksız yola çıkamıyorum 90 hp sanki 300 hp oluveriyor bir anda Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts